Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W PiS chyba jest pożar. |
delfinka20 coc ci nie pasuje... to nie czytaj. forum po to jest,zeby czytac i wydawac opinie!!!!! a nie po to ,aby pisac KIEDY SIE WREŚCIE SKOŃCZĄ REKLAMY NA FORUM O FRYZJERACH
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W PiS chyba jest pożar. |
delfinka20 zastanow sie co ty piszesz jak ci sie ku.rwa nudzi to idz popytaj... żalll
|
|
w Niemczech za opiekę nad starszą osobą płacą 800-100euro miesięcznie z jedzeniem i mieszkaniem
|
|
Jakie to szczęście, ze istnieje muzyka. Od razu wracają wspomnienia. A wspomnienia są rzeczą bardzo ważną. Szkoda tylko,że ten dynamit w sercach nie pozostaje na zawsze. ***** ***
|
|
Ostatnio byłam w kinie na "kot w butach" tyz zapadający w pamięć filmmmm ;))))) ***** ***
|
|
Mrauuu ok prześle:) hmmm.. żeby była taka możliwość to ja bym Tobie oddał swój czas wolny żebyś więcej czasu miała dla siebie.
|
|
ja pojade za 249.56 euro jak mi dołożą 6 browarów dziennie z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
meg, oszczędż mnie !!! litości !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |