Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści odgrodzeni kordonem sanitarnym |
To kwestia psychiki. Narkotyki to bezradność i uciekanie od świata, problemów, popularności
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści odgrodzeni kordonem sanitarnym |
Wczoraj Warszawę opanowali kibice. Wracałem wieczorem z Sejmu i niestety wpadłem na taką grupę, która popychała i opluwała przechodniów. Sam zostałem opluty - powiedział Robert Biedroń w audycji {pedały do roweru}
|
|
wingroza chodzi dobrze i 1 GB RAM,trzeba tylko system odpowiednio po instalacji odchudzic.Miałem starego kompa i uruchamiane nawet photoshopa cs 4 bez większych problemów
|
|
ok Andy C
|
|
Czyli jak?
|
|
hahahh nie martw się tak o innych,bo na Ciebie też nikt nie zwróci uwagi.
|
|
Mała-mi,jesli ma być z szacunkiem to i owszem duża literka wymagana.Ja tak oczywiście piszę.
|
|
Dzeyson prawda! Proponuję Walentynki na słodko! Przepis i inne ciekawe propozycje zarobkowe na blogu: www.abantonino.blog.onet.pl
|
|
Ja to w ogóle nie wdaje się w dyskusję z niektórymi osobami tutaj, bo to bez sensu. Zawsze najwięcej do gadania mają Ci, co najmniej robią, co albo nie byli w ogóle na wyborach, a teraz narzekają, albo Ci, którzy sami zgotowali i nam i sobie taki los głosując na PO? Ja mam 24lata, jak zauważyliście nie kryłem się ze swoimi danymi od początku, i tak samo mogę powiedziec, że głosuję zawsze i jeszcze ani razu nie zagłosowałem na PO, tak jak reszta ludzi czy moich znajomych, którzy uwierzyli w cud D. Tuska i w drugą Irlandię w naszym kraju. POgratulowac wyboru i decyzji, to właśnie dzięki Wam jest jak jest i jeszcze k**** macie coś do powiedzenia? Że drogi zablokowane? Że nie macie jak zatankowac? Mądry Polak po szkodzie ... Teraz może sięgniecie po rozum do głowy Kasia..
|
|
Mam na sprzedania akumulator 65Ah. Akumulator jutro będzie miał tydzień czasu i posiada gwarancję. Jest praktycznie nowy. Sprzedaję gdyż kupiłem w poniedziałek akumulator który jest za duży do mojego samochodu. Został zakupiony po hurtowej cenie. Oddam za 200zł już bez żadnej negocjacji. Jestem z Jedwabnego ale przy dobrych wiatrach mogę go podrzucić do łomży. kontakt: gg:4634599 kom:515-385-623
|
|
zezuś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Choooo !!!!!!! Bo się nam niedouczona urzędniczka panda rozchodziła jak drozdowskie piwo :):):):) ![]() urbi et orbi !
|
|
ja też ze 4 mam na sprzedanie, kupuje ktoś??
|
|
po 50 gr. za sztukę , może być ?? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Jak zezowaty i paru wyżej wymienionych się włączy to zawsze temat schodzi na psy! Proponuję Walentynki na słodko! Przepis i inne ciekawe propozycje zarobkowe na blogu: www.abantonino.blog.onet.pl
|
|
Klub-pub dla 30+ Autor: maruda (82.139.184.---) Data: 12-02-12 15:04 A ja to bym w bierki pograł :) Ha ha,codziennie trzepiesz i w bierki chcesz grać?
|
|
Polecam coś takiego http://www.metanafoksal.pl/ Warszawski lokal, klimaty PRL coś takiego bardzo fajne małe i niedrogie co najważniejsze proste przekąski i co ciekawe mają "ptysia" w tych specyficznych butelkach kolejny mały specifczny lokal http://www.gessler.pl/newruk8.htm Jedzenie 8 ZŁ alkohol 4 zł ! długo otwarte proste dania i ceny najbardziej ok ! w obydwu lokalach panuje wieczny tłok ***** ***
|
|
PS3 !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |