Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie ma to jak defilada nazistów w dzień Powstania. |
Gruby Benek to zakalec a nie pizza! chili pizza bije go na glowe! nie wspominajac juz o diavolo!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie ma to jak defilada nazistów w dzień Powstania. |
Nadal proszę o pomoc w znalezieniu domu dla suczki. Proszę popytajcie wśród znajomych. Łomża ma około sześćdziesiąt tysięcy mieszkańców i czy nikt nie chce świetnego psa ? Wiem, że to jest kundelek , ale naprawdę bardzo ładny, bardzo przyjazny i mądrzejszy od niejednego psa rasowego.
|
|
A GDZIE ŻAŁOBA PO PAPIEŻU? DLACZEGO NIKT NIE WSPOMINA JUŻ O JANIE PAWLE II ????? WPISZCIE SŁOWO JAN PAWEŁ II OD RAZU WYSKOCZĄ WAM FILMIKI ROBIĄCE JAJA Z NIEGO, A TAK SIE DEKLAROWALI WSZYSCY ŻE NIE ZAPOMNĄ WSZĘDZIE FAŁSZ I FAŁSZYWE DEKLARACJE TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
dokładnie
|
|
7 żre ramy:) polecam TuneUp Utilities- CCleaner 7 powodów, aby znienawidzić Windows 7 http://www.pcworld.pl/news/336114/7.powodow.aby.znienawidzic.Windows.7.html 25 sposobów na przyspieszenie Windows 7 http://www.pcworld.pl/news/359354/25.sposobow.na.przyspieszenie.Windows.7.html
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=OgM34b5r6NU
|
|
Szkoda, bardzo lubiłem jej kawałki.
|
|
fanka bocianka wybieram ctrl+alt+del i menadżer uruchamia . A po co gdzieś tam włazić wystarczy że jest pc lapek podpięty do neta same wirusy znajda dziury w zabezpieczeniach.
|
|
Witam, czy ktoś może wie gdzie w Łomży znajdują się sklepy elektroniczne z elementami typu: kondensatory, rezystory, diody, tranzystory, układy scalone? Wiem jedynie ze takie elementy są w Polmarze na Sklodowskiej, ale z pewnego wzgledu malo kiedy tam zagladam. Prosiłbym o podanie sklepów które maja tego typu produkty do zaoferowania w miare normalnych cenach : ) To zeby nie bylo ze czekam na gotowe to podam sklepy ktore wyswietlily sie na mapie; "Elmart": ? "ASAJ" - tutaj chyba jest sprzedawany towar wiekszych 'gabarytow'. "Kabel s.c." - ? "Gawrychowski T. Elektryka" - "Mini - Magneto" - ? "Elekrim" - ? "Elektron" - ? "Elektromil" - ?
|
|
chłopaku sklep DWÓJKA na wyszyńskiego,
|
|
Nowy sklep z takimi urządzeniami znajduje sie w budynku gdzie dawniej byl klub ATOM :)
|
|
WOGÓLE, to on SE jakąś szkołę skończył ?
|
|
kler sie miesza wszędzie gdzie tylko może w tym mieście. Ich celem jest wtłoczenie całego zycia kulturalnego miasta po ichniemu w mury Domu Kultury Chrzescjańskiej i ich sali widowiskowej przy liceum katolickim. Wszytko co im nie będzie pasowało do ich obrazu kultury po prostu zostanie pominięte. Tak więc nie jest tajemnicą ,że wszelkie inicjatywy świeckie spotykają się z brakiem poparcia oraz wspierane są marnymi śodkami finansowymi. Większość kasy idzie na kulturę chrzesćjanska jakby żadnej innej na świecie nie było ***** ***
|
|
biess(pieczny) Biess gratuluję inicjatywy i samozaparcia w realizacji celu :) TAK TRZYMAJ ! :)
|
|
enya , mam, jestem akurat w takiej szczęśliwej sytuacji, że mogę sobie pozwolić na wygospodarowanie tzw " pokoju medialnego", DZIĘKUJĘ wszystkim z Was za dotychczasowe opinie i uwagi, mam jeszcze prośbę : już wiem tylko KINECT, ale jakie parametry sprzętu ? np , z dyskiem 250 GB, może coś więcej ? co to znaczy : konsola typu fat. ?
|
|
zrob sama!!!!!!!!!! przynajmniej cukier pomiedzy zebami nie bedzie zgrzytaL!!!!!!!!!!!!synowala zakupila za 60 zl - NIEJADALNY!!!!!!!!!!
|
|
WCALE SIE NIE DZIWIE!!! z taka ortografia??
|
|
tak kończą ćpuni... czy w tym stwierdzeniu jest coś obraźliwego? Takie zakłamanie że szok.
|
|
biess(pieczny) Wszystkim współorganizatorom i biorącym udział należą się gratulacje ,ale Tobie szczególnie :)
|
|
Ale wy jesteście nie mili,nie każdy jest takim geniuszem z ortografii jak wy.
|
|
zezul piszesz zeby tempic chamstwo napisales to sam o sobie siebiw najpier wytemp/ i nie rozumiem po co za kazdym razem moje posty wwalasz??? ty sam prowokujesz do tego zeby sie z toba klucic poza tym tez watpie zebys mial swoja firme bo nikt o tak malej kulturze nie przetrwalby na rynku pracy. raczej jak ty masz takie podejscie do ludzi to watpliwe zeby ktos chcial dlugo u ciebie pracowac widze ze jesli ktos ma inne zdanie niz ty od razu jest wyzywany. a raczej tak sie sprawy nie zalatwia. i albo ty jestes administratorem ktory pilnuje na forum tego zeby cos sie dzialo. widze ze zalkadasz duzo tematow albo jestes zgoszknialym starym bezrobotnym spychicznie chorym czlowiekiem ktoremu wszystko przeszkadza i dlatego wyzywa. a wiem ze czlowiek wyzywa dlatego zeby odwrocic od siebie uwage ponizyc innego czlowieka zeby sobie zwiekszyc poczucie wlasnej wartosci SZKODA MI CIEBIE BO MASZ DUZO KOMPLEKSOW NA PEWNO JESTES SAMOTYNY NIKT CIE NIE CHCE BO NIKT BY NIE WYTRZYMAL Z TAKIM CHOLERYKIEM ALBO TAK JAK PISALAM WCZESNIEJ JESTES ADMINEM. a jesli nie jestes to ja cie zglosze do administratora ze zniechecasz ludzi do pisania na forum. w koncu zostaniesz sam bo pewnie masz pare kont zalozonych maruda to pewnie tez ty. i ten drugi na A nie chce mi sie wyzej czytac jak to nick.
|
|
i ja ci juz wczesnije pisalam jak jestes taki dobry w gebie to chodz powiedz mi co o mnie myslisz oczy w oczy. ale nie ty sie boisz malej dziewczyny. w zyciu bys nie powiedzial tego komus prosto w oczy. ups ty prosto w oczy nawet zebys chcial to nie dasz rady powiedziec.
|
|
Dokładnie nie polecam 7 bo jak kolega wyżej wspomniał Windows 7 potrzebuje bardzo duzo pamięci.
|
|
panda19833 żyj w swoim świecie nie mieszaj mnie do swoich konfliktów.
|
|
50ah nr 511424684 półroczny
|
|
mimo, że brakuje mi troszkę do 30 +, to uważam , że masz świetny pomysł. bez małolatów, w spokoju, gdzie mozna posiedzieć i pogadać, a w tle cicha muzyka... fajne. nie wszyscy lubią puby , gdzie non sto bum bum, tu się biją, tam szarpią.
|
|
Małolatów niech nie będzie, ale małolaty tak. ***** ***
|
|
Zgadzam się, żadnych umca umca, odpowiedni klimat, dobra kaweczka a gdyby przy okazji mozna by było zagrać w jakieś szachy to już bajka ;)
|
|
4Gb wystarczy do obsługi prostych aplikacji . Wymagania systemowe dotyczące systemu Windows 7 Elementy konieczne do uruchomienia systemu Windows 7 na obecnym komputerze są następujące: Procesor 1 GHz lub szybszy, 32-bitowy (x86) lub 64-bitowy (x64) 1 GB (architektura 32-bitowa) lub 2 GB (architektura 64-bitowa) pamięci RAM 16 GB (architektura 32-bitowa) lub 20 GB (architektura 64-bitowa) wolnego miejsca na dysku twardym Urządzenie graficzne DirectX 9 ze sterownikiem WDDM 1.0 lub nowszym
|
|
Mi tam obojętnie i tak wcześniej niż za 16 lat mnie tam nie wpuścicie.Chociaż przez okno bym popatrzył jak dziadkowie się bawią.
|
|
interesowałaby mnie opinia floyd68 i frotka,może się odezwiecie?
|
|
założony temat:Klub-pub dla 30+,interesowałaby mnie opinia floyd68 i frotka,może się odezwiecie?
|
|
Na moją obecność możesz liczyć i nie tylko na otwarciu.
|
|
Radzę zajrzeć do "Elektronika" - mają dosłownie wszystko. I tanio. (Róg WP i Sikorskiego)>
|
|
mam na mysli wylaczenie hibernacji wylaczenie indeksowania w wyszukiwaniu,wylaczenie niepotrzebnych procesow i juz pare setek ramu mamy zaoszczedzone.Mozna jeszcze pogrzebac w rejestrze i goly system nie bedzie pozeral wiecej jak 450 ramu,a z reszta przy 1gb trzeba korzystac z glowa nie uruchamiac kilku aplikacji i procesow na raz
|
|
Czyli tak proszę Pani proszę Pana wszystko z Dużej litery bo to jest okazanie szacunku dla osoby o której nic nie wiemy nic i w jakim jest wieku.
|
|
ja w drugim laptopie mialem viste i lepiej sie sprawowala niz teraz 7 szalu nie ma w nowym mam tez 7 tu akurat nie narzekam
|
|
I bardzo dobrze. Trochę kultury by nie zaszkodziło niektórym,nie wiem czy ktoś z was chciałby być tak traktowany. Nie można sie po ludzku wyrażać?
|
|
Buniku psychoanalityku powiatowy Ty się zajmij czarna pewnie umiera z tęsknoty za Tobą . No faktycznie jedna wizyta w miesiącu to trochę za mało:) żeby zaspokoić swoje frustracje:))
|
|
a ciekawe w czym ty jestes douczony?? poza tym skad ty wiesz czy jestem douczona czy nie?? jesli jestes administratorem to zastanow sie co ty robisz?? przeciez ty zniechecasz ludzi do wchodzenia na forum. czlowiek pisze zadaje pytania a zamiast odpowiedzi slyszy wyzwiska. wyobraz sobie ze mnie nie zachecasz do wchodzenia tu raczej wiecej tu nie wejde. poczekam zobacze czy zezul jest taki odwazny i spotka sie ze mna i powie co o mnie mysli w oczy powie. a moze raczej powiesz bo jak jego nie ma to jestes ty wiec chyba jedna i ta sama osoba.
|
|
Za co ludzie mają kupować jak połowa zarabia grosze a druga dostaje numerki zamiast pracy!!! Proponuję Walentynki na słodko! Przepis i inne ciekawe propozycje zarobkowe na blogu: www.abantonino.blog.onet.pl
|
|
... a jakby tak jeszcze jakiś bilardzik, to i mnie masz :-))) Pomysł świetny .. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
A ja to bym w bierki pograł :) Kasia..
|
|
Zacznijmy od tego,że ty nie jesteś w ogóle uprzejmy.
|
|
grubaryba:) A to już ciebie w żadnej piekarni nie chcą że zarobku szukasz na blogach i klikaniach po grosiku?? :) Kasia..
|
|
szachy i bierki,tak,bilardzik nie
|
|
Jak to jest? Wciąż pojawiają się podobne wpisy na tym forum i mnówstwo odpowiedzi "dla mnie bomba", "super" itp., a jak przychodzi co do czego, to tego typu lokale zamykają się jeden po drugim. Z czasem okazuje się, że jak nie będzie disco polo, hip hopu, czy techno to nikt nie chce tam przychodzić, a jak nie wpuszczą małolatów, to lokal świeci pustkami. Wtedy właściciel albo zamyka swój przybytek, albo obniża poprzeczkę i mamy kolejną metę dla 30-.
|
|
może i karaoke,jak znajdzie się ktoś,kto by coś takiego poprowadził?
|
|
do: HokusPokus,niezupełnie tak,tam to jest raczej bistro,lecz coś podobnego
|
|
zezowate szczęscie fat -pierwsze, klasyczne wydanie , potem wychodzą inne wersje danego sprzętu tzw. slim
|
|
GłosRozsądku krowy je =bać a nie o zyciu seksualnym duskutowac.
|
|
Ja też jestem za.
|
|
dodam,bez automatów,bez umca,umca,oczywiście bez zadęcia,a klimat będzie zależny od bywalców lokalu
|
|
hu...stwo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |