Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w Kościele zaczęto sprzątać |
45 Ah, służę pomocą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w Kościele zaczęto sprzątać |
Dzięki Zezuś :) Ale jak wspomniałem to nie tylko moja zasługa :)
|
|
rzepicha , Ty to chłop czy baba ? ..." chłop żywemu nie przepuści , jak się żywe napatoczy ... "
|
|
co tu zgadywać , sprawdż co masz w majtkach, a propos, ciepłe galoty i trzymaj się ciepło, pozdro
|
|
A ja wróce do wątku BLM czy tam BLK ? Jak ktoś może jeżdzć dobrze skro w swoim mieście ma jedno skrzyżowanie ? Ani świateł ani ronda ani nic ? Przyjedzie taki pan do Łomzy i niestety nie wie jak sie zachować :)
|
|
Aj tam nie przesadzajmy Dziadka_Kalesony, bo co ja....ja sam to mógłbym se postać...a tak to dzięki ludziom biorącym udział i Makmarc jest to możliwe :)
|
|
Baśka obserwuje rynek paliwowy w POlsce:) http://www.youtube.com/watch?v=DRHhIQKpKZk&feature=player_embedded
|
|
Andy C nie każdy ma dostęp do nauk Dharmy więc napisałam co jest w bibli, bo do niej najczęściej odnoszą się ludzie. Osobiście uważam bez sensu jakoby jakiś Bóg stworzył ludzi na jedno życie, a później "gasił im światło", bo napewno nie był by kochający. Bez sensu uważam założenie, że jest niebo i piekło i Bóg sądzi po śmierci ludzi, bo wiadomo, że są na ziemi ludzie, którzy żyją w odmiennej "moralności" i nie mają dostępu do nauk kościoła. Oznaczało by to, że niektórzy są odgórnie skazani na życie bez Boga i bez możliwości zbawienia i przebywania w niebie. To z kolei zaprzeczało by temu jakoby każdy ma wolną wolę, zaczyna z czystą kartką i sam może świadomie wybrać Boga. Każde istnienie funkcjonuje według określonych zasad. Zasady muszą być jednakowe dla wszystkich, bo jakże by inaczej. Tak więc ja wierze w przyczynę i skutek. Bo to ma sens. Nie wierze w ciała zmartwychwstanie, bo nawet trudno mi sobie wyobrazić coś bardziej przerażającego jak to , ze wszystkie trupy wyłażą z grobów. To był by jakiś kiepski film w stylu Noc żywych trupów. BRrrrrr
|
|
4 Gb starczy ? czy dołożyć jeszcze ?
|
|
Witam, zwracam się do ludzi 30+ czy zainteresowałby Was mój pomysł, mały skromny lokalik,bez rozwydrzonych małolatów,piwo i coś mocniejszego, plus coś na ząb,np meduza i lorneta,muzyka lata osiemdziesiąte-dziewięćdziesiąte,szanty, coś w tym klimacie, lokal położony na południu,na początek jest jedna salka,minus nie można palić,jakby co jest możliwość powiększenia,bezpośrednie zejście do piwnicy, a tam salka ok 42m2,i 25m2,łazienka,trochę to niskie ok 2,65cm - dół dla palących, podkreślam,bez luksusów,chodzi o stworzenie odpowiedniego klimatu, może ktoś byłby zainteresowany współpracą,raczej nie na zasadzie wspólnika,szukam głównie osób lubiących i pamiętających takie klimaty,chcę stworzyć takie miejsce spotkań,gdzie można pogadać,wypić i posłuchać muzyki,no i coś przy tym zarobić, może macie jakieś inne propozycje? zainteresowane osoby,proszę o podanie e-mail
|
|
szkoda psa , popytam znajomych . wstawie link na facebooka , może ktoś się zgłosi . W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Ale to,że ktoś robi błędy nie znaczy,że można go tak traktowac
|
|
Zrób Speed Dating i będziesz miał klientele 30 latków z dużym+:)
|
|
nie o to chodzi żeby pisać dużą literą ale po co takie chamskie odzywki jak won do osoby o której nic nie wiemy?
|
|
Prawda! Zaparkować też nie potrafi po lidlem czy kauflandem. Stoi potem taka sierota na pasie ruchu i blokuje ruch. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Było już coś takiego w miejscu dawnego V.I.P i nie wyszło
|
|
Mam takie samo prawo jak ty żeby tu być
|
|
Swoim zachowaniem zniechęcacie ludzi do pisania na forum
|
|
super pomimo mi że również troszkie brakuje to uważam to za świetny pomysł miejsce bez tej wszechobecnej komercji coś na wyjście po cięzkiej pracy spotkanie znajomych naprawde suuper pomysł
|
|
to moze od 50+ to sobie jeszcze poczekasz;) ?
|
|
Mnie tez masz na szanty i lata 80te. A co do lokalu czyzby po pijalni czekolady?
|
|
nie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |