Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejny atak na katolickiego księdza |
Co do Halens, to sprawa ma się podobnie jak w Bonprix. Niemiecka numeracja jest zawyżona, trzeba pamiętać by zamawiać zawsze towar o numer mniejszy niż w rzeczywistości.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejny atak na katolickiego księdza |
Zezowate, nie marnuj czasu na pyskowki są przecież bardziej interesujące zajęcia;) a koleżanka zzałożycielka tematu właśnie dostała brutalną naukę życia. ludziom nie do końca należy wierzyć. obcym ludziom. Nie mniej jednak powodzenia życzę w szukaniu...
|
|
no,no po tych wpisach to ten BL :))) na miescie sie nie pokaze a oplotkami bedzie jezdzil:))))))))) ja mam blachy BLM no i "zywemu " nie przepuszcze:)))) Anatol M.
|
|
protest na poziomie imbecyla malpowatego
|
|
Hołdysu ... proszę nie przekręcać , bo bedą problemy ;d facmen
|
|
Magdaleno, na imprezy nie podaje się tego samego jedzenia, które na co dzień robi się gościom na salę. Później ktoś może czuć się rozczarowany, bo spodziewał się czegoś innego, ale za wszystkim idą koszta. Sami ustalacie menu, więc chyba można dowiedzieć się, jakie te porcje rzeczywiście są i to wy decydujecie ile chcecie tego jedzenia. Według mnie nie są małe i jedzenie jest dobre, przede wszystkim zawsze ze świeżych surowców. Minus to sala rzeczywiście, długa, wąska kiszka, poza tym wszystko ok.
|
|
tak kończą ćpuni...
|
|
Witam wszystkich mam do was pytanie gdzie w Łomży mogę znaleść tanie oprawki do okularów??
|
|
Popatrz w sklepie"Wszystko po 5zł"
|
|
Popatrz w optyku na Długiej, obok Rossmana
|
|
No i jak tam? nie mogło mnie byc niestety... Jak obsluga stacji sprawowala sie w piątnicy? :p
|
|
wiemy, wiemy. i jest mi z tego powodu wszystko jedno;) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |