Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TYLKO PEŁNA DELEGALIZACJA I LIKWIDACJA PiS MOŻE URATOWAĆ POLSKĘ |
A czemu z Majdanem napisałaś z usmiechnięta minka ? .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TYLKO PEŁNA DELEGALIZACJA I LIKWIDACJA PiS MOŻE URATOWAĆ POLSKĘ |
Raczej nie da się obwodnicy Łomży rozsądnie zaprojektować tak, żeby przecięła PKDN. Jeśli miałaby być na zachód od Łomży (wariant bardziej prawdopodobny bo łatwiejszy ze względów proceduralnych) to niczego nie przecina. Jeśli na wschód to może i przecina (choć pewien nie jestem) ale nie park a otulinę parku. Poza tym nie wiemy, z którą drogą miała by się łączyć - z ostrołęcką, ostrowską czy zambrowską. Zakładam, że z ostrołęcką. P.S. Już na wiosnę rusza kolejny, być może niepotrzebny remont ponad 20km trasy 61 na odcinku Ostrołęka - Warszawa (za Współczensą).
|
|
no niestety ta strona naszego kulbu nie jest zawsze aktualna. Artukuł "Z wisły nie dzwonili" czy coś takiego jest na niej od kilku dni, a o zmianach w wiśle głośno zaczęło się mówić dopiero po wczorajszym meczu!;)
|
|
Misiek-2lo - Oszczędność wątpliwa, bo sam fakt zapalenia żarówki wymaga energii równej kilku minutom świecenia. Dlatego wychodząc na kilka chwil z pokoju nie warto gasić światła, ponieważ w ten sposób zamiast oszczędzać - nabijamy sobie dodatkowo rachunek. O ile w pojedynczym przypadku różnica jest niemal niezauważalna, o tyle w ciągu miesiąca rachunek za energię może wzrosnąć. Ale to tylko tak wtrącam, przy okazji :) Wracając do tematu migająca lampka również rzuciła mi się w oczy. Moim zdaniem faktycznie komin jest bardziej widoczny, o czym świadczy ilość osób, które ową zmianę zauważyły ;-) Pozdrawiam!
|
|
hooltay: Ja napisałem dokładnie odwrotnie. nie da się poprowadzić .... tak żeby przecięła == nie może przeciąć bo się nie da jej tak poprowadzić A otulina parku to nie park. Tam nie ma rygorystycznych zakazów tylko ograniczenia i warunki. Nie ma też mowy o łamaniu prawa. Poza tym: Skoro można nie przez park (lub jego otulinę) to po co przez park? Nonsens.
|
|
"Zaświergolenie" - czyż nie jest to przyjemny stan? "Zaświerogoleni" wszystkich stanów - łączcie się:D ps. zwyczajnie musiałam to powiedzieć.... -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Wczoraj będąc w pewnym miejscu usłyszałem takie oto zapytanie: Dlaczego my mieszkający na jednym terytorium, mający swoją kilkutysiącletnią historię, tego samego wyznania i prawie i obrządku, nie możemy się między sobą dogadać, dlaczego toczymy spory i waśnie, dlaczego panuje taka znieczulica, dlaczego u nas nie ma jedności między nami? Może Wy znacie odpowiedź? Pozdrowienia. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Nie wiem, ale chyba chodzi o śpiew jakiegoś egzotyczego ptaka...
|
|
Tak się cieszę Alli...:) Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |