niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy zagląda tu ktoś z prokuratury?

a polka nie wiem która była :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy zagląda tu ktoś z prokuratury?

[*] Właśnie dzisiaj przeczytałem o tym. Nie dobrze się dzieje, bo coraz częściej odchodzą ludzie znani i lubiani. Tam na górze tworzy się już niezłe zaplecze artystów :(

Zbych

[*]

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Maciek jak sam zauważyłeś i wynika z tekstu cmentarz stał sie garnizonowym w latach 50-tych .Pozdrawiam.

Łomżyńskie Towarzystwo Wioślarskie spopularyzowało w Łomży sporty wodne. Było ono również inicjatorem i inspiratorem, a także pomagało w organizacji pozaszkolnej działalności sportowej uczniów i harcerzy. Sporty wodne interesowały młodzież szkolną. W 1923 r. w kole zwanym Związkiem Sportowym przy Gimnazjum im. Tadeusza Kościuszki ćwiczyła drużyna wioślarzy. W
1927 r. "Sport Wodny" poinformował, szkoły średnie w Łomży posiadały 1 łódź wioślarską.

Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

--------------------------
running with scissors

A teraz to nawet zawodów wioślarskich nie ma :(

Zbych

A przy okazji ul. 3 Maja.... od którego roku można z (obecnej) al. Legionów skręcić w prawo w ul. Dworną?:)

Grek_Zorba Twój nick zupełnie nie pasuje do teorii głoszonych przez Ciebie. Tym zamym też trwasz w tych drobnych "kłamstewkach".
Pozdrawiam

Treść jest ukryta

Wątpliwa to sprawa, jakoby pudło po lodówce zmieściło się w tym kominie...:)

wydaje się ze powinni wziąć przykład z małysza i zamiast przejmować się przeciwnikami wykonać "dwa równe dobre skoki". w drugiej turze tez. a potem co Bóg da ...

W Warszawie jeden z kominów też tak mryga.

Widziałem jak stałem w korku na moście. ;)

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

marcelus: jezeli Ty przy zasypanej sniegiem drodze jechales 60-70km/h to byla to tylko TWOJA wina, ze na tym drzewie ladowaliscie

A drzewa:
- chronia czesciowo przed wiatrem (i zasypywaniem drogi przez snieg)
- powoduja nieoslepianie kierowcy przez slonce
- wytwarzaja tlen
- pokazuja kierunek, w ktorym biegnie droga, gdy jest ona slabo widoczna (czyt: zasypana albo zbyt mokra by dobrze oswietlily ja swiatla)
itd itd itd.

Ważne że krowy nie poszły na bezrobocie Mleko musi być!

Kefas no i co ze mam aparat ?

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Antikaczak znajdz bardziej aktualan strone od tej , a o zmaniach w wisle to sie jzu mowi dlugo

Zbych

Proszę, oto mapka (z linku powyżej) dla tych, którym nie chce się klikać:

heh no własnie znalazłem lkslomza9x.pl a ten artykuł jest z niej, a o jakich zmianach... hehe chyba trenera...

Po zachodniej stronie jest rycerski kierz, ale jednak, na szczęście nie ma Natury 2000. Gdzieś przedtem słyszałem, że jest, stąd moje wątpliwości.
Ten rezerwat chyba da się ominąć.

Ta mapa jest dokładna, choć pół miasta na niej nie ma. Ale co się dziwić, to z białostockiego (marszałkowskiego) serwera. Cud że w ogóle jakiś kawałek miasta nam uznali:)

Spox... spoko mapka.... obwodnicę można by puścić kawałek za Rycerskim Krzem (Kierzem?) - tam jest przewężenie w Lasku Jednaczewskim - jeszcze przed Jednaczewem :)

.

piszcie wszyscy co chcecie i jak chcecie,byle by o seksie.przecież ile jest w około chłopaków i dziewczyn,którzy pragną seksu,a niemają z kim się kochac.a więc do dzieła,umówiajmy się do bólu.miłych wrażeń.3majcie się ciepło.

a to boli :> ?
hahaha

Zbych

Bo każdy ma grabie zgrabiające do siebie, od siebie nawet nie wygodnie. Przykłady "tolerancji i zgodności" TV 24/dobę daje, jak nie patrzeć wybrany ideał z prawie 40 milionów, jak nie z nich, to z kogo przykład brać? do sejmu jedna partia by weszła a i tak zgody by nie było, taki to "my naród" w nas niestety wada siedzi zazdrość/zawiść o swoim EGO nie wspomnę

zasłaniają się społeczeństwem podlaskim, bo mazowieckim i suwalszczyzny ciężko... :)

.

*fLoorek* chłopaki powinni zadbac troche o kondycje :P hehe

Jantar, znowu problemy w rodzinie? ;)

Zbych

markac jak to bez kobiet nie wyjdzie przeciez masz wyzej przyklad o 14latkach ;) im wyszlo hihihi

Ptysiu, święte słowa!

Pozdrowienia.

Wy to tylko o jednym :P

zapomnialem dodac jeszcze jednego przykladu debilizmu naszego narodu:

przykladem sa nasi prawicowi politycy ktorzy non stop wycigaja jakies syfy z przed lat gdy nas jeszcze nie bylo na swiecie i wydaje sie duzo kasy na jakies komisje i inne pierdoly, zajmuje sie czas na uchwalanie jakis ******* z przeszlosci zamias zajac sie przyszloscia naszego kraju. wspolczuje wszystkim ludziom ktorzy kiedykolwiek ucierpieli przez PRL, satyswakcja ktora moze zostac dana poszkodowanym swiadczy tylko o ich zawisci bo nie mysla o innych w tym momencie a tylko o sobie, a nikt juz niezmieni tego ze Ci ludzi CIERPIELI przez PRL.

zajac sie przyszloscia !!! pomyslcie o przyszlosci swoich wnokow i dzieci !!!

pozdrawiam

Jak się nazywa najbardziej jadowity wąż na świecie?

Pozdrowienia.

Do szamaca:
Siemasz.Jako,że na dawno ze sobą nie gadaliśmy ani tu ani w realu,chciałbym na wstępie się oczywiście zapytać co słychać?,czy pracujesz,no i oczywiście...ile zarabiasz? (hehe-to był oczywiście żart :-)
Jeśli chodzi o twój ostatni post,to się akurat z Tobą nie zgodzę.Jeżeli ktoś,będąc kiedyś w jakimkolwiek stopniu u władzy lekko mówiąc "narozrabiał",to powinien za to ponieść zasłużoną karę.I nie chodzi mi tu wcale o zawiść,a: po pierwsze - sprawiedliwość i po drugie,najważniejsze:przykład dla przyszłych pokoleń.Nie można takich spraw pozostawić bezkarnie.jeśli tak to zostawimy,to dzisiaj czarne owce obecnego ustroju znów naodpier***ają numeró z rozbrajającym uśmiechem na ustach,bo jeśli tamtym sie upiekło,to czemu jemu ma się nie udać? Wszystkie zbrodnie,przekręty i oszustwa,zarówno poprzedniego jak i obecnego systemu powinny zostać ukarane.Takie jest moje zdanie.Co do reszty wątków w Twoich wypowiedziach,to absolutnie się z Tobą zgadzam :)
Pozdro

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org