Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wg papieża aborcja to nie zabójstwo |
dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wg papieża aborcja to nie zabójstwo |
jasiu_śmietana naucz się alfabetu i zacznij poprawnie pisać a tak na marginesie to wieść niesie że umiesz ściągać majtki przez głowę ![]()
|
|
mi też to się kiedys zdarzyło w tym sklepie. a dodam ,że w pozostawionych torbach były zakupy na ponad 80 zł... pytałam czy ktoś cokolwiek widział i cisza.. mamy przynajmniej nauczkę :)
|
|
<****> "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Tylko jasiu_śmietana jest tak inteligentny, żeby sadzić buraki na betonie i dlatego ucz się a tabliczka mnożenia przyda ci się na pewno. Wyłącz te swoje tandetne lampki bo oczy bolą. ![]()
|
|
tam chyba są kamery?
|
|
Hej, może ktoś się orientuje gdzie można najtaniej kupić wódkę na wesele? Byłbym bardzo wdzięczny za informacje :-)
|
|
moj pupil taniego mięsa nie tyka więc przyslowie glupie
|
|
to teraz ogłoszenia daje się na forum ..no no ciekawe co jest w dziale ogłoszeń?
|
|
wszytko co tanie jest do dupy ! ...pewnie i węgiel z Chin he he..nas polaków nie stać na dziadostwo !jesteśmy za biedni
|
|
Najtaniej na rynku kupisz.., a tak trochę poważniej to może jakiś makro, albo hurtownia większa. Mój znajomy jeździł do makro.
|
|
Najtaniej na rynku kupisz.., a tak trochę poważniej to może jakiś makro, albo hurtownia większa. Mój znajomy jeździł do makro.
|
|
Witam. Gdzie w Łomży najtaniej wydrukuję dokumenty w kolorze ?
|
|
jak miałem chęć na piwo to najczęściej sięgałem po Tyskie ale wczoraj piłem Łomża niepasteryzowane. Dla mnie rewelacja !!! ![]()
|
|
nom,to prawie tak jak bys odkryl amerke 120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.
|
|
jutro
|
|
właśnie słyszałem że w Makro jest dosyć tanio, a może ktoś zna ceny?
|
|
...."W Berlinie, w Niemczech 70% ciężkich kryminalistów jest muzułmanami. I posłuchajcie tego: 90% wszystkich kryminalistów jest muzułmanami. 75% wszystkich tureckich imigrantów nie było w stanie skończyć szkoły, a 73% wszystkich imigrantów nie pracuje i utrzymuje się z niemieckiej pomocy socjalnej. We Francji 70% wszystkich więźniów jest muzułmanami, chociaż stanowią oni tylko 12% całej populacji. Panie i panowie, to są fakty, którym nikt nie może zaprzeczyć. Moi wrogowie nigdy nie oskarżali mnie o nic, gdy rozmawiałem z nimi o faktach, ponieważ sąd orzekł, że są one prawdziwe."
|
|
Re: marta Ja dzięki temu szpitalowi żyję. Bzdury na ten temat plotą ci, którzy nie mają zielonego pojęcia o życiu, cierpieniu i śmierci. To są złośliwi debile, którzy nie rozumieją podstawowych pojęć etycznych. Pozdr.
|
|
;* W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
to znaczy że są dwa komplety lampek a myślałem że jesteś jasiu jedyny i oryginalny ![]()
|
|
naleśniki
|
|
cler, swietnie ,ze odezwales as sie , widocznie ktos dobrze na ciebie podzialal, wyciagnal pomocna dlon, a to dobrze ,ze nie starujesz na prezydenta usa, bo takim ludziom duzo potrzeba, nie tylko wiedzy... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
ouuuu to sie zdziwilas kolezanko :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Fajny wyścig.. mega emocje.........zaje...widoki.....szkoda tylko że ostatni:-((( i nastaną znowu weekendy bez F1. Brawo dla Vettela, brawo dla naszego Robsona i jego rosyjskiego kolegi. Vilaly Petrov - człowiek, który powstrzymał Alonso :D:D:D
|
|
Ragus, nie dziaduj na baner reklamowy , w ogłoszeniach drobnych to tylko 15 zł i to pogrubione , zarejestrowałeś sie na forum tylko po to żeby zapytać o naleśniki ?????
|
|
no to było supeeer....:) na koniec Alonso pokazał fajny gest w kierunku Petrova to było fajne... RENAULT miało bardzo dobry wyścig, to od nich zależało kto zostanie mistrzem świata. Nigdy bym się tego nie spodziewał...:)
|
|
zapmnieliście jeszcze o Amnezji i Rzymiance, a jeśli ktoś naprawde lubi patrzec albo brać udzial w mordobiciu to jeziorko jest godne polecenia!!! nie wiem jak jest w Unikacie (nie byłem) ale w Yamie jest spokój!!! zresztą wszystko kwestia gustu!!! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Psi los, po polach tułają się cztery śliczne małe pieski , a idzie zima .Kto miał by odwagie i serce im pomóc przygarnąć. Proszę dzwonić pod nr 602 29 39 85
|
|
to ja wole smierdziec . W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
ahas!!! i jeszcze jedno: jeśli komuś nie pasują łomżyńskie "dyskoteki" to trzeba się wybrać do klubu "Tęcza", po imprezie tam dzieci są naprawdę zadowolone wręcz promienieją, POLECAM!!!! ;)
|
|
"Lubię czosnek - jeśli komuś ten zapach przeszkadza to nie jest mój problem - to jest problem nielubiących czosnku." Twoim czosnkiem nie przesiąkają moje płuca. Leczenie osób jedzących czosnek nie kosztuje rocznie grubych milionów, przynajmniej dotychczas nie słyszałem o przypadku chemioterapii lub operacji z tego tytułu.
|
|
ja od początku wiedziałem że Alonso nie zdobędzie tytułu najbardziej kibicuje Kubicy, Hamiltonowi, Vettelowi no i Webberowi to moi ulubieni zawodnicy
|
|
ja też od dawna nie chodzę do tego lokalu ale przyznam że i mnie spotkała taka sytuacja, że obsługa przyniosła zaczętą butelkę wódki. a więc widzę, że nic się tam nie zmieniło a i o piwie mam to samo zdanie co przedmówcy.
|
|
podmiane wody zawsze robie w soboty może coś podetne
|
|
polerkę spróbuj W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
dziękuję,ale nie znam Twojego adresu e-maila...
|
|
jak coś bedzie to dam znać
|
|
Dawaj ja mam taką kasetę na sprzedanie, mogę Ci ją taniej sprzedać.
|
|
Chciałbym kupić taki samochód, czy możecie mi podać jakieś opinie na temat tego samochodu? Poczytałem już trochę na różnych forach ale postanowiłem jeszcze co nieco dowiedzieć się na naszym łomżyńskim. Mam nadzieję, że mi pomożecie.
|
|
znam martuchne i znam jej dzieci ,sa cudowne jak tez ich mama i tata :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |