Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"ojciec", "ksiądz", czy "pan"? |
zbieranie truskawek albo roznoszenie ulotek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "ojciec", "ksiądz", czy "pan"? |
przedszkole nr 1 na ul. wyzwolenia. cena 290zł. goraco polecam moje dziecko tam chodzi wczesniej chodziło do małego artysty ale obecny zlobek zdecydowanie lepszy.
|
|
gdy ja miałem 16 lat pracowałem w kopalni węgla na 3-cią zmianę, rok później przy wyrębie lasów piękne czasy
|
|
Pomaga świadomość, że jest to ból naturalny i przejściowy. Dobrze jest sobie wyobrazić o nim wszystko co najgorsze, by potem mile się rozczarować. No i wmawiać sobie jaka to jesteś dzielna i odważna! :)) Znieczulenia nie polecam - jedynie w przypadkach uzasadnionych medycznie. Nie ma bólu - nie ma radości, że ból przeminął, z którą nic nie może się równać! Boli jak cholera, ale te endorfiny...ehh... Takos
|
|
JAHWE I SOMO/MALAHA WIDAC ŻE KUJONY Z WAS I MOLE KSIĄŻKOWE BO CIĘ CZEPIACIE O NIC.
|
|
mają coś z tym naj...... najlepsze oświetlenie, najlepsza atmosfera, nagłośnienie, najbezpieczniej itp.... a teraz jeszcze największa pizza!!!!! to są największe jaja teraz Diavolo, albo inna pizzeria zacznie robić metrową niedługo, do jednej pizzy pół osiedla będzie zasiadać.
|
|
Dużo chodzić, a także chodzić często pod prysznić, lepsze to niż leżenie plackiem;)
|
|
ta czerwona farba nie była do tego;) chodziło mi o to,że wszystkie futryny okienne były pomalowane farbą czerwoną z kopalni.
|
|
Piotr Ćwiekowski na Mickiewicza
|
|
o ile mi wiadomo w malym artyscie przyjmuja tez mlodsze dzieci, nawet 9 miesieczne, jak chodzic nie umieja nie ma problemu
|
|
ja znam Dieta ,, Seks i Keks" Sniadanie: keks i seks Obiad: seks i keks Kolacja: sam seks Jesli po tygodniu nie bedzie widocznych efektow wyeliminować z diety Keks
|
|
ja ide piatego maja z rzeszowa
|
|
Widać to po tobie,że słownik języka polskiego to książka,której nigdy nie miałeś w "renkach". Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Oj nie kazdy najlepszy jest na dwornej w okolicach apteki jest tam straszy Pan i fryzjerki elegancko ścinające i dbające o szacunek i zadowolenie klienta POLECAM
|
|
Przyjdzie czas to urodzisz, idź do szkoły rodzenia to się dowiesz jak to zrobić a nie szukasz tu na forum odpowiedzi jak masz rodzić. Zdrowo myśląca kobieta lub myśląca i dojżala kobieta by tu nie pytała o tak intymne sprawy. Z mężem o tym rozmawiaj a nie z forumowiczami
|
|
a ja mysle ze to nie jest wina ani wlasciciela ani managera. jay wystepuje w tancu z gwiazdami . koncert w sobote, program na zywo w niedziele? ja bym nie dal rady osobiście wiec nie dziwie sie. ale cieszy mnie to ze koncert nie odwolany tylko przelozony na inny termin wiec ten delano napewno odwiedzi lomze
|
|
haaaaa o mnie mozna marzyc :) ps. a przystojny jestes:)??
|
|
Witam. Polecam Wojtka w Zakładzie Fryzjerskim "Familia" ul. Kazańska 2 Fach w ręku, zna się na rzeczy. Miło i profesjonalnie. Pozdrawiam
|
|
http://theync.com/media.php?name=9216-disturbing-rape-footage tak sie z generalem rozprawia !!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
piekna ?? przecietna??
|
|
hmmm ja bym powiedziała że przeciętna;)
|
|
Wszyscy Panowie są przystojni! To tylko kobiety są wybredne :P Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
chyba z zazdrosci
|
|
raczej z toba finko i twoimi kolezankami sieniacami:)))
|
|
chciałbym ja na oczy zobaczyć ;) bo takiej tu nie widać :P
|
|
Spróbuj wsadzic odwrotnie płyty,bo w zmieniarkach dziwnie sie je wkłada...
|
|
finezja.. ladna nazwa np na ciastkarnie Głos Rozsądku
|
|
mimixxx z tobą coś nie tak ?co ty sie masz z tymi fryzjerami? jak ktoś ci odwalił hałe na włosach to nie znaczy,ze wszyscy to robia.fryzjer to też człowiek miewa gorsze i lepsze dni!!!pozdrawiam mimixxx
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |