niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kryzys i oszczędzanie to nie dla premiera Tuska

hehe patrze ze lomza powoli zaczyna robic sie miastem gdzie 90% spoleczenstwa bedzie zatrudnione w policji

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kryzys i oszczędzanie to nie dla premiera Tuska

Chodzi ci o same wstawienie zęba? Ale o most czy do protezy?

" licznik " dzięki za info

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

z tą inteligencją u policjantów to bywa różnie, szczególnie jak się czyta na forum policjantów nominacje do złotych pał

http://www.ifp.pl/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=listarticles&secid=13

a to mój ulubiony
6. Nominacja dla 02 KPP w Wołominie, który zażyczył sobie pisemnych wyjaśnień: "dlaczego psy służbowe szczekają na kojcach" Przewodnicy musieli pisemnie wyjaśniać Komendantowi że cztery psy potrafią porozumieć się między sobą poprzez szczekanie i nie potrafią robić tego szeptem. Uprzedzili również o możliwości wycia czworonogów zwłaszcza podczas pełni księżyca.

a ja radzę Ci jechać do Piątnicy i tam na ul. Nowoprojektowanej jest zakład "SIMPLEX" koleś zna się na rzeczy. W każdym aucie jakie miałam zawsze miałam gaz zakładany właśnie u nich i 100% sprawne auto było bez żadnych problemów. Raz zrobiłam błąd i założyłam gaz na Senatorskiej...bardzoooo ale to bardzooooo odradzam - musiałam jeździć po "100" razy na regulacje i dalej auto chodziło kiepsko ...

Gaz na raty?
Jasne!!!
Dzis zaloza co zbiornik, za miesiac przewody itd
Ludzie na raty mozna placic nie zakladac

120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.

chodzi mi ze mam sam korzen ale chyba do niczego sie juz nie nadaje i chce wstawic sobie tam ząb.

ja osobiście nie mam nic do policjantów, sam chciałem zostać jednym ale oblałem multiselect dlatego, że się nie przygotowałem albo może jestem skrzywiony psychicznie :). dla dziewczyny najtrudniejsze są rzuty kulą , jak byłem w szczytnie to dziewczynom wypadały z rąk po dwóch rzutach. To warto potrenować no i kondycja powiem szczerze, że dostałem zadyszki po tym teście :)

co poniektórzy dupy nie będą musieli dawać bo wejście jest za free!!!!
haha:D

Santreo

a ile masz ??:P

ja mam na koniec miesiaca psychotesty
trzymajcie kciuki
dam znac co i jak
pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org