Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PAŃSTWO POLSKIE znów zdaje egzamin |
ten film jest na YouTube oto link do użytkownika który zamieścił go(film składa się z 10 krótkich części) http://www.youtube.com/profile?user=drzewkoszczescia82&view=videos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PAŃSTWO POLSKIE znów zdaje egzamin |
dajcie i kierowcom trochę poświętować
|
|
Witam!!! Cóż musimy dodać parę sprostowań: Po pierwsze nie wiemy skąd Kola ma takie informacje ale od dwóch tygodni na 12 kwietnia wszystkie loże są zarezerwowane - zostało 6 lóż które nie są do zarezerwowania po prostu kto pierwszy ten lepszy Po drugie Kola nie znamy licznika, gabi25 i innych, ale słyszałem o Tobie - Jeśli nie jesteś pewny kto pisze te wątki to lepiej sobie daruj - wiadomo najlepiej napisać że to manager Clubu- bo przecież o Club Chodzi i tak na marginesie gratulacje za chwyt marketingowy swojego Clubu i tu cytat: "w Yamie nie moglem zarezerwoac stolika bo tam faktycznie wszystko juz jest zajete". Po trzecie ciekawość to pierwszy stopień do piekła Po czwarte na 13 kwietnia jak najbardziej można jeszcze rezerwować loże Po piąte Janusz kos to chyba następny przedstawiciel tzw konkurencji - człowieku zadzwoń do nas a później wypisuj bzdury, loże kształtują się od 100 do 500 zł w zależności ile jest osób i w którym miejscu się znajdują - oczywiście wszystko jest do wykorzystania na barze-i tak np. nie wiem czy kwota 200 zł dla 10 osób jest duża może dla Ciebie, bo może masz w kieszeni tylko na piwo - no cóż... Po szóste na temat figlarki nie będziemy się wypowiadać - pozostawimy to dla psychiatrów Po ósme żałujemy, że wcześniej nie mogliśmy się ustosunkować do powyższych postów no cóż ale mieliśmy dużo pracy w Amnesii Maxx a tak po za tym wszystkim forumowiczom życzymy wesołych oraz bardzo mokrych :) świat oraz MAXXYMALNEJ ZABAWY na Wielkim Otwarciu Amnesii Maxx dzisiaj o godzinie 20.00 AMNESIA MAXX TEAM
|
|
Tak to to! czarmon dziękuje bardzo !
|
|
" Choć po wielu meczach bez punktów będziemy, Wy odejdziecie My zostaniemy" Nic więcej mówić nie trzeba. Pozdrawiam
|
|
Ja jestem pewna , że rozstrzygnięcie tuż tuż. Tylko zapewne kilka wniosków jest juz nieaktualnych ponieważ inwestorzy juz mieli dość czekania i założyli firmy. Może o to chodziło. Przeciągnać sprawę i zmniejszyć konkurencję. tylko najwytrwalsi zostaja.
|
|
Cześć Dziś od godziny 20:30 na stronie amnesiamaxx.pl będzie uruchomiona transmisja online z klubu. Wszystkich chętnych zapraszam do klubu, a tych którzy NAPRAWDĘ nie mogą zapraszam na stronę http://www.amnesiamaxx.pl do obejrzenia transmisji online. Pozdrawiam
|
|
hmm fajnie
|
|
a jak pozbyc sie najszybciel tluszczu z klatki piersiowej zeby odslonic miesnie?i jakie cwiczenia na brzuch?
|
|
o kurde jesli to sie sprawdzi to naprawde ładna sprawa ! nie bede gratulował przedwczesnie a tak nawiasem jaka przepustowosc ma serwer ile osób zdoła naraz obserwowac ?
|
|
pierdziel mpki i idź na tramwaj
|
|
Serwer jest przygotowany, aby mogło transmisję oglądać ok 1000 użytkowników na raz + do tego zapasowy serwer na ok 300 użytkowników online. Jednak w pierwszych minutach od pojawienia się informacji na kilku serwisach odwiedzało stronę blisko 100 osób na minutę(teraz nie wiem ile), więc może się okazać, że przepustowość dla 1300osób online to dużo za mało. W każdym bądź razie trzymajcie kciuki, żeby administratorzy tych serwerów nie rzucili na nas klątwy ;-)
|
|
Jak w temacie, gdzie najbliżej jest hamownia?
|
|
Transmisja na żywo z kibli też będzie? tam może być ciekawiej :)
|
|
Gdzie w Łomży można zaprowadzić rower żeby doprowadzić go do stanu używalności ? chodzi o nasmarowanie, naciągnięcie linek no i naprawienie scentrowanego koła itp
|
|
Zarzuć Thermal Pro + 3x aeroby po 30min i efekty murowane :)
|
|
Wyślij swoje dane na Marsa zapisane w chipie więcej informacji: http://www.tvn24.pl/0,1595302,0,1,zostaw-swoj-slad-na-marsie,wiadomosc.html a tu stronka do wysyłania http://mars.jpl.nasa.gov/msl/participate/
|
|
a droga taka zabawa? pewnie rownowartosc roweru :)
|
|
era
|
|
Jeśli interesuje cię czarna muzyka to znam dosyć znanego dj'a, który za taką całonocną imprezę bierze 800.
|
|
po 22 jechałam obok super ekstra zajebistej yam caffe i ludzi bylo od groma i jeszcze troche :) dam sobie ręke uciąć, ze spokojnie nie bylo :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wszyscy na wszystkich gadają ale sami nie lepsi
|
|
Znaleziono obrączkę złotą. Więcej szczegółów dla osób zainteresowanych drogą mailową.
|
|
hej, czy są dziś otwarte jakieś sklepy? jak tak to dajcie znać jakie i do której. dzięki
|
|
czy będą zamknięte to zależy tylko od właścicieli ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |