poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Następna zagadkowa śmierć

Oddam Ci Figlarka całą lożę, wprawdzie nie vip ale to tylko zrobisz po lasce każdemu z loży i sprawa załatwiona :D Albo jak chcesz to za darmo gdzieś przy stoliku się możesz położyć, ubrań popilnujesz :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Następna zagadkowa śmierć

używka max 800 zł

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

hahahahahahaha! przeciez mozna jeszcze normalnie zarezerwowac stoliki tylko trzeba isc. Wczoraj bylem. A posty gabi i licznika to taki chwyt marketingowy menagera amnesiimax tylko to jest tani chwyt:))) Chyba nie za wiele jest tych rezerwacji ale ide tam z ciekawosci i ze w Yamie nie moglem zarezerwoac stolika bo tam faktycznie wszystko juz jest zajete.

Skąd masz takie informacje Kola? Tak się składa, że przedwczoraj wieczorem byłem w Amnesi i już nie można na 12 do Amnesi Maxx zarezerwować miejsc. Bilety kupiłem i owszem, ale miejsc nie było. Mamy jedną loże gdzieś "na dole", a chciałem jeszcze jedną załatwić.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

e no faktycznie nie dziala wrzucik.pl juz;p

re.: Damodar

Czyli jesteśmy ustawieni, dziś między 20 a 22 w "54", dla bezpieczeństwa gdyby było więcej chętnych z piórami w dupie, wsadz sobie dodatkowo palec serdeczny prawej ręki.

A musisz wiedzieć, że bardzo niewiele osób w Polsce potrafi dobrze zrobić laskę. Poza tym jest to czynność znacznie bardziej pracochłonna, niż się powszechnie uważa.

Tajemnica dobrej laski (podobnie jak np. dobrego loda), leży w jakości surowców. Dlatego powinieneś zacząć od wizyty w tartaku, by wybrać odpowiednio sezonowane drewno, czyli drzewo ścięte kilka miesięcy temu i właściwie magazynowane. Najlepiej bukowe.

Twarde kije poddaj następnie zmiękczaniu w parniku - podgrzewanym pojemniku z parą wodną. Parowanie sprawia, że kij staje się elastyczny i można wygiąć go w laskę. Długość parowania jest tajemnicą zawodową ludzi i instytucji żyjących z robienia lasek. Będziesz więc musiał poeksperymentować, żeby wiedzieć, kiedy kij wyjąć.

Odpowiednio wysuszoną laskę poddaj zabiegom kosmetycznym
- wygładzaniu na szlifierce i bejcowaniu na dowolny kolor.

Wreszcie na końcówkę laski załóż gumkę. Najbardziej trendowe są, jak wiadomo, gumki czarne.

hahaha konam

dzieki wszystkim juz kupilem :)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Nie, szok jest bo Duńczycy wzięli się za reklamę naszej Łomży, i to wzięli się porządnie, spoty w TV, niezliczona ilość bilbordów w miastach(w Wawie co około 300 metrów widzę reklamy z tekstem "z pewnością nie pochodzi z gór" czy "możliwe że nie jest to duży browar" itp) I to jest dziwne;)

Na Twoim miejscu bałbym nawet pytać się o ta firmę tu, na forum!
...brrrrr........

wczoraj po 17godz zgubiono Nokię 5610 czerwoną w okolicach ul. Żeromskiego, Prusa.
Uczciwego znalazcę proszę o kontakt NAGRODA ze względu na kartę SIM i jej zawartość.
Nagroda będzie zaj....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org