Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Będzie trudno z tym wsparciem... |
majka3: Ja tez na 9.00 - ale numer to moje gg jakby co to pisz 1827010
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Będzie trudno z tym wsparciem... |
Może pamietasz ale wczesniej pisałem że to popelina, teraz jest znacznie lepiej - swiatło, ostrość i sens - nie źle ;-). Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A ten tunel idzie pod tym, którym wszedłeś? I zamurowany na końu jest że tak powiem przez bardziej nam współczesnych niż budowniczowie fortów? ;) W II forcie jeszcze nie byłem, ale idąc analogicznym tunelem w I forcie, który jest troche niżej położony, to w czerwcu wody było dużo, dużo więcej.
|
|
Jeśli chodzi o przyjęcia dzieci do przedszkola 14 to także mam informacje, że w pierwszej kolejności będą przyjmowane dzieci pracujących rodziców. Kontynuując temat, uważam, że negatywne opinie o tym przedszkolu są mocno przesadzone. Ja zawsze z przyjemnością odprowadzam swoje dziecko do niego. Jest b. estetycznie, kolorowo i czysto. Widzę, ile dziecko się nauczyło, jak się rozwija a co najważniejsze jest zadowolone i zadbane.
|
|
ŻYDOWSKIE SCIERWA, WCZORAJ widzialem kilkanascie autokarów w okolicy grzybpowskiej.... no kuurwa az sie zatrzymalem popatrzec, kilku zydowskich skurwensynkow rzucalo kamieniami w swoja, jak mniemam, opiekunke ktora kwitowala wszystko usmiechem... ZYDOWSKIE SCIERWA najwieksze brudasy i smierdziele na swiecie !!!! \ HItler wiedzial co robic z takim scierwem !!!!
|
|
Hej, pierwszy raz udzielam się na forum, ale cały czas je czytam i bardzo mi pomogło. Jestem juz po MS - zdane:) Właśnie przeczytałam , ze moze nie być przyjęć na 2 lipca. Skad to wiadomo? Wkurzę się niesamowicie, bo nie pracuję odkad zaczęłam sie starać o przyjęcie do policji no i nieżle na tym wyjdę, jeżeli to prawda. Może ktos coś wie więcej na ten temat. Jestem z Lublina.
|
|
http://www.pardon.pl/artykul/8326/co_za_ch_dzieci_wyzywaja_kaczynskiego
|
|
Witaj, podaję Ci nr telefonu: 503413383. Cena zależy od rodzaju granitu i od rodzaju nagrobka:pojedynczy czy podwójny. Zadzwoń pod w/w numer.
|
|
wypowiedzi tych dzieci są odzwierciedleniem opinii publicznej, bo takie rzeczy wynosi się z domu, nie należy oczywiście obrażać nikogo a w szczególności osoby piastującej stanowisko Prezydenta RP, natomiast sami jesteśmy sobie winni, że akurat takiego Prezydenta sobie wybraliśmy a nie innego, mam nadzieję, że drugiego błędu już nie popełnimy
|
|
Ciekawe jak by to było u nas w Kraju, bez tej Unii, wszyscy tak narzekają, a wnioski składają o dotację z funduszy strukturalnych, może zamiast dołączyć do NATO I UNII powinniśmy zawiązać pakt z Białorusią, Rosją i Koreą Północną ?? żylibyśmy wtedy w kraju mlekiem i miodem płynącym ?? tak ??
|
|
co ciekawe wetowane są wszystkie z komisji przyjazne państwo, wszystkie bez uzasadnienia... no nie mów , ze to normalne "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
wcale nie dostaniecie
|
|
zgadzam siw wiec moze przekaz swoje uwagi do chyba juz bylego przewod komisji o ktorej ppiszej niejakiego Palikota:)
|
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam taki problem, otóż od jakiegoś czasu zaczęła mi szwankować elektryczna szyba w passacie B4 od strony kierowcy. Rozbierałem drzwi ale nic nie znalazłem. Prosił bym o namiary na jakiś zakład tudzież fachowca który za rozsądną cenę uporałby sie z tym problemem.Dodam tylko ze nie chodzi o elektryka bo szybka zamyka sie i opuszcza bez zarzutu z tymże przy domykaniu słychać jakiś łomot jakby sie coś łamało.Zapewne jest coś nie tak z samym mechanizmem. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Takos
|
|
Witam Ja mam jutro MS w Łodzi może i bym sie tak nie stresował (bo mimo wszytko stres jest spory) ale jak czytam to forum i przeglądam statystyki ze na 100 osób przechodzi jakieś 40 to zaczyna mnie sciska w gardle:) ale życze powodzenia wszytkim:) którzy muszą przez to przebrnąc mimo wszytko jestem dobrej myśli :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |