Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dwór prezydenta Łomży |
ja tez polecam mate edukacyjna, kosmetyki, pampersy itp matka moze chcialoaby sama sobie wybierac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dwór prezydenta Łomży |
szanelka twoj stary jje dolary i wysrywa talary ;OOOO <szok>
|
|
na utrzymanie lodowiska echo investment nie daje złotówki.oni dali same lodowisko z agregatem a reszta nalezy do miasta.
|
|
Po cholere ci ognie na starym? Będa widoczne w całym mieście, nie ma po co łazić aż tam
|
|
Jeśli ktoś chciałby zaprezentować się; zaśpiewać, zatańczyć, zagrać żonglować, czy zrobić cokolwiek innego czym chciałby pochwalić się przed innymi będzie miał taką szansę w niedzielę 11 stycznia w sali byłego Urzędu Wojewódzkiego :o) Wszystkie osoby chętne zapraszam do kontaktu :o)
|
|
Czy to ruski za 5 złotych (dobry) czy to coś z wyższej półki za 200 złotych i jedno i drugie za przeproszeniem wyszczysz, wysrasz w najgorszym przypadku zwrócisz na dywan bądź współimprezowicza. Więc chyba nie ma różnicy. No chyba że chcesz stworzyć klimat np. w małym gronie znajomych czy z dziewczyną. Wtedy polecam przejechać się po dobrego szampana do większego miasta:)
|
|
Witam! Może ktoś poleci dobrego fachowca.
|
|
Ktoś kto wyceni dom,działkę,zabudowania.Siedlisko.
|
|
został zgubiony telefon z restauracji w chojnach nokia n79 696 139 499 uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Jak uważacie powinni wyjeżdżać na drogi??
|
|
A ja pozwolę sobie życzyć. NO właśnie: -Życzę sobie aby satyrykom zbrakło tematów politycznych. - Życzę sobie aby Starostwo i Rajcy miejscy zobaczyli coś więcej, niż własny portfel - Życzę sobie by Łomża przestała być miastem paradoksów. Co prawda temat nie jest mój , ale liczę na to że forumowicze dołącza się do życzeń, w sumie dla samych siebie też. A ode mnie, Sobie i Wszystkim:Pogody Ducha!!.´ (¸.` * ¸.´¸.*´¨) ......\~~~~~/.....\~~~~~/ .......\~~~~/.......\~~~~/ ........\~~~/.........\~~~/ .........\~~/...........\~~/ ..........\~/.............\~/ ...........||...............|| ...........||...............|| ...........||...............|| ......./****\........../ ****\. ............................... uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |