poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Adamek stracił wiarę w boga?

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Adamek stracił wiarę w boga?

Numeru nie mam ,a co do stolików to juz napewno wszystkie są zajęte, za puzno sie obudziłaś :)

Tomek, jak chcesz się spierać o to kto jest idiotą, to mogę Ci tu publicznie zrobić taki kwas i chlew, że będziesz się musiał stąd wyprowadzić z powrotem do wysokiego małego, więc nie prowokuj mnie koleżko, dobrze radzę, a uwierz mi, połowa twoich byłych znajomych (także z byłej klasy) za takiego idiotę cię właśnie ma. Nawet Twój kolega A.M. z N. podejrzewa, ze bierzesz jakieś prochy, coś musi w tym być. Jasiu jak myślisz? Przecież się znacie.

banda baranów

VERGISS MICH

dobre slowo jedziemy z tym !!!!!! a potem do ligi

A ja się z postem "markac'a" zgadzam w 100%. Kiedyś, jeszcze nie tak całkiem dawno temu sam śliniłem znaczki pocztowe, kupowałem plik kartek, nierzadko dołączyłem kilka zdań listu, i zwykłą, tradycyjną, polską pocztą wysyłałem. Mało tego. Kiedyś - też nie są to lata świetlne temu - ludzie z mej rodziny, otoczenia, znajomi, którzy mieszkali nie tak bardzo daleko od siebie 'fatygowali się' by złożyć życzenia osobiście. Zawsze się znalazło jakieś 15 min czasu na wypicie gorącej herbaty.....
Dziś coraz częściej składanie życzeń odbywa się właśnie za pośrednictwem portali typu: NK, elektroniczny opłatek, itp..., że nie wspomnę już o SMSach wysyłanych opcją 'wyślij do wszystkich' lub maili UDW, dzięki którym każdy dostaje te same, uniwersalne życzenia.
Jeśli chodzi o mnie, to zamiast takich wolę nie dostać żadnych. Bo i tak, ktoś kto wysyła tak jak opisałem powyżej nie będzie pamiętał o tym czy mi je wysłał.
Wesołych Świąt!

Najlepsze ziomy to są ci http://www.fotka.pl/profil/1995kamo/ haha xD

a podobno w Łomzy skep z grami otworzyli wiecie gdzie się znajduje?

Dla mnie smsy z wierszykami i hurtowo wysyłane życzenia przez naszą klasę tak naprawdę nie znaczą nic - dlatego na nie nie odpisuję.

Ostro odbiegacie od tematu a jakie ma znaczenie od kogo dostaniesz w nos czy od "wieśniaka" czy "łomżyniaka" fakt faktem byłeś słabszy ;-) Tak jest w przyrodzie i nikt tego nie zmieni. A jak się cykasz konfrontacji sugeruje kapcie i ciepłe mleko. Już ktoś tutaj napisał że wszyscy są mocni w gębie a jak dostanie w ryj szuka winnych na forum nie osobiście - gdzie ci herosi którzy sami załatwiali swoje sprawy ?
Oczywiście nie jestem zwolennikiem zabaw z siekierami czy nożami ale alkohol i hormony robią swoje dlatego jest ochrona a ze kiepska sa takie akcje, inna sprawa jest brak selekcji w klubach idą na maxa aby uciułać jak najwięcej takie miasto i kluby

wiec niech bedzie tak, nie zwracam sie do ciebie po ksywie tylko od teraz po pseudo, panie hauzer.
forum to nie jest miejsce na uzasadnianie swojego zdania swoim nazwiskiem, po co to komu ? poza tym przeciez tu i tak nikt nie jest anonimowy wiec w czym problem a my znamy sie osobiscie i to ci teraz pisze a wlasciwie napisalam w poprzednim poscie miala okazje powiedziec ci prosto w oczy lecz ty nie cierpisz krytyki. coz

mama dziewczynki zapewne najbardziej ucieszylaby sie ze srodkow czystosci bo przy takim dziecku malusim potrzeba ich wiele. przejdz sie do fartlandii na przyklad i kup zestaw do kapieli dla takiego maluszkanp johnosona (zel do mycia, szampon,oliwke i delikatna myjke) dolacz do tego cieply kocyk i paczke pamepersow. wyrobisz sie w 100 zlotych a uwierz mi z doswiadczenia wiem ze taki prezent bedzie przede wszystkim przydatny.

i do tego niezbyt bystrej! to była odpowiedź na twoje: 'poza tym przeciez tu i tak nikt nie jest anonimowy wiec w czym problem a my znamy sie osobiscie i to ci teraz pisze '. wiec dla mnie jestes anonimowym forumowiczem obsmarowywującym w tym przypadku mnie, choć nie wiem po co przelewasz tu prywatne żale. jak ja kogoś nie lubię, to mam go w d(nosie), a nie piszę o tym na forum szukając akceptacji innych.

Takos

No nieźle, podejście psychologów jak w aptece....
Ja MS bede miał 06-01-2009 zobaczymy jak pójdzie....

FIN, mi to nie pszeszkadza. Moet moze byc ciekawy i nie za drogi

Łatwo jest niszczyć gorzej budować ile jeszcze trzeba zniszczyć żeby nasze społeczeństwo się obudziło i przestało głosować na ciągle te same osoby ! Wielu z nich to już etatowi radni!!!

Ale jednak zginęła. Jak mozna zabić za 800 zł ?? Szok!

Signature will be available soon. Please wait ;)

Osobiście polecam Piper&Heidsieck. Moet też niezly i nie wiem czy kiedyś nie widziałam go w Stokrotce.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Ruski :)

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

a przepraszam, juz widze

ruski najlepszy;) mniam;)

a z Bud Czarnockich do Łomży?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org