Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeśli chcesz płacić za studia, głosuj na…. |
wreszcie jakas pozytywna wiadomosc :D PEJA odszedl zostala materialna dz....iwka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeśli chcesz płacić za studia, głosuj na…. |
SIEmKa _)9Jestem DjDesK (Tomas)z City Łomza **Mysle ze NIC_) SieE nie Stańe Jak PogAdam Se z Wami RodakAmi ?PEJA ŻEGnam Cie (*) Jakies WiDze cIekAwe TemAty HEhe +_):**POzDro Dla Łomzyki
|
|
HMM...Z PEWNOSCIO ŁOMŻA TO NIE WARSZAWA A SZKODA :/!!!BARTEZ A POCO CI KINO??JAK I TAK NIE CHODZI DO NIEGO WIEC...?ALBO STOK NARCIARKI JAK NIE UMIESZ JEZDZIC NA NARTACH :)A LOTNISKA I TAK PEWNIE NIE BEDZIE BO MIASTO NIE MA NA TO SRODKOW FINANSOWYCH!!!FAJNIE ZEBY BYLA JAKAS FONTANNA NIE ZADUZA ALE MOZE NIECH JUZ ODRAZU NA STARYM RYNKU BAJORO JAKIES WYBUDUJO TO BEDZIE PRAWDZIWA ATRAKCJA DLA CIEBIE <HAHAHA>
|
|
Bardziej ucieszyło by mnie odejście MrS-a, aż dziwi mnie, że ten jeszcze pajac nie skomentował tego posta :)
|
|
DJ.DESK SPOCZKO NAWET KSYWKA :) WIESZ PRZYZNAM SIE SZCZERZE ZE NIE JESTEM TAKI DJ KTÓRY MA WLASNY SPRZET!ALE CHCE ZOSTAC DJ-EM!!!NIEDLUGO MAM ZAMIAR KUPIC SOBIE SPRZET DJ-SKI!A NARAZIE BAWIE SIE W PROGRAMIKACH!!!A WIEC POZDRO DLA WSZYSTKICH KLUBOWICZÓW NA CAŁYM SWIECIE!!!
|
|
BUHAHAHA NIKT CIE TU NIE TRZYMA BUHAHAHA NARA!TAK JAK TO JUZ POWIEDZIAL AMIK VECTRA DZIEKUJEMY CI ZA TEN DAR ZESLANY PROSTO Z TELEWIZJI KABLOWEJ ;D!!! PEJA...I ZMIENIA SIE WSZYSTKO!!!
|
|
Czy wiecie Ze w Łomży Sa Cluby W ktury*CH mozna sie ZabwIc++ Np.AtoM I inne dAwaJcie JeszcZe Jakies Bo Nie PamIetam)) Łomza JEst ClubowyM MiaStem *&&**TECHNO***
|
|
:))))))))))))
|
|
nie widzicie ze MRD nasmiewa się z białostockiego sposobu mówienia...? :)) sie Mirek postarał, a ludzie nie kumają. jaki pech. pozdróweczka
|
|
HMMMM...WIESZ ATOM NIE JEST TAKI DOBRY!!!GDY JEST W NIM NORMALNA COSOBOTNIA DYSKOTEKA TO JEST TROSZKE KIJOWO!ALE GDY PRZYJEZDADZAJO JACYS DJ TO MOZNA SIE WTEDY BAWIC!!!ALE JEST PRZECIEZ TEZ :EUROPA,METRO,IBIZA,ATLANTIC,RAMPA,KLUB 54,EURO I JUZ CHYBA NIE MA EHH... A POWINNI WALNOC COS TAKIEGO JAK KLUB EKWADOR LUB ENERGY2000!!!!! ...:::tEcHnO rUlEz:::...
|
|
:) dzięki Zbychu poprawiłeś mi humor pozdrawiam Tiger
|
|
TAK ty byś chciał wszystko! Niech robio jeden club hip hop-owy by tych z muzyko techno to jest :( Moze jeszcze cos Wybudujo+cieszmy sie tym co mamy\\\\ ... & vice versa!
|
|
Co Budujo w Miejscu tam gdzie zawsze Były cyrki i wesołe miasteczka ? To ma BYc Hipermarket Czy Grand Market ?Ja słyszałem ze ma byc az 3 sklepy w SM.Perspektywa czy To prawda ?? No Ale napewno Bez jednego,ten co stoji i straszy ]:-> (Budowa stoi bo właściciel chce stawiać większy budynek a prezydent nie chce się na to zgodzić. Rzecznik prasowy prezydenta, Marcin Skawski zapewnia że prezydent nie podpisze decyzji o rozbudowie. Nie po to wcześniej wynegocjowaliśmy zmniejszenie inwestycji, kiedy była jeszcze w fazie planowania, żeby teraz znów wracać do pomysłu hipermarketu – powtarza, jak zapewnia, słowa prezydenta Jerzego Brzezińskiego.I inspekcja Budowlana z Białegostoku stwierdziła ze za słabe fudamenty i trzeba wszystko od nowa robic !!*A inwestor chciał Miastu dać propozycje w kturej by wyremontował Rondo Solidarnosci i Odcinek drogi do Kazańskiej razem z chodnikami i innymi...ale miasto sie nie zgodziło (Prezydent dał słowo ze nie da powieszyc sklepu{Z jedne strony dobrze bo jak sie obiecuje to dotrzymuje sie słowa,ale tak byśmy mieli wieszy sklep i nowe rondo.A tak te konstrukcje co stoji i inwestor nie chce zdjąc bendo straszyc jak kiedys ten budynek co teraz sie miesci (Lider Price):(...) Zbych
|
|
KoSmiTk@: żeby sprawić Ci ogromną przyjemność, powiem tylko, że nie odejdę nigdy. Per "pajac" zwracaj się do swojego taty, jeśli Ci na to pozwala... Przy okazji pozdrawiam (kolejność przypadkowa): Abcd, kaschie, Pasje, dabza, Dj'a NaPrl, rybaka i wszystkich innych, inteligentnych forumowiczów. ![]()
|
|
Piotrze: taka jest ludzka natura. Pomożesz, a potem dostajesz po dupie. Wniosek? Byłeś za dobry. Ktoś kiedyś powiedział, że w życiu trzeba mieć twardą dupę i silne łokcie. Mam nadzieję, że Ci się ułoży. Trzymaj się i myśl o sobie, bo jak sam dobrze widzisz, za dobroć dostaje się po głowie... Ma zowsze Łomża
|
|
Ale spróbuj wejść do nich po 23.00 poza weekendem. Życzę szczęścia. Miasto wymarłe i kropka. I co wtedy, a już szwendacze się włączyły, a tu trzeba do domciu luli...
|
|
BUHAHAHA KAZDY...JESTES TEGO PEWNIEN...TO IDZ I ZOBACZYMY CZY CIE WPUSZCZO
|
|
A PO CO TE KOSCIOLY??I TAK JEST JUZ ICH WYSTARCZAJOCO A ONI CIOGLE BUDUJO TE KOSCIOLY!
|
|
NO JESCZE ZALEZY ILE MASZ LAT!A TE 13 TO Z TYM JEST ROZNIE!BO DZIEWCZYNY NIEKTÓRE MAJĄ PO 16 LAT A WYGLODAJO NA MLODE WIEC..
|
|
to zapodajta jakies demo! :D to was ocenie:D
|
|
Bogactwo świata stanowi ilość żyjących na nim oryginalnych jednostek. Dzięki jednostkom tym i ich dziełom świat jest właśnie światem, a nie pustynią. Ludzie Ci na pozór są dziwni. Żyją w swoim świecie, wśród swoich myśli. Piszą inaczej, mówią inaczej, widzą inaczej... Po prostu myślą inaczej... Myśl ich jest formułą czarodziejską, która panuje nad światem. Nawet wichry i fale są im posłuszne, bo gdy mówią o swoich pasjach, nie czuje się chłodu, zimna czy deszczu... Opisują to, malują, fotografują... Spod ich palców, z ich myśli rodzą się rzeczy które, chcemy czy nie chcemy nas zmieniają... Dużo ich jest w Polsce, a szczególnie dużo w Łomży... Ludzi dobrych, którzy pomogą Ci bezinteresownie. Szanujcie tych co tworzą... Tworzą portale internetowe, wasze łomżyńskie radio nadzieja, gazetę itp... Szanujcie tych co nadają koloryt temu forum. Jeśli chcecie zobaczyć ludzi zrównanych do jednego poziomu zobaczcie starą chicagowską Polonię. Stado bezrozumnych cwaniaków, którzy żyją z oszukiwania nielegalnych emigrantów. Patriotów którzy ze słowem ojczyzna na ustach wystawiają Polsce jak najgorsze świadectwo, redaktorów miesięcznika patriotycznego, którzy ucałuja za dolara kazda dupę, i w imię polskości okradają z trudem zapracowanych dolarów biednych imigrantów. Fryzyjerów Irków, którzy uważają się za wielkich kreatorów mody, dziennikarzy radiowych którzy myślą że są gwiazdami, twórców polskiego programu telewizyjnego przy którym dawny pseudo polski kanał telewizyjny Polonia 1 to cud dziennikarstwa telewizyjnego. Każdy myślący Polak odcina się od Polonii najszybciej jak tylko może. I ma rację... Bo Polonia nie cierpi inności... Wszystko ma być byle jakie, równe i zbliżone do zera... Nie uwierzycie mi, ale... Ameryka to mit... Mit który tworzą Ci którzy wracaja. Bo przecież nie powiedzą prawdy. DaSto@hi.pl
|
|
ja go lubie :D
|
|
PEJA odniósł sukces niewątpliwy. Bo nieważnym jest, czy się o nim mówi źle czy dobrze. Ważnym jest, że się mówi w ogóle. Nieprawdaż drodzy forumowicze?
|
|
Dajcie mu odejść w pokoju.... skończcie tę agonię. Wystarczy, że stado DJów zostaje.
|
|
Na forum zaglądam od ok. roku prawie co dzień. Rzadko zabieram głos, tym niemniej chcialabym podzielić się z opinią, iż (przeważnie) najciekawsze i najwartościowsze tematy i opinie pisze mrs. Dodatkowo Jego wypowiedzi pisane sa przeważnie soczystą, poprawną polszczyzną co osbiście bardzo sobie cenię. Dlatego proponuję Jego kandydature na najlepszego internaute dajacego tematy i opinie. Liczę, że pojawią się też inne kandydatury. Pozdrawiam wszystkich PS. Osobiście nie znam mrs.
|
|
Ja Terz biore udział w tych wyborach.A co tylko wam chodzi z to Polszczyzno ??jak ktos z wści to nie umie pisac a Łomża to wieść to ja nie umiem pisac i DjNaPrI i MrS i wiele innych Wsioków Z Łomzy zgrabny tyłeczek i duży biust to co moze zaoferowac ....BUHAHAHAHA
|
|
Moją kandydaturą na najlepszego internautę na forum jest - a w zasadzie są: Zbych i rzadko tu zaglądający obecnie XtraVert. Są to moje typy w kategorii logicznych, trzymających się tematu wypowiedzi. Pozdrawiam Zbych
|
|
Bedac jednym z tych mniej wtajemniczonych w te lokalne 'obyczje', nie wiem co wplynelo na inicjacje tego watku. Jednak kiedy juz jest, to tez moglbym chetnie oddac moj skromny glos na tego MrS (czy jak mu tam), ale pod jednym warunkiem - ze pomoze administratorom tej strony poprawic jej 'performance', bo znow 4lomza chodzi w zolwim tempie. A to dlatego poniewaz MrS 'chwalil sie' niegdys ze jest specem w tych sprawach ...:) Pozdrawiam, wychu Go LKS!
|
|
Cześć. madaman i Virginia: dzięki za słowa uznania. Zawsze staram się, aby moje wypowiedzi były logiczne, a przede wszystkim poprawne pod względem językowym. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Wychu: "performance" strony nie zależy od ludzi ją tworzących. Nie mają wpływu na działanie łącza, które dzierżawią. Z pewnego źródła wiem, że sytuacja się poprawi, pozostaje nam tylko czekać. Osobiście mam podstawę, aby uważać się za specjalistę w tej sprawie, jednak nie mam żadnego wpływu na działanie 4lomza... Ja proponuję kandydaturę tz, XtraVert'a i DaSto.
|
|
DaSto...masz racje...co do Lomzy i lomzyniakow(nian) oraz co do "polaczkow" tu, w USA...jak widze,chicagowska polonia niczym nie rozni sie od nowojorskiej...dodam tylko,ze ceny za rent mieszkan(a najczesciej pokoi bez okien..)sa na Greenpoint niemalze porownywalne z manhattanem.Parafrazujac...polacy polakom zgotowali ten los.Smutne i przerazajace.Nawet tv z Greenpoint jest ponizej oczekiwan i krytyki.Pozdrawiam lomzyniakow! buuuzi. Zbych
|
|
=Lablaja= kiedy to zauważyłaś ??? Bo jak ostatnio chodziłem na ryneczku to nic nie widzałem.Ja nic nie wiem,napewno zaczynajo budować grandmarket.To jest sprawa dla dedektywa Bartez-a on sie zajmuje takimi sprawami!!!to jak bedzie to trzeba go tu ściagnac.Ja nie pujde zaoczyc co tam robio bo mam daleko a Bartez napewno mam blisko ale i tak go to ciekawi to pujdzie!!Pozdrawiam
|
|
Mozesz se gadać i tak zrobio w Czerwonym Borze i koniec!! Zbych
|
|
:)) OK, wygląda na to, że nie jestem uważnym 'czytaczem', nie zauważyłam ironii... przepraszam za drwiny, honor zwracam :) Kasia
|
|
czemu tak im zależy na biednych ? |
Dedektyw inwektyw ;-)
|
|
graboś a ten drugi co "robi" na winylu to kto to jest ? Ja znam jednego, ktory gra z winyli i wedlug mnie jest on duzo lepsze od Sensora, a wcale nie jest djem...
|
|
15.34 małe wstrząsy wyczuliśmy. Lampka fajnie się kołysała, ja na krześle też coś dziwnego wyczułem.
|
|
POPROSTU NIE KAŻDEMU CHCE SIĘ PISAĆ TE KOŃCÓWKI.JA PISZĘ SZYBKO WIĘC JEŻELI CHCIAŁBYM WSTAWIAĆ W KAŻDYM WYRAZIE KOŃCÓWKE "Ą" ITD...TO BYM PISAŁ TEGO POSTA DWA RAZY DŁUŻEJ!!!!!WIEC JAKOŚ PISZE BEZ KOŃCÓWEK ALE TERAZ POSTARAM SIĘ PISAĆ ZGODNIE Z ZASADAMI ORTOGRAFII :) POZDRO ALL!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |