Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bedzie ekshumacja Wassermana? |
Njtanszy dekoder do tego na allegro 120zł i na nim ładnie smiga polsat w au Opticum 4100c.Prosto sie go usprawnia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bedzie ekshumacja Wassermana? |
Żal słów na ten temat. Przede wszystkim jeśli kogoś stać na porządne auto a nie stać na paliwo to niech se kupi szrota, zaoszczędzi sporo. Przede wszystkim trzymamy auto 2 do 3 lat, więc przy przebiegu poniżej 90 000km rocznie się to nie opłaci i nie wraca, bo koszty utrzymania na gazie są wiadomo większe + instalacja i założenie, do tego problemy zimą z paleniem (zależy kto zakładał), zakładałem raz i tego żałuję więc nie polecam punktu na Alei Legionów przed stacją benzynową Pryma. Na nowej instalacji było ok, palił około 7 litrów na setkę, po przeglądzie technicznym który obowiązuje w ramach gwarancji jak fachowiec wyregulował, wyszło 15 litrów, szkoda słów, sam to zrobiłem lepiej, lecz od tamtej pory żadnego gazu, jak wspomniałem stać na auto to i na paliwo. W Anglii gaz kosztuje już prawie to samo co paliwo, "więc załóż pan gaz".
|
|
masz racje, tfa choroba nie jest powodem dla kturego mialbym sie smiac. polecisz jakis dobry zaklad bo sonsiad ma tesz dziecko z tym zespolem to morze mu doradze ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
zaiteresuje sie tym http://telewizjanakarte.pl/
|
|
Ja dzis zakladalem gaz na senatorskiej wczesniej tam zakladalem gaz do poloneza przez 3 lata zrobilem z 30tys km potem do omegi i na na gazie zrobilem 40tys km nigdy nie bylo żadnych problemów,wyregulowali od reki zawsze mili i wytłumaczą co i jak podkreślę,że w omedze gaz miałem zwykły za 1500zł,a wiec reasumując polecam Mac-Rob
|
|
Treść jest ukryta
|
|
witam mam od kilku dni pewien problem z filmami na kompie.. otoz jak puszczam film to przez kilkanascie sekund odtwarza sie normalnie, pozniej obraz bardzo spowalnia (dźwiek normalnie) potem jest w bardzo przyspieszonym tempie, wyrownuje sie z glosem i znow przez minute jest normalnie. Probowalem instalowac nowe kodeki (xvid, xp codec pack), odtwarzalem w roznych programach, myslalem nawet ze to wina dysku ale nie jest zasmiecony ani pofragmentowany. dzieki za wszelkie wskazowki :)
|
|
na gazie to se mozesz jajka usmazyc ;P
|
|
na 4 cylindry
|
|
nie bylo w nich nienawisci...byly po prostu glupie:) pewnie dlatego
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Potrzebne jest przede wszystkim zaangażowanie i upór w działaniu i nie ukrywajmy KASA a raczej jej wór ;-) Nie będę Cię karcił ale źle zacząłeś ( chyba nie myślisz ze ktoś kto się tym zajmuje przeszedł całą drogę i dzięki temu biznesowi ma na smalec do kanapek zdradzi Ci co i jak ? ) Co do licencji wystarczy zatrudnić osobę która takowa posiada. Jak napisał "logic86" google twoim przyjacielem jest ;-)
|
|
polecam kupic orginalny film na płycie
|
|
Następnym razem pomyślisz kilka razy, zanim cos kupisz.
|
|
A co będziesz bornił, jak jest głupia jedna z drugą, to niech się szmaci, **** to buty, że się zniszczą. Jak idiotka nie ma moralnego kregosłupa, żadnych zasad, poczucia własnej wartości to niech się szmaci i tak nie stanowi ktoś taki dla mnie człowieka.
|
|
nie mogla tego zgłosić do inspekcji pracy bo miała umowę o dzieło... cześć dziewczyn wogóle umów nie ma bo pan Janusz nigdy nie ma czasu ich wypisać...
|
|
stare :P
|
|
Mróz będzie 3-4 przez tydzień,później znów plusowa temperatura a o śniegu to można wspominać chociażby 10 lat do tyłu../ Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Jak czytam te wasze głupoty (tyczy się zazdrośników z miasta) to mnie żal za dupę ściska. Ludzie czego wy im zazdrościcie, tej biedy??? Rolnictwo i bogactwo - dwie sprzeczności. Tak rolnicy dostali dopłaty ale zauważcie też jedno, automatycznie na wszystko wzrosły ceny. Zaraz ktoś napisze, że dopłat by nie dostali a ceny i tak by wzrosły. Może i tak, ale przez te lata kiedy nie było dopłat jakoś nie było takich podwyżek. Wszyscy żerują na wsi, a chłop co? Ludzie jak tam jest tak dobrze, to jaki problem wieś wita! Będzie więcej rąk do pracy i super kasa! Będzie KRUS, a potem emerytura 560zł którą trzeba dołożyć do gospodarstwa. Będzie Audi w której czuć krowy. Będą łapy jak u szympansa od ciężkiej pracy. Ja normalnie czegoś tu nie rozumiem, jak na tej wsi jest tak dobrze, to czemu młodzi uciekają z tego dobrobytu? Dlaczego niektórzy nie wytrzymali i słychać było o samobójstwach (wieszali się) może im palma odbiła z nadmiaru kasy? Nie, to wszystko ich przerosło. MUMIA da, ale coś za coś. Śmiem twierdzić, że jeśli taki jeden z drugim zazdrosny przyszedłby na wieś na jeden miesiąc i poznał pracę normalnego rolnika i jego problemy to zmieniłby się jego stosunek do wsi. Ja nie chciałbym tam pracować nawet jednego dnia. Muszę przyznać, że jest garstka rolników, którzy mają pieniądze nie mając kredytów ale jest ich znikomy procent. To już inna bajka. Sorki jeśli kogoś uraziłem, ale takie jest moje zdanie i tyle !!!!!!!!!!!
|
|
co już praca w policji interesuje... ?
|
|
mozesz tez dac ogloszenie na 4lomza-w dziale ogloszen-napewno ktos sie zglosi :)
|
|
evina: jasiu smietana z tą piaskownicą to już przegięcie, bez koloryzowania, kto wyprowadza psa na plac zabaw? To żadne koloryzowanie, to rzeczywistość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |