Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wdowa po Kurtyce startuje do sejmu ! |
ciuchy praktycznie to samo co na rynku ceny też. a wy się nie cieszcie tak że macie coś z długiej bo niestety coraz częsciej to samo jest na rynku o połowę tańsze - już się na to nabrałam nieraz...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wdowa po Kurtyce startuje do sejmu ! |
a ja wiem gdzie na necie sa jeszcze lepsze i to kogos kogo wszyscy znacie jesli chodzicie do yamy albo krecicie sie po miescie sa zdjecia i film nie bede tu pisag gdzie bo on poszedl na ... zagonil za te fotki a najlepsze jest ze sam je zrobil i teraz sie wstydzi sa chetni zobaczyc????????
|
|
Tak się składa, że wiem widocznie więcej od Ciebie i znam przypadki kobiet, które rozerwało i które zszywano. Mało tego, miały potem ogromne problemy, więc nie piszcie głupot, że skoro wy możecie naturalnie, to każda może. Każdy jest inny! A porównania widać nie zrozumiałaś.
|
|
nasz znany lomzynski 50-cent uwiecznial swoje ukryte pragnienia i sprawa sie rypla :) nie czytal jeszcze nikt kto wie o co chodzi ??? :)
|
|
hm.............hm................hm.................... czy to chodzi może o tego chłopaka co kupił samochód pod kolor włosów ......... buhahaha złote bmw i włosy złote hehehe
|
|
czy ktos z was mógłby polecić mi jakiegoś prywatnego dobrego ortopede?
|
|
na maila wyslij xD ![]() http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
http://nasza-klasa.pl/profile/4583045
|
|
23 i 21 lat temu rodzilem z byla zona w szpitalu Evanston w Evanston, Illinois. Przedmiescia Chicago. Prywatny pokoj byl standartem. Niczym duzy pokoj z telewizja, tyle ze za kotara sprzet na wypadek komplikacji. Znieczulenie dostepne (choc odradzane) w kazdej chwili, kiedy tylko matka uzna ze juz wiecej nie moze. Podciecie to nie cesarka, pamietajcie. Czemu o tym pisze? Po czesci to moja refleksja na wasze posty, po czesci chec dodania perspektywy spojrzenia. Cwierc wieku temu tamtejszy standart jest w Lomzy wciaz opcja. Rozumie odplatna.
|
|
osobiści uwazam ,że mandat to mało policja ma prawo dla mego bezpieczeństwa i wielu innych osób dosłownie zastrzelic takiego pojebańca za takie zachowanie na drodze. Zwracam uwage jak wiele niewinnych osób jadących poprawnie ginie przez takie mendy które jeżdżą na drogach jak chcą.
|
|
"Wszędzie można zwrocić sklepy stosują samowolkę pisząc "po odejściu od kasy reklamacji się nie uzwzględnia" Wszędzie można zwrócić." Nie można i nie wprowadzaj ludzi w bład (nie mówimy tutaj o sklepach internetowych, tam są inne zasady). Chyba, że zakupiony towar ma wadę, ale wtedy masz do wybory reklamację/niezgodność towaru z umową itp. Pocieszające jest, że większośc cywilizowanych sklepów (czytaj nie prowadzonych przez łomżyńskich kupczyków) dopuszcza zwrot towarów, o ile są bez śladów używania i z kompletem metek. Ale jest to tylko i wyłącznie dobra wola a nie obowiązek.
|
|
zrobia jak zdarzy sie jakis wypadek zawsze tak jest
|
|
do ehh a co za kolezka uczy w silowni relax?
|
|
Banda kopaczy i tak przegra. szkoda czasu lepiej w domu posiedziec. i za te 5 blach browar kupic.
|
|
ahaha o ***** co za gej przejebke ma teraz w łomży :)
|
|
temat do góry ![]() http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |