niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wdowa po Kurtyce startuje do sejmu !

ciuchy praktycznie to samo co na rynku ceny też. a wy się nie cieszcie tak że macie coś z długiej bo niestety coraz częsciej to samo jest na rynku o połowę tańsze - już się na to nabrałam nieraz...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wdowa po Kurtyce startuje do sejmu !

a ja wiem gdzie na necie sa jeszcze lepsze i to kogos kogo wszyscy znacie jesli chodzicie do yamy albo krecicie sie po miescie sa zdjecia i film nie bede tu pisag gdzie bo on poszedl na ... zagonil za te fotki a najlepsze jest ze sam je zrobil i teraz sie wstydzi sa chetni zobaczyc????????

Tak się składa, że wiem widocznie więcej od Ciebie i znam przypadki kobiet, które rozerwało i które zszywano. Mało tego, miały potem ogromne problemy, więc nie piszcie głupot, że skoro wy możecie naturalnie, to każda może. Każdy jest inny! A porównania widać nie zrozumiałaś.

nasz znany lomzynski 50-cent uwiecznial swoje ukryte pragnienia i sprawa sie rypla :) nie czytal jeszcze nikt kto wie o co chodzi ??? :)

hm.............hm................hm.................... czy to chodzi może o tego chłopaka co kupił samochód pod kolor włosów ......... buhahaha złote bmw i włosy złote hehehe

czy ktos z was mógłby polecić mi jakiegoś prywatnego dobrego ortopede?

na maila wyslij xD

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

http://nasza-klasa.pl/profile/4583045

23 i 21 lat temu rodzilem z byla zona w szpitalu Evanston w Evanston, Illinois. Przedmiescia Chicago. Prywatny pokoj byl standartem. Niczym duzy pokoj z telewizja, tyle ze za kotara sprzet na wypadek komplikacji.
Znieczulenie dostepne (choc odradzane) w kazdej chwili, kiedy tylko matka uzna ze juz wiecej nie moze. Podciecie to nie cesarka, pamietajcie.
Czemu o tym pisze?
Po czesci to moja refleksja na wasze posty, po czesci chec dodania perspektywy spojrzenia. Cwierc wieku temu tamtejszy standart jest w Lomzy wciaz opcja. Rozumie odplatna.

osobiści uwazam ,że mandat to mało policja ma prawo dla mego bezpieczeństwa i wielu innych osób dosłownie zastrzelic takiego pojebańca za takie zachowanie na drodze.

Zwracam uwage jak wiele niewinnych osób jadących poprawnie ginie przez takie mendy które jeżdżą na drogach jak chcą.

"Wszędzie można zwrocić sklepy stosują samowolkę pisząc "po odejściu od kasy reklamacji się nie uzwzględnia" Wszędzie można zwrócić."

Nie można i nie wprowadzaj ludzi w bład (nie mówimy tutaj o sklepach internetowych, tam są inne zasady). Chyba, że zakupiony towar ma wadę, ale wtedy masz do wybory reklamację/niezgodność towaru z umową itp.

Pocieszające jest, że większośc cywilizowanych sklepów (czytaj nie prowadzonych przez łomżyńskich kupczyków) dopuszcza zwrot towarów, o ile są bez śladów używania i z kompletem metek. Ale jest to tylko i wyłącznie dobra wola a nie obowiązek.

zrobia jak zdarzy sie jakis wypadek zawsze tak jest

do ehh a co za kolezka uczy w silowni relax?

Banda kopaczy i tak przegra. szkoda czasu lepiej w domu posiedziec. i za te 5 blach browar kupic.

ahaha o ***** co za gej przejebke ma teraz w łomży :)

temat do góry

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org