środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lamneciarze smoleńscy to słowa biskupa.

Też oddałam i trzymam kciuki za tę malutką , ale tak sobie teraz myślę, że 500 próbek na tyle tysięcy ludzi w mieście to jednak strasznie mało . Przecież było wszędzie o tym słychać ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lamneciarze smoleńscy to słowa biskupa.

wiec tobie nici do tego ze uzyskujesz takie odpowiedzi a nie inne... hahahahah

Wydaje mi się, że to pytanie to forma reklamy opłacona u operatora :)
Dużo takich tego typu na forum : " gdzie mozna kupić najlepszy/najtańszy/...." "Nie wiecia jaka firma wykonuje najlepiej ....." itd.
Opłacone, bo operator by je kasował. Więc chcąc niechcąc ZA FRAJER /darmo/ piszecie dla jakiejś firmy reklamy !:)

A nic w tle się nie ściąga ani nie wysyła???? upewnij się bo wiem że dużo ludzi niewie że programy p2p wysysają im łącze gdy są aktywne a poza tym to sprawdź czy niemasz zasyfionego systemu. Często są takie przypadki a ludzie później mają pretęsje do dostawców internetu!!!

powtórzę to co juz inni pisali.
poćwicz rzut piłką lekarską bo na tym trochę kobiet odpada.
zobacz sobie film , który jest na stronie komedy wojewódzkiej np. poznań

Autor: sodome (---.introlan.pl)
Data: 10-08-08 20:30

Western Digital TY brudna niedomyta palo faszystowska,to ty powinienes pi.e_rdolnąć się w ten pusty kaczy łeb i głupi na dodatek, może byś mial wtedy więcej rozumu - ZAMKNIJ PYSK i reszta tego typu towarzystwa, ktora nie znala tych ludzi, a sie wypowiada .

a to dlaczego?
Kazdy ma prawo do krytyki i wyrazenia swojej opinii, moja zbiega się z opinią Western Digital

Domyślam się, że chodzi o Adama Mrozka. Człowiek w Łomży znany i szanowany, szczególnie w społeczności motocyklowej. Moze ktos, kto Go dobrze znał, napisze parę słów o Nim "ku pamięci".

Aj tam... głupia i bezsensowna śmierć ale prawdy i tak nikt do końca nie pozna...

maruda jak masz pisac takie teksty to prosze Cie nie odzywaj sie wogole
Kondolencje dla rodziny Adama[*][*][*]

po, co rozpoczynać takie tematy.
Ile osób tyle poglądów i opini nie zawsze takich jakich byśmy chcieli czytać. Więc po co jak z góry wiadmo ,że to może się żle skończyć. Chyba ,że prowokować ktoś chce.

Riposta

Ludzie dostałem się!!!! :) Pozdro i dziękówa za wszystko!!! :)

Z własnego doświadczenia: stwierdził u mnie że trzeba wykonać kilka zabiegów na kolano ,bo jest poważna sprawa , rentgen wykazał również duże zmiany ,rg. wykonywany był również prywatnie przez znajomego ortopedy. czekałam na zabieg ze 3 tyg. zrezygnowana pojechałam do W-y ze skierowaniem od lek . rodzinnego .tam dowiedziałam się że nie jest to takie poważne ,i rehabilitacja w naszym szpitalu pomogła jest wszystko ok. polecam nie przestawać na jednym lekarzu..

dziwny jest twój post .chyba ze jestes ich fanem to zrozumiem

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

ludzie ale wy poj........ni jestescie

napisali, że to przewyższa najsmielsze oczekiwania. To co jeszcze się burzysz?! Ludzi nie przymusisz...

a kim są panowie, którzy pracują na Orlenie i ile mają lat? ktoś może wie?:)

Jeden to przemo a drugi chyba dzozi

Witam, moze zna ktos jakiegos dobrego fotografa, interesuja mnie zdjecia ślubne,pozdrawiam!!!!

a 20sierpnia to bedzie cos w koncu czy nie?bo mialam byc impreza organizowana przez rmf maxxx

Raczej nie damskie, bo takie są prawie w każdym sklepie:) przed wakacjami widziałam w CTO, ale nie wiem czy jeszcze są.

weź kumpli, jedzcie gdzieś na domki i upijcie sie do nieprzytomności. Niezły ubaw i na pewno będziesz długo pamiętał "syndrom dnia wczorajszego":P i zaufania nie nadszarpniesz u przyszłej zony:)

rownierz polecam pana Chetnickiego. my jestesmy bardzo zadowoleni a ceny niewygorowane w porownaniu np. do Gapsa...

mozna jeszcze isc oddac?

zgadzam się

giełczyńska ,st. rynek pod filarami i długa ( tam gdzie był kiedys mustang) mysle ze tyle ci wystarczy zeby cos wybrac!

KIEDY???????????????????????

Na legionów w starych kontaktach. Bardzo miła pani ,bardzo dobrze doradzi.

a ja ci od razu soczewki probonuje:)

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

?

wszystkie

dzieki za podpowiedzi.a co do soczewek to slyszalem ze wlasnie trzeba badanie pod tym wzgledem jakis promien soczewki trzeba znac itp. a poza tym slyszalem ze to nie jest za dobre...

Na soczewki wykonywane są oddzielne badania, w niektórych salonach optycznych są lekarze okuliści którzy wykonują takie badania, bądz wykonaj je u swojego okulisty. Ciężko się wkłada? Hmm kwestia przyzwyczajenia. Ja osobiście polecam soczewki na dzień i noc które wyjmujesz dopiero po miesiącu i zmieniasz na nowe. Duża wygoda. Polecam :]

Czyli nie ma laserowej depilacji w Łomży?

Chociaż nie. Przepraszam Cię sanepid bada wodę pitną co jakiś czas i na pewno wiedzą dlaczego jest dużo chloru.

BS to pewnie Bank Spółdzielczy. Czyli już wszystko wiadomo.

spoko

Autor: Malachit (---.elomza.pl)
Data: 13-08-08 22:00

gtw-tomek - On dał Ci dzieci czy Ty Je robiłeś ? A gdybyś nic nie robił to też byś je miał ?

Mam nadzieję że nie sąsiad. A na poważnie: napisałem "To On dał mi zdrowe dzieci, rodzinę itd. I mam prawo w to ufać". Ja po prostu wierzę w istnienie Boga, czego nie narzucam innym.

Autor: M@ster (---.elomza.pl)
Data: 14-08-08 14:42

patrze ze na tym forum o nic nie mozna zapytac bo zaraz sie frajerzy czepiaja. to moze lepiej je zlikwidowac i bedzie swiety spokój?

Co ty frajerze obrońca uciśnionych jestes, a tamten niech wezmie telefon w łape i zadzwoni do UM. Niech sie uczy sobie w życiu radzic.

wejdź w galerie na głownej stronie 4lomza i poogladaj zdjecia

Po co zapraszasz ludzi na tym forum? Największymi " wieśniakami jacy mogli by tam być są właśnie łomżyniacy! (nie wszyscy rzecz jasna)

Wycena działki budowlanej?
Kto w Łomży zajmuje się takimi wycenami i jaki jest tego koszt?

Idz do schroniska, tam jest wiele psiakow czekajacych na dom...

Endii Adam i Ewa nie mieli wolnej woli, dawało właśnie wolną wole te jabłko. Skoro nie mieli wolnej woli, to dlaczego zjedli to jabłko ? Kto o Tym zadecydował. Gdy się mylę, popraw moją wypowiedź.

Czy ktoś z Was zna się na PHP? Potrzebuję wykonać stronę w PHP a chcę żeby ktoś mi to zrobił lub pomógł.

BTW.
Ktoś musiał w malignie wpaść na pomysł, aby tak pomalować bloki. Widziałem je z bliska na Konst.3Maja. Koszmarek. Co na to główny architekt miasta ??? Ja już wolę komunistyczną szaroburość od czegoś takiego!
brrrr....

a możesz podać nazwę tej maszynki której uzyłeś do tępinia tego hu****wa

aby nie w k1

hotel polonez. jestam i fryzjer i kosmetyczka

ona jest legalna?
IST ma licencję na nadawanie?

Tyle padło słów, ale jak głęboko tkwią w religijnych stereotypach ludzie w Polsce świadczy choćby to, że nikt nie zwrócił uwagi na "oczywistą oczywistość": jedno jest pewne na 1000% - pielgrzymki przynoszą krocie dochodów klerowi, ich zyski z tego "przemysłu", z naganiania naiwnych ludzi, są realne i duże. Pielgrzymi mają obietnicę nagrody, nawiększej po śmierci, czyli nigdy, a księża mają dostatnie życie realnie na Ziemi.
Naiwność pielgrzymów jest oczywista: jak komuś się powiedzie mówi, że to cud, a za nieszczęścia nie obciąża bóstwa... Czy bóg, jego matka, rozdają łaski za przepych w świątyniach, klasztorach, ozdobionych kosztownościami, do których trzeba czołgać się kilometrami, najlepiej na kolanach? To naprawdę przypomina pielgrzymki "ciemnych" ludów do różnych Mekk i proroków. W Polsce analfabetyzmu nie ma, ale oszustwo religijne kwitnie z rozbudzania naiwnej wiary, z naganiania naiwniaków z pomocą instytucji państwowych. A dzieje się to w środku Europy, która pracuje i rozwija się, podczas gdy u nas modli się o dary z nieba...

Ot naiwni, naiwni...

Dla tych co chcą choć trochę zastanowić się nad naiwnością wiary: 2 przykazanie z Dekalogu:

4Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią!
5Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja Pan, twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą.
6Okazuję zaś łaskę aż do tysiącznego pokolenia tym, którzy Mnie miłują i przestrzegają moich przykazań. 8Nie uczynisz sobie posągu ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko albo na ziemi nisko, lub w wodzie poniżej ziemi.
9Nie będziesz oddawał im pokłonu ani służył. Bo Ja jestem Pan, Bóg twój, Bóg zazdrosny, karzący nieprawość ojców na synach w trzecim i w czwartym pokoleniu - tych, którzy Mnie nienawidzą,
10a który okazuje łaskę w tysiącznym pokoleniu tym, którzy Mnie miłują i strzegą moich przykazań.

caractère allemand

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org