Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Straż Miejska od tego są ... |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Straż Miejska od tego są ... |
Tyle czasu udawało się im ukrywać z tym faktem aż w końcu to nagłośnili, teraz biedaki z SM dumają co to będzie jak telefony się rozdzwonią, nie będzie czasu nawet na obiad wskoczyć i kawkę wypić ehh co za pech.
|
|
Brawo! Chwalić ich. Od tego typu pomocy powinna być Straż Miejska!
|
|
Ale reklama.Mrozu nie ma a jakis pajac nie moze odpalic samochodu.Niech wymieni akumulator albo zmieni auto,Wg mnie w tak małym miescie przynosza oni wiecej szkody niz pozytku
|
|
Nie reklama, a chęć poinformowania o tym, że SM bywa też pożyteczna. I za to z mojej strony \"komentarz pozytywny\".
|
|
Gdyby to byl przypadek,dobry gest to i owszem,przemawialoby to za nimi.a to zaplanowane dzialanie,majace na celu zmiane wizerunku tego chorego tworu. Niech dadza im taki znak stopu i niech dzieci bez asfalt przeprowadzaja.oscienne miejscowosci maja takie stanowiska odpowiednie dla takich lubiacych prace z kierowcami. ![]() nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Wszystko ustawione w normalnym przypadku zamarzłby czekając na pomoc zanim by w ogóle przyjechali hehe . Gratuluje sprawności fizycznej panom z SM. We 2ch w takim małym aucie..... pozazdrościć :)
|
|
w razie cos, bede dzwonil :) ---------------------------------------------
|
|
Posesje też odśnieżają bo nie mogę autem wyjechać?
|
|
Najpierw spróbuj się do nich dodzwonić a potem pytaj do czego są moim zdaniem do D) Y ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
To że film nagrany po umówieniu wszystkiego wcześniej, dla poprawienia wizerunku SM to oczywiste. Ale czy to możliwe żeby oboje panowie mieli zwolnienie lekarskie z zapiętych pasów bezpieczeństwa? Możliwe, ale mało prawdopodobne. Sami nie zapinają. A powinni dawać przykład innym. Śmiech na sali! Nic dziwnego że wszyscy są za zamknięciem oddziału SM w Łomży.
|
|
A psy wyprowadzają?
|
|
Psy srają po chodnikach, wiosna idzie i będziemy w po gównie deptać,ale chyba tak musi być stefannowak
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |