Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Będzie obwodnica Łomży |
Do 2020 r. powstanie obwodnica Łomży. Wystarczy mijać nas szerokim łukiem:) http://4lomza.pl/index.php?wiad=33744
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Będzie obwodnica Łomży |
Do 2020 r. to większość ludzi ucieknie z tego miasta a zostaną ci co im to wszystko obojętnie bo się pobudowali na obrzeżach więc obwodnica nikomu nie będzie potrzebna no bo i poco ?!
|
|
Niestety mój przedmówca ma rację. Większość ludzi opuści to miasto. Pomysłowo.
|
|
dokladnie ktomadrzejszy z tad wyjedzie
|
|
niestety zadnej przyszlosci w tej lomzy nie ma i nie bedzie
|
|
Ja zostaje. Lubię tutejszy survival.
|
|
Ja też zostanę bo mi się forum 4lomża podoba:)
|
|
ja muszę zostać ale możemy tak jak w augustostowie blokować na pasach ruch tirów to podobno pomaga i telewizja będzie gitara gra
|
|
Jak mieszkańcy nie zaczną robić blokad jak tu kolega wyżej pisze, i ogólnie rozpierduchy po mediach to nikt nam tu żadnej drogi nie wybuduje Na polityków nie ma co liczyć. Ale jak zrobią się korki na kilka km, zaczną gadać w wiadomościach to inaczej będą to sprawy podchodzić. Niestety taki to kraj, jak nie krzyczysz i nie walczysz o swoje to mają się w d**** Coś na ten styl chyba prezydent myślał, że niby remont zacznie Wojska Polskiego i stanie zakaz dla Tirów. Może to też metoda ?
|
|
Tymczasem na obwodnicy Stawisk... ![]() źródło: http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=108437326&postcount=1578
|
|
zyta2345 , kiedyś się w Tobie " zakochałem" , "" oj , ziuta... " Tyś jest jak.. sam mniud w łuszach ..i lubiem ciem ' hahahaha.hehehhe. zostań tu w Łomży ze mną , razem będziem kręcić lody. ja TU nie narzekam ,hehehehe...
|
|
Egzorcysta do Izraela
|
|
Bydzie obwodnica albo nie bydzie, tylko tyn najwyższy to Wi. Trza w totka grać to se udo, albo nie udo. Jak tak dalej bydzi to i po co ta Obwodnica szkoda Kasiory niech budujo Autostrada z Warszawy do Białego. To starczy. W zamian niech Lotnisko wybudują ?
|
|
Jeszcze czego! Żeby mnie nad apartamentem samoloty latały. Jak chcesz lotniska to się wyprowadź na Okęcie.
|
|
Dobre zdjęcie te z obwodnicy Stawisk xDD ![]()
|
|
Obwodnica Stawisk wygrywa! Nie wiem kto to projektował ale chyba ma delikatnie za mocne/za słabe leki.
|
|
gc przekonałeś mnie, lepiej niech nie budują ;o)))) to autentyk?
|
|
ja myślę, ze się nie doczekamy
|
|
aby budowa nie trwała tyle co galerii Narew, czyli budują tak wolno, że aż nie widać ---------------------------------------------
|
|
Się okaże, lepiej żeby ruszyli tyłki to będzie lepiej się jeździło.
|
|
Mnie się chodzi dobrze:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |