Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
urodziny 8-lat |
gdzie w Lomzy zrobic mozna urodziny dla 8-latka;prosze bez durnych postów
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: urodziny 8-lat |
Przepraszam , a nie można w tym wieku mieć urodzin we własnym domu ? Gruba przesada urządzać imprezkę dla dziecka w lokalu !
|
|
Lepiej zapłacić za 1-2 godziny rozrywki dzieci, gdzie będą mogły się wyszaleć niż robić w domu (bloku). Ostatnie urodziny mojego dziecka robiłam obok szkoły 7 a wcześniej na przykoszarowej ( choć tam sala dla rodziców jest oddzielna więc nie widzimy co robi nasze dziecko). Teraz zarezerwuję pewnie na Reymonta gdyż mają dodatkowo planszę interaktywną. Zobaczymy jak z cenami.
|
|
hm..dlaczego_nie moze masz adres strony na Reymonta,wlasnie mieszkam w bloku i nie mam odpowiednich warunkow,mysle ze mnie rozumiesz,a te kolo szkoly 7 tez prosze o jakies namiary ,ubiegle lata robilam w Urwisku,lecz teraz dziecko jest wieksze
|
|
Masakra ...
|
|
w biebrzy
|
|
Jak dzieci pójdą z tatusiami to w Dukes
|
|
zabusia33 legacie zmywać garów się nie chce co ??? Na 18-tke będziesz musiała stado dziwek zaprosić i zapłacić za nie bo jak nie to w łeb...... przyzwyczajaj .... przyzwyczajaj
|
|
jak bede czytala takie madre posty ...to nie dozyje18 tylko szlag mnie trafi,,,,,,,,,,to po co forum????pyta sie czlowiek o zwykla ludzka odpowiedz,,,,a tu co masz..............
|
|
zabusia33 nie przejmuj się miernotami społecznymi którzy za to że są nieudacznikami obwiniają wszystkich wokół a swoje żale wylewają na forum. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |