Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pit |
wiecie moze kto wypełnia pity 37 i za ile proszę o jakieś namiary Lusia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pit |
Wszystkie biura rachunkowe a stawka różna w różnym biurze :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
o o o ale powiedziane ....................... Lusia
|
|
W Łomży biur rachunkowych nie brakuje :) Na każdej ulicy jest kilka :) Jakiś problem zajśc i zapytać ??? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
no trochę czasu to trwało zapoznanie się z programami. Od 3 lat sobie innym wypełniam w domu na pececie aktualnie używam Jupiter 2010 Standard
|
|
Mogę ci pomóc, 25 zł u mnie jak jesteś zainteresowana to napisz, podam nr tel.
|
|
masz tu linka do strony z formularzami. wybierz odpowiedni dla siebie pit36 lub pit37, przepisz cyferki ze swojego pita z pracy i samo się rozliczy. następnie wyślij do US bez ruszania tyłka z domu. za pierwszym razem musisz trochę pokombinować ale przećwiczysz i będziesz umiała na lata. powodzenia. http://www.e-deklaracje.gov.pl/index.php?page=formularze_bpk_edek2
|
|
Polecam to samo co 7freeangel.Zero problemów. "Człowiek był, jest i będzie tylko człowiekiem, dlatego jest pełen słabości.."
|
|
Zapraszam na 4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=350627&t=350627 równierz zapraszam na www.mpklomza.nsx.pl Czekam na wasze kometarze Fani MPK Łomża i ZTM Warszawa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |