Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szefowie firm posiadających internet z firmy introlan |
sprawdżcie co robią wasi pracownicy i ile czasu poświęcaja na głupoty nie zwiazane z pracą . Szczególnie polecam niejakiego tonieja. Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szefowie firm posiadających internet z firmy introlan |
czemu kablujesz?? Życie jest piękne, lecz często daje nam w kość...
|
|
ktoś tu jest zawistnym konfidentem... gówno cię, konfidencie, obchodzi, gdzie i jak pracuje sektor prywatny.
|
|
popieram, a moze jego ludzie w ch..ja robia i sie mści na forum!! Życie jest piękne, lecz często daje nam w kość...
|
|
Ogarnij sie spoleczniaku i znajdz se jakies zajecie ! Only GoD Can Judge Me ...
|
|
A klienci firmy Introlan powinni sobie wlasnie zdac sprawe, ze sa szpiegowani przez administratora? Co zreszta jest nielegalne... jesli autor tematu pracuje w tej firmie, to ladnie sie podlozyl...
|
|
na każdego spoleczniaka znajdzie sie wiekszy społeczniak :]
|
|
:)))))))))))) ludzie :)))))))))))))) Riposta zle z toba a wspolczuje jak tylko jednym postem ciebie wkurzylam ,ze darowac sobie nie mozesz |:))))))) protezownia lub apteka a tam tabletki w kolorze n .... rozbawiles mnie :))))))))) a mialam taki zly humor :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
Toś się popisał.
|
|
:)))))))))))))) myslal, myslal azzzzzzzzzzzzz wymyslil!! ale tak swoja droga ---szuja z tego riposty!!!
|
|
taka sama jak ty i w tym masz problem. Trafiła kosa na kamień i nie podskakuj bo napisze skąd walisz te swoje teksty jak mnie wkurzysz. Riposta
|
|
nie sadze aby takie CUDO JAK TY pochodzilo z PIATNICY!!!!!!!!! ale pomiot chamstwa z okolicy ,ktory osiedlil sie w tej miejscowosci. a zreszta nudzisz juz mnie.
|
|
Te riposta popierdoleńcu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też walę z firmowego kompa i co mnie też sprzedasz ????????? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Od zawsze powtarzam !!!!!!! Nie kupujcie dzieciom laptopów na Mikołajki :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
ktos-cos nie sadze aby to bylo dziecko :))))))))))))) ale kotka na goracym dachu :)))))))))))))) albo uciekinier z choroszczy:)))))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |