niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Praca w Piekpolu

Co sądzicie o pracy w piekpolu i innych piekarniach w Łomży?Wyzysk?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Praca w Piekpolu

Jak wszędzie! A co jak ty byś kogoś zatrudniał płacił byś mu więcej niż sobie?

Zatrzymywanie wypłat. Brak funduszu socjalnego. traktowanie pracowników jak niewolników. Czy tak jest wszędzie?

Płaca powinna być adekwatna do wykonywanej pracy.W piekarniach i innych zakładach tak nie jest!I nie chodzi tu tylko o płace ale i o pozostałe warunki .Np prace po 10 godzin bez przerwy!
W Łomży ogólnie jest tragedia i z płaca i z pracą. A może ktoś mi powie jak utrzymać rodzinę za 1000 zł miesięcznie najlepiej jakiś pracodawca?

W piekarniach tak!

Pewnie nie bo bym zbankrutował.Ale nie chodzi tu tylko o płace ,pozostałe warunki też są fatalne!

piekarnie to druga branza po budownictwie gdzie jest zatrudnionych najwiecej ludzi bez zarejestrowania bo przeciez w nocy nikt nie widzi a pip i sanepid nie jezdza na kontrole poniewaz uwazaja ze za malo zarabiaja

wszystko się zgadza
fundusz socialny jest ale kto z niego kożysta właściciele sie bawią a w papierach wszystko ok!!!!
10h bez przerwy to norma oczywisciw 6 nocek albo cały tydzień bez przerwy i jeszcze mało a jak któryś pracownik zaczyna sie buntować to won!!!!
sanepid i pip przychodzi ale co z tego jak wszyscy więdzą wczesniej kiedy będzie katrola
ciekawe jak byscie się czuli jak za 10 godz pracy taki "pracodawca" zapłacił by Wam 30zL
to jest hamstwo i sku......

a miał być kolekcjoner............

oczywiscie to dotyczy większości piekarni w okolicy.......

a miał być kolekcjoner............

jeśli było CI tak źle to po co tam pracowałeś ??? Cięzko Ci to poszukaj sobie lżejszesz roboty od spania !!! Mało zarabiałes ? to zacznij zbierać puszki i porównasz gdzie było lepiej !! a 1000 zł mało na rodzine ?? trzeba było nie żreć samych raritasów wiejska też jest dobra a nie sie szynek zachciewa !!!! robisz tam 10 h ?? doba ma 24 tak więc 14 masz wolne no to buziaczki robaczki ;***:***:***:****** pa ;)

Pietruszka wal się na ryj bo bredzisz.

zjedz kope!

nie mam ryja tylko buzie paskudo !!

Tajniak to proste , otwórz swoją piekarnię.( jak Ci dobrze pójdzie czego Ci szczerzę życzę to o tobie póżniej też tak będą pisali.)

Pietrucha cmoknij mnie w pompkę

Ty chłopie jesteś jakiś zryty. 1000zł to dla ciebie wystarczające zarobki przy obecnych cenach???? Kołtun jesteś i poj_b, buraku zarób tyle i utrzymaj rodzine.

w piekarniach to teraz minimum 1500 zeta na rękę się płaci, niektóre dla dobrych fachowców i po 2000 płacą

dobra weź mordka! wracaj na wioche buraki tarmosić ! piekpol to extra firma wszystko sie u niej chwali .. cmoki w dwa boki ;)papapa

ja tez papapap......

A Piekpolu znowu do pracy potrzebują! Odpowiedzi na moje pytanie nie otrzymałem! Pietruszka chyba jesteś pracodawcą?

Niektórzy tu piszą dyrdymały i tyle ! Piekarnie to wielkie bezprawie i tyle!A może po dyskutujemy jeszcze?

PIEKARN NAROBILO SIE BARDZO DUZO i przyznaje ci racje andreo jedna rzetelna kontrola urzedu skarbowego i polowy z nich po prostu nie ma a kary beda splacac wnuczki

Żeby nie wyzysk to by niejeżdzili mercedesami (jedna rzetelna kontrola urzedu skarbowego) zamiatanie hali i przesiewanie tego w chleb bo wyjdzie pare więcej i mnóstwo innych rzeczy kto robi to wie o co chodzi .

odnawiam temat.

Pietruszka pilnuj lepiej grządek w swoim Dobrzyjałowie!

siema /.. myśle nad rozpoczęciem pracy w piekpolu... no i mam pytanie nie wiecie czy tam pracuja jakieś fajne dupy ?:D z góry dzięki ;D

Fajne dupy? Najlepsza pani Ania - szalona 50tka

Młody to Ty dupy będziesz woził czy bułki?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org