Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca w Piekpolu |
Co sądzicie o pracy w piekpolu i innych piekarniach w Łomży?Wyzysk?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca w Piekpolu |
Jak wszędzie! A co jak ty byś kogoś zatrudniał płacił byś mu więcej niż sobie?
|
|
Zatrzymywanie wypłat. Brak funduszu socjalnego. traktowanie pracowników jak niewolników. Czy tak jest wszędzie?
|
|
Płaca powinna być adekwatna do wykonywanej pracy.W piekarniach i innych zakładach tak nie jest!I nie chodzi tu tylko o płace ale i o pozostałe warunki .Np prace po 10 godzin bez przerwy! W Łomży ogólnie jest tragedia i z płaca i z pracą. A może ktoś mi powie jak utrzymać rodzinę za 1000 zł miesięcznie najlepiej jakiś pracodawca?
|
|
W piekarniach tak!
|
|
Pewnie nie bo bym zbankrutował.Ale nie chodzi tu tylko o płace ,pozostałe warunki też są fatalne!
|
|
piekarnie to druga branza po budownictwie gdzie jest zatrudnionych najwiecej ludzi bez zarejestrowania bo przeciez w nocy nikt nie widzi a pip i sanepid nie jezdza na kontrole poniewaz uwazaja ze za malo zarabiaja
|
|
wszystko się zgadza fundusz socialny jest ale kto z niego kożysta właściciele sie bawią a w papierach wszystko ok!!!! 10h bez przerwy to norma oczywisciw 6 nocek albo cały tydzień bez przerwy i jeszcze mało a jak któryś pracownik zaczyna sie buntować to won!!!! sanepid i pip przychodzi ale co z tego jak wszyscy więdzą wczesniej kiedy będzie katrola ciekawe jak byscie się czuli jak za 10 godz pracy taki "pracodawca" zapłacił by Wam 30zL to jest hamstwo i sku...... a miał być kolekcjoner............
|
|
oczywiscie to dotyczy większości piekarni w okolicy....... a miał być kolekcjoner............
|
|
jeśli było CI tak źle to po co tam pracowałeś ??? Cięzko Ci to poszukaj sobie lżejszesz roboty od spania !!! Mało zarabiałes ? to zacznij zbierać puszki i porównasz gdzie było lepiej !! a 1000 zł mało na rodzine ?? trzeba było nie żreć samych raritasów wiejska też jest dobra a nie sie szynek zachciewa !!!! robisz tam 10 h ?? doba ma 24 tak więc 14 masz wolne no to buziaczki robaczki ;***:***:***:****** pa ;)
|
|
Pietruszka wal się na ryj bo bredzisz.
|
|
zjedz kope!
|
|
nie mam ryja tylko buzie paskudo !!
|
|
Tajniak to proste , otwórz swoją piekarnię.( jak Ci dobrze pójdzie czego Ci szczerzę życzę to o tobie póżniej też tak będą pisali.)
|
|
Pietrucha cmoknij mnie w pompkę
|
|
Ty chłopie jesteś jakiś zryty. 1000zł to dla ciebie wystarczające zarobki przy obecnych cenach???? Kołtun jesteś i poj_b, buraku zarób tyle i utrzymaj rodzine.
|
|
w piekarniach to teraz minimum 1500 zeta na rękę się płaci, niektóre dla dobrych fachowców i po 2000 płacą
|
|
dobra weź mordka! wracaj na wioche buraki tarmosić ! piekpol to extra firma wszystko sie u niej chwali .. cmoki w dwa boki ;)papapa
|
|
ja tez papapap......
|
|
A Piekpolu znowu do pracy potrzebują! Odpowiedzi na moje pytanie nie otrzymałem! Pietruszka chyba jesteś pracodawcą?
|
|
Niektórzy tu piszą dyrdymały i tyle ! Piekarnie to wielkie bezprawie i tyle!A może po dyskutujemy jeszcze?
|
|
PIEKARN NAROBILO SIE BARDZO DUZO i przyznaje ci racje andreo jedna rzetelna kontrola urzedu skarbowego i polowy z nich po prostu nie ma a kary beda splacac wnuczki
|
|
Żeby nie wyzysk to by niejeżdzili mercedesami (jedna rzetelna kontrola urzedu skarbowego) zamiatanie hali i przesiewanie tego w chleb bo wyjdzie pare więcej i mnóstwo innych rzeczy kto robi to wie o co chodzi .
|
|
odnawiam temat.
|
|
Pietruszka pilnuj lepiej grządek w swoim Dobrzyjałowie!
|
|
siema /.. myśle nad rozpoczęciem pracy w piekpolu... no i mam pytanie nie wiecie czy tam pracuja jakieś fajne dupy ?:D z góry dzięki ;D
|
|
Fajne dupy? Najlepsza pani Ania - szalona 50tka
|
|
Młody to Ty dupy będziesz woził czy bułki?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |