Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
komora solna |
czy warto posłać dziecko do,, komory solnej,,na Bema .Słyszałam różne opinie o tym salonie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: komora solna |
same zle opinie, wyciagajac wnioski z o po wies ci
|
|
szkoda że nie do komory gazowej ;D
|
|
do gazu to jp baran.może ktoś tam był
|
|
nie lepiej do groty solnej w Edukatorze? h0jowe forum
|
|
Grota solna w Edukatorze jest tylko dla dzieci niepełnosprawnych, wraz z opiekunami. Tak więc na Bema jest chyba jedyną w Łomży dostępną wszystkim. Ja uważam, że warto, nawet jeśli nie ma się dobrych opinii o kosmetyczce, to w grocie się tylko siedzi, oddycha, wypoczywa, a nie poddaje zabiegom :)
|
|
Na nowym basenie będzie.Widziałem całe pomieszczenie.Musze przyznać ,że to będzie frajda dla dzieci. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
tuli a dowiadywalas sie osobiscie? Bo z tego co wiem, po uiszczeniu darowizny na konto Edukatora moge na nie chodzic tez zdrowe dzieci, a takze dorosli h0jowe forum
|
|
Do groty solnej w Edukatorze chodzila moja coreczka.Miala skierowanie od lekarza rodzinnego(nie jest dzieckiem niepelnosprawnym).Jednak dziecko musi przebywac tam z osba dorosla i za siebie placilam 10zl za 1zabieg(jako darowizna).
|
|
Wobec tego przepraszam, moje informacje były niepełne, albo raczej nieaktualne - jak dowiadywałam się ok. 1,5 roku temu, było tak, jak napisałam.
|
|
a jak teraz wygląda możliwość wizyt w grocie solnej? jakie są godziny? cena? czas?
|
|
|
o tą grotę solną w Łodzi chodzi co na tym forum piszą opinie bo nie bardzo wiadomo która to bo jest kilka? http://www.grota-solna-lodz.org grota solna Lodz opinie forum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |