Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ma moze ktoś do sprzedania |
Amstafa szczeniaka takiego do 3miesionce?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ma moze ktoś do sprzedania |
|
yoreczki polecam ;)
|
|
Ale wy jestescie dziwni poprostu podobajo mi sie te psy i chcialbym kupic i nie dla szpanu a Yorka nie chce za male wogule nie obronne i za drogie
|
|
jasio01 amstaff z rodowodem kosztuje do 2000zl a mieszańca kupisz i za 300zl wiem cos na ten temat bo sama mam amstaffa suke a tym co pisza ze amstafy sa niebezpieczne to maja cos z głową nie tak.Jak sie dobrze ułozy psa to on sie potrafi odwdzęczyc miłościa,a nie szkolić je na zabójców a potem sie dziwią ze taki pies atakuje człowieka.Takie psy nie lubia osób pijanych i agresywnych.
|
|
Kobieto nawet owczarek kaukaski jest uznawany za jednego z najbardziej agresywnych psów!Tu nie ma reguły,tak samo rottweiler,młody i "ułożony" jest grzeczny i słodki,a gdy osiąga dojrzałość czaszka przestaje rosnąć a mózg nie,rozwija się dalej,wtedy pies wariuje i z grzecznego zwierzątka zmienia się we wściekłą bestię,dlatego radzę uważać i nie wprowadzać w błąd innych.
|
|
A wlasnie ze nie wprowada muj brat kiedys mial amstafa i wlasnie nie narzekal na niego tylko ze rok temu jak wyjechal za granice i psa oddal w opieke sonsiadom pies im po kilku miesioncach zdech. To so bardzo mondre psy kochajo sie bawic so w nim wady nie lubio innych psuw i nie wolno ich denerwowac.Chce teraz kupic tylko tak patsze ze chyba nikt nie ma zaden rodowud mi nie potszebny
|
|
kurde koles sie pyta kto ma amstafa na sprzedanie.... a chcesz kupic? piesek ma 3 tygodnie zaczyna sam jesc... spokojna matka brutalny ojciec nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
no wlasnie chce kupic 3tyg to jeszcze za maly na wziecie go.
|
|
no maly maly.. musi troche juz chodzic i sam dobrze jesc... a skad jestes? lomza, okolice? nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
okolice ale praktycznie co dzien jestem w lomzy bo sie jeszcze ucze
|
|
napisz na gg to sie dogadamy 11658776
|
|
Zenit 0_o Gdzieś ty to wyczytał że mu czaszka przestaje rosnąć i mózg się nie mieści... hahahahha:D A twoja główka nie za mała?:) _____________________________________________________ ![]()
|
|
szczura se kup też cię obroni haha
|
|
Pewnie go masz jak tak muwisz napewno dobrze ci zrobil jak sie tak podniecasz
|
|
Bohater wojtek napisz na gg
|
|
napisalem ci... czemu nie odp? 8511996 masz moje nie raz blizny! ale nigdy pęknięcie
|
|
zenit dlatego tlumacze ze czlowiek ktory ma takie psy musi byc odpowiedzialny.nastepna rzecz to ze nawet z kundla mozesz zrobic morderce.my poprzednio mielismy mieszanca amstafa z pitbulem i byl strasznie agresywny.a ten co nam sprzedal z poczatku twierdzil ze to czysty amstaff a pozniej sie przyznal ze to mieszaniec.teraz mamay amstafke i powiem ci ze jak ktos pisze ze to mordercy to sie z tego smieje.to ze duzo pisza ze amstafy kogos pogryzly,to znaczy ze inne psy nie gryza.to dziwne bo mnie miesic temu zaatakowal owczarek.nawet widzialem jak sarenka ugryzla dzieciaka to tez morderca.konczac zalezy od wlasciciela jak sie obchodzi z psem.nie brac mieszancow groznych ras.lepiej wziac suke bo mozna szybciej ja ulozyc.a te gadanie ze czaszka juz nie rosnie a mozg tak to glupota.daj im milosc a odwdziecza sie tobie tym samym.tak samo jest z agresja odpowiedza agresja.jak ogladalem w telewizji o walkach psow to mnie bierze obrzydzenie ze ludzie sa tacy podli dla zwierzad.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |