Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sztuki walki |
nie wiecie czy w Łomży prowadzi ktoś MMA (Mixed Martial Arts) lub street fighting? jezeli tak to gdzie mozna sie zapisac, i ile to mniej wiecej kosztuje.. Z gory dzieki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sztuki walki |
w łomży raczej nic takiego nie ma , o najbliższym mieście gdzie można trenować jakieś sztuki walki to była Wa-wa . U nas może załapiesz się na karate albo aikido :P Kiedyś był boks ale już go chyba od dawna nie ma :/
|
|
Tak dla nie zorientowanych w temacie: w Łomży już od roku prowadzimy zajęcia brazylijskiego ju-jitsu, zajęcia w okresie wakacyjnym odbywają się w sali karate kyokushin w poniedziałki o godzinie 20:00.
|
|
Wiem że w Łomży istnieje capoeira!:D
|
|
Ju-Jitsu to nie capoeira jeśli o to ci chodziło. Unomat , możesz podać więcej info? Albo gg? Jak coś to możesz wysłać na maila mistrzu93@gmail.com
|
|
zapisz się na szachy. może uda ci się pobić gońca pod wieżą na oczach króla
|
|
jw. mozna prosic wiecej info ?? kto prowadzi treningi itp itd.
|
|
hmm przeszukałem trochę forum i wyszło że treningi prowadził Radosław Turek , teraz nie wiem . Był to temat z roku 2006 więc nieco stary :/ Unomat, napisz jak możesz gdzie jest ta sala karate, ile kosztuje uczęszczanie na BJJ, od ilu lat można trenować i takie podstawowe informacje.
|
|
O boze sami poinformowani ludzie, ziomek jedyne co bylo ciekawe w lomzy to boks ktory po przerwie rusza od wrzesnia zapraszam, a te poscielowe style w pizamach karata czy cos albo te brazilijskie tance bo sztuka walki tego nie mozna nazwac do niczego sie nie nadaja. Najblizej masz do wlokniarza w bialymstoku tam jest muay-thai .itp a walk ulicznych nikt nie bedzie cie trenowal bo to jest nielegal u nas. Łomża Guerillas
|
|
te brazilijskie tance bo sztuka walki tego nie mozna nazwac do niczego sie nie nadaja. zareczam Ci ze bardzo bys sie zdziwil jakby przyszlo Ci sie skonfrontowac gdzies na miescie z ogarniajacym temat kolesiem ktory to trenuje... i zeby nie bylo, nic do boksu nie mam, wrecz przeciwnie
|
|
Radek juz dawno nie prowadzi bjj w Lomzy niestety, ale mimo wszystko na treningi warto sie przejsc ;) Jak bjj to jest poscielowy styl i jedynie boks jest sensowny, to starczy obejrzec sobie chocby wczesne ufc, zeby sobie wyrobic opinie...
|
|
Greg , boks rusza we wrześniu mówisz? A gdzie? Jeśli dobrze pamiętam to był w SP4 teraz też tam będzie? I może jeszcze wiesz ile to będzie kosztować miesięcznie ?
|
|
Interesuje mnie BJJ kiedy odbywają sie treningi ile miesięcznie się płaci i czy poniżej 18 roku życia także można ćwiczyc bo wiem że wczesniej było od lat 18
|
|
również jestem zainteresowana BJJ poprosze o szczegóły na forum lub na meila.
|
|
Trener mowil boks ze ma byc reaktywacja od wrzesnia, warunki sprzet jest bardzo dobry nawet lepszy niz w hetmanie bialystok tyle ze oni ring maja. Bylem i widzialem a oplaty byly 50 zl/miesiac a teraz nie wiem jak bedzie. Łomża Guerillas
|
|
refresh
|
|
hmm zastanawiam sie nad tym bokesem ;]
|
|
hmm zastanawiam sie nad tym boksem ;]
|
|
Ja wole pakować :D Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
jedyne dobre wyjscie to uciec z tego miasta jesli chcesz cos potrenowac na powaznie, Muay Thai to chyba najlepsze rozwiazanie i to chyba tego szukasz jesli chcialbys potrenowac cos ostrzejszego, raczki, nozki, kolanka i łokcie rowniez wchodza w gre, dla ludzi krecacych sie bez celu po warszawie polecam klub Palestra, treningi wsrod mistrzowskiej ekipy, dobry trener i atmosferka ciekawa wiecej na www.palestra.waw.pl Polecam bo warto
|
|
i jak kiedy i gdzie są te treningi boksu??
|
|
Jak ktoś będzie wiedział coś dokładniej jeżeli chodzi o ten boks tzn. gdzie się odbywa to niech napisze. POZDRO DLA WSZYSTKICH
|
|
no wałsnie
|
|
no właśnie
|