sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sztuki walki

nie wiecie czy w Łomży prowadzi ktoś MMA (Mixed Martial Arts) lub street fighting? jezeli tak to gdzie mozna sie zapisac, i ile to mniej wiecej kosztuje.. Z gory dzieki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sztuki walki

w łomży raczej nic takiego nie ma , o najbliższym mieście gdzie można trenować jakieś sztuki walki to była Wa-wa . U nas może załapiesz się na karate albo aikido :P Kiedyś był boks ale już go chyba od dawna nie ma :/

Tak dla nie zorientowanych w temacie: w Łomży już od roku prowadzimy zajęcia brazylijskiego ju-jitsu, zajęcia w okresie wakacyjnym odbywają się w sali karate kyokushin w poniedziałki o godzinie 20:00.

Wiem że w Łomży istnieje capoeira!:D

Ju-Jitsu to nie capoeira jeśli o to ci chodziło. Unomat , możesz podać więcej info? Albo gg? Jak coś to możesz wysłać na maila mistrzu93@gmail.com

zapisz się na szachy. może uda ci się pobić gońca pod wieżą na oczach króla

jw. mozna prosic wiecej info ?? kto prowadzi treningi itp itd.

hmm przeszukałem trochę forum i wyszło że treningi prowadził Radosław Turek , teraz nie wiem . Był to temat z roku 2006 więc nieco stary :/
Unomat, napisz jak możesz gdzie jest ta sala karate, ile kosztuje uczęszczanie na BJJ, od ilu lat można trenować i takie podstawowe informacje.

O boze sami poinformowani ludzie, ziomek jedyne co bylo ciekawe w lomzy to boks ktory po przerwie rusza od wrzesnia zapraszam, a te poscielowe style w pizamach karata czy cos albo te brazilijskie tance bo sztuka walki tego nie mozna nazwac do niczego sie nie nadaja. Najblizej masz do wlokniarza w bialymstoku tam jest muay-thai .itp a walk ulicznych nikt nie bedzie cie trenowal bo to jest nielegal u nas.

Łomża Guerillas

te brazilijskie tance bo sztuka walki tego nie mozna nazwac do niczego sie nie nadaja.

zareczam Ci ze bardzo bys sie zdziwil jakby przyszlo Ci sie skonfrontowac gdzies na miescie z ogarniajacym temat kolesiem ktory to trenuje...

i zeby nie bylo, nic do boksu nie mam, wrecz przeciwnie

Radek juz dawno nie prowadzi bjj w Lomzy niestety, ale mimo wszystko na treningi warto sie przejsc ;)
Jak bjj to jest poscielowy styl i jedynie boks jest sensowny, to starczy obejrzec sobie chocby wczesne ufc, zeby sobie wyrobic opinie...

Greg , boks rusza we wrześniu mówisz? A gdzie? Jeśli dobrze pamiętam to był w SP4 teraz też tam będzie? I może jeszcze wiesz ile to będzie kosztować miesięcznie ?

Interesuje mnie BJJ kiedy odbywają sie treningi ile miesięcznie się płaci i czy poniżej 18 roku życia także można ćwiczyc bo wiem że wczesniej było od lat 18

również jestem zainteresowana BJJ poprosze o szczegóły na forum lub na meila.

Trener mowil boks ze ma byc reaktywacja od wrzesnia, warunki sprzet jest bardzo dobry nawet lepszy niz w hetmanie bialystok tyle ze oni ring maja. Bylem i widzialem a oplaty byly 50 zl/miesiac a teraz nie wiem jak bedzie.

Łomża Guerillas

refresh

hmm zastanawiam sie nad tym bokesem ;]

hmm zastanawiam sie nad tym boksem ;]

Ja wole pakować :D

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

jedyne dobre wyjscie to uciec z tego miasta jesli chcesz cos potrenowac na powaznie, Muay Thai to chyba najlepsze rozwiazanie i to chyba tego szukasz jesli chcialbys potrenowac cos ostrzejszego, raczki, nozki, kolanka i łokcie rowniez wchodza w gre, dla ludzi krecacych sie bez celu po warszawie polecam klub Palestra, treningi wsrod mistrzowskiej ekipy, dobry trener i atmosferka ciekawa wiecej na www.palestra.waw.pl

Polecam bo warto

i jak kiedy i gdzie są te treningi boksu??

Jak ktoś będzie wiedział coś dokładniej jeżeli chodzi o ten boks tzn. gdzie się odbywa to niech napisze.

POZDRO DLA WSZYSTKICH

no wałsnie

no właśnie

Mógłby ktoś przynajmniej napisać o której są zapisy???Z góry dzięki

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org