niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
!

Studenci szukający pracy z ogłoszeń 4lomza! Spotkajmy się, rozważmy co umiemy a czego nie i sami dajmy sobie zarobić! Czekam na odzew!

P.S.
Mam nadzieję, że nie okaże się to następnym chorym pomysłem, który nie wyjdzie poza Forum.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: !

Świetny pomysł! ...a jeśli zadziała można rozszerzyć na innych chętnych do pracy - nie tylko studentów.

---
PGG

Polecam tez przy okazji spotkanie z TZ.
Czlowiek madry, otwarty - zawsze cos moze podpowiedziec ludziom mlodym, chetnym i szukajacym pomyslow na swoje zycie...

°°°°°°°°°°
... evaa ...

przy okazji podpalcie sie i zrobcie z tego jakies zbiorowe samobójstwo, moze ktos sie zainteresuje wami ;)

I....? Niech się TZ wypowie! Ja niestety nie posiadam takich umiejętności o jakich pisał TZ:((

Witam.
Wbrew pozorom, na łomżyńskim rynku jest wiele nisz rynkowych do zagospodarowania. Nie tu miejsce na wykłady i porady, ale mogę z całą pewnościa stwierdzić, że są spore szanse na znalezienie pożytecznego ( a w perspektywie popłatnego) zajęcia również w Łomży. Najważniejsze na teraz - to zrozumieć, jak dopasować nasze możliwości do potrzeb klienta ( najczęściej także niezbyt uświadomionych) Ten ostatni nawias ma kluczowe znaczenie, awłaszcza w kontekście możliwosci samorządu i mediów. To musi być gra drużynowa. Trzeba także krytycznie spojrzeć na własną wiedzę; Kto ma mieć z niej pożytek, czyli kto za nia zechce zapłacić ?

Tyle porad za darmo. Reszta tylko dla współpacowników. Każdy ma szanse wejść do wspólnej gry. Potrzebna jest tylko (i aż )odpowiedzialność, przewidywalność, zdyscyplinowanie i wytrwałość. Resztę da się uzupełnić.
Zapraszam i pozdrawiam

PS. Wszystkich, którzy imiennie zgłosili swoje zainteresowanie współpracą zapewniam, że jeszcze w tym tygodniu pojawią się konkrety. Anonimowych respondentów przepraszam, ale w biznesie nie ma miejsca na naiwność.

Podoba mi sie ta wypowiedź.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org