Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
! |
Studenci szukający pracy z ogłoszeń 4lomza! Spotkajmy się, rozważmy co umiemy a czego nie i sami dajmy sobie zarobić! Czekam na odzew! P.S. Mam nadzieję, że nie okaże się to następnym chorym pomysłem, który nie wyjdzie poza Forum.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ! |
Świetny pomysł! ...a jeśli zadziała można rozszerzyć na innych chętnych do pracy - nie tylko studentów. --- PGG
|
|
Polecam tez przy okazji spotkanie z TZ. Czlowiek madry, otwarty - zawsze cos moze podpowiedziec ludziom mlodym, chetnym i szukajacym pomyslow na swoje zycie... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
przy okazji podpalcie sie i zrobcie z tego jakies zbiorowe samobójstwo, moze ktos sie zainteresuje wami ;)
|
|
I....? Niech się TZ wypowie! Ja niestety nie posiadam takich umiejętności o jakich pisał TZ:((
|
|
Witam. Wbrew pozorom, na łomżyńskim rynku jest wiele nisz rynkowych do zagospodarowania. Nie tu miejsce na wykłady i porady, ale mogę z całą pewnościa stwierdzić, że są spore szanse na znalezienie pożytecznego ( a w perspektywie popłatnego) zajęcia również w Łomży. Najważniejsze na teraz - to zrozumieć, jak dopasować nasze możliwości do potrzeb klienta ( najczęściej także niezbyt uświadomionych) Ten ostatni nawias ma kluczowe znaczenie, awłaszcza w kontekście możliwosci samorządu i mediów. To musi być gra drużynowa. Trzeba także krytycznie spojrzeć na własną wiedzę; Kto ma mieć z niej pożytek, czyli kto za nia zechce zapłacić ? Tyle porad za darmo. Reszta tylko dla współpacowników. Każdy ma szanse wejść do wspólnej gry. Potrzebna jest tylko (i aż )odpowiedzialność, przewidywalność, zdyscyplinowanie i wytrwałość. Resztę da się uzupełnić. Zapraszam i pozdrawiam PS. Wszystkich, którzy imiennie zgłosili swoje zainteresowanie współpracą zapewniam, że jeszcze w tym tygodniu pojawią się konkrety. Anonimowych respondentów przepraszam, ale w biznesie nie ma miejsca na naiwność.
|
|
Podoba mi sie ta wypowiedź.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |