Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pod ratuszem |
czy pod ratuszem jest juz czynne?bo nie wiem czy oplaca mi sie zasuwaz przez pol miasta;p a moze ktos jest zorientowany i mi powie:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pod ratuszem |
no
|
|
chyba już czynne :) też dawno nie byłem, a kiedyś cały czas się tam siedziało... pozdrowienia dla Andrzeja i stałych bywalców :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
o to super;)a za Andrzejem juz sie stesknilam wiec pewnie odwiedze ;)
|
|
chodzilbym czesciej ale nietety andrzej uparl sie na gowniane piwo lomzynskie bleeee swinstwo
|
|
Andrzejowi to pewnie obojetne co tam leje, kasa wziela gore i nie ma sie co dziwic
|
|
tam byl remont prawda? i jak wyglada teraz lokal?:)
|
|
Teraz Lech i Tyskie
|
|
Pewnie znowu nie zapłacił na czas koncesji?
|
|
tyskie super
|
|
łomżyńskie doctor to ty jesteś gówniany możesz nie lubić tego piwa ale nie musisz jego oczerniać dzięki temu browarowi Łomża jakoś funkcjonuje żeby nie on to była by tu bida jeszcze gorsza niż jest jeśli jesteś z Łomży to powinieneś szanować to co nasze
|
|
tak tak jest juz czynne lokal odnowiony:)
|
|
potwierdzam... byłem dzisiaj na moment... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
^_` ^_`
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |