Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nigdy nie ma tylko jednego karalucha w kuchni |
...bardzo mocno krytykował kandydata PiS. Padły nawet słowa, że taka osoba nie powinna być prezydentem. \"Są pewne granice, które Nowogrodzki, a wy razem z nim, przekroczyliście\" — atakował PiS w mediach społecznościowych. W całym PiS-ie i otoczeniu PiS-u nie byliście w stanie znaleźć jednego w miarę uczciwego człowieka, który nie ma za sobą takich wałów — mówił. Stwierdził, że \"nigdy nie będzie popierał tego, że PiS-owcy kradną pieniądze\". Jeśli wy popieracie tę partię, to się zastanówcie, kogo wy tak naprawdę popieracie i co robią wasi politycy, co robią członkowie waszej partii, bo robią po prostu bardzo złe rzeczy — mówił do wyborców. Dodał, że jest takie powiedzenie, że \"nigdy nie ma tylko jednego karalucha w kuchni\" i Naowogrodzki mógł tak działać częściej. ...i kto to mówił.?! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nigdy nie ma tylko jednego karalucha w kuchni |
fakt, tak mówił Mentzen o Nawrockim! ... i jeszcze; \"Trafiliście na typa, który doprowadził schorowaną starszą osobę do tego, że oddała mu swoje mieszkanie, nic za nie nie płacąc - Ja nie chcę, żeby ludzie tacy jak Nawrocki, komukolwiek pomagali, bo ta pomoc się dla tych ludzi wyjątkowo źle kończy. - To nie jest moja wina, że w całym PiSie nie byliście w stanie znaleźć jednego w miarę uczciwego człowieka bez wałków. To wasza odpowiedzialność. Ja tylko mówię, co ten człowiek zrobił.\" „Nigdy nie ma tylko jednego karalucha w kuchni” - jeśli Nawrocki raz zrobił coś takiego, to kto wie, ile jeszcze ma za uszami?! TERAZ KONFEDERACJA POPRZE NAWROCKIEGO ? obiektywny realista
|
|
Głosy nie są do przekazywania, tak wyborcami, z wyjątkiem nielicznych, nie da się manipulować. W 2020 r. POłowa wyborców Bosego od Końpederastów w drugiej turze zagłosowała na Trzaska. Nie wszyscy głosowali na Końpederastów dlatego, że są za zakazem aborcji, wyjściem z Unii, płatnymi studiami... POkaźna część POpełniła to na złość duoPOlowi zwanemu POPiS, albo ze względu na POstulaty z zakresu liberalizmu ekonomiczno-gosPOdarczego oraz hasła POpulistyczne dające iluzje prostych recept na rozwiązanie problemów. Zatem istnieje szansa przyciągnąć wielu z nich w drugiej turze na stronę Trzaska. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wow, that’s a bold statement. Curious to see how this will influence the upcoming vote. Speed Stars Game
|
|
W Polsce będzie się działo. Jak dla mnie to wszystko jest kwestią czasu, aż ten dług publiczny wybuchnie. _______________________________- https://zielonatablica.pl/tematy-prac-magisterskich-anglistyka/
|
|
The political arena is getting icy! Accusations are flying, with strong words directed at the PiS candidate.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |