Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W Waszyngtonie objawił się nam Mąż Stanu! |
Nie dość, że przyjmowany przez wszystkich najważniejszych polityków administracji Trumpa, to i przez samego prezydenta Trumpa! I wizyta ciągle trwa a kierownik? ambasady polskiej zaskoczony! Chyba pamiętamy, że USA naszym najważniejszym sojusznikiem? Chyba pamiętamy, że to gospodarka największa na świecie? Chyba pamiętamy, że to kraj w 80 zabezpieczający siłę NATO? I co się okazuje, pan Nawrocki nie dość, że zna dobrze język angielski i ma w nim coś do powiedzenia, to jeszcze wysoki i przystojny! Tak mówi moja żona, że z przystojnością to nawet podobny do mnie ale żona subiektywnie ocenia, zresztą ja mam tylko skromne 185, nie to co paplak, Tusk a nawet Trzaskowski! No i stary jestem, a pan Nawrocki sama młodość! Załatwienie tej wizyty to majstersztyk Kaczyńskiego i pewnie Tarczyńskiego? Tak czy siak dla równowagi Trzaskowskiemu powinni też załatwić jakąś wizytę ,może u Ursuli a może w Chnach? Co do Ursuli to szlak przetarty! na X Krzysztof Panek Przypomniał sceny z inauguracji ubiegłorocznego Europejskiego Kongresu Gospodarczego w Katowicach. Media społecznościowe obiegło wtedy nagranie, jak poszczególni politycy ekipy Tuska podchodzą do szefowej Komisji Europejskiej po zdjęcie. „Co ona musi sobie o nich myśleć...” Do tego Tusk daje pocałunek śmierci Trzaskowskiemu! Donald Tusk zamieścił w mediach społecznościowych zdjęcie z Rafałem Trzaskowskim. We wpisie zamieszczonym do fotografii przekonywał, że tysiące ludzi udają się na spotkania z jego kandydatem na prezydenta. Prawda jest jednak zupełnie inna, co wytknęli internauci w komentarzach do zdjęcia. Brak konsekwencji Publikacja wspólnego zdjęcia obu polityków wydaje się pewną niekonsekwencją. Dotychczas Trzaskowski robił wszystko, żeby odcinać się od Donalda Tuska i unikał jakichkolwiek powiązań z premierem, który stoi na czele cieszącego się coraz mniejsza popularnością rządu. Sam Donald Tusk kilka dni wcześniej przekonywał, że Rafał Trzaskowski jest politykiem w pełni niezależnym, także od niego samego. wPolityce.pl Nie żebym się tym martwił! ![]() VOTUM DEO IGNOTO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W Waszyngtonie objawił się nam Mąż Stanu! |
Alfonsio to mąż nastolatki z przychówkiem złowionej w bramie stręczycielskiej speluny. Nowogrodzki objawił się jako Zdrajca POlski Pachołek Trampka... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
hahaha długo sobie pogadał z Trampkiem, ile minut ? cały cyrk w ogrodzie na pikniku, 10 godzin czekania, później - raptem fotka z Trampkiem :) długo sobie pogadał z Marco Rubio - aż 10 sekund !!!! tu film ze \\\"spotkania i rozmowy\\\" alfonsia https://twitter.com/i/status/1918716637726806243 Nawrocki został po prostu przedstawiony jako jeden z wielu gości, kilka sekund. W podobny sposób Nawrocki spotkał się ze spikerem Izby Reprezentantów Mikiem Johnsonem. obiektywny realista
|
|
nota bene ; Autor: -Łomżyniak KOGO ta MENDA , miała na myśli PISząc ; \" katole mają ból tyłka jak zwykle.\" Wszak \"katole\" to główny elektorat PIS ! a Autor: -Łomżyniak, to KTO ? obiektywny realista
|
|
|
wszak sam PiSzesz : i stary jestem, doPiSz stary i głupi , obiektywny realista
|
|
|
Alfonsio uzyskał od gwałciciela odpust zupełny i to za darmochę i w promocji fotkę na razie za darmochę, a haracz zapłaci PO ewentualnym wyborze na prezydenta... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
mąż !, ma fajną żonę, Marta jest mamą trójki dzieci, wszystkie to Nawrota ? ... dobry katolik, a wg KK - czy kandydatka na pierwszą damę RP zaciążyła w wieku 16tu lat jako panna - dobra katoliczka ? Mało kto wie, że Marta Nawrocka została mamą w wieku 16 lat. Karol Nawrocki miał 20 lat, jego żona 17, gdy się wzięli ślub. ... czy to jest normalne wg KK i polskiej tradycji, by żenić się z 17nasto latką, no może jak już trzeba, bo była znów w ciąży. obiektywny realista
|
|
no nie, to dziecko 16 to latki nie było karolka :) ale Daniel (ur. 2003), jest dzieckiem Marty Nawrockiej z jej pierwszego związku Z tego wniosek że edukacja seksualna jest potrzebna żeby szesnastolatki czy młodsze nie zachodziły w ciążę. 20 letni chłopak bez powodu żeni się z 17 latką z dzieckiem? Teraz wiemy dlaczego protestował on przeciwko edukacji seksualnej ,bo uważa że najlepsza matka to nieletnia dziewczyna ? obiektywny realista
|
|
... ciekawe , KIEDY URODZIŁO SIĘ biologiczne DZIECKO karolka ? w jakim wieku Marta, poczęła ? obiektywny realista
|
|
...dodatkowe, lewe korzyści stania w bramie stręczycielskiej speluny... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
paplaki tfuskoidy to jest zdziczenie połączone z bezczelnością level hard. Ich trzeba kopać po mordach bez ostrzeżenia i nie wdawać się w inne interakcje i pod żadnym pozorem nie dyskutować. I niczego nie tłumaczyć … — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |