Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Alfonsio nagle dostrzegł brak kompetencji |
Gabrysia mnie pyta, czy będzie McDonald’s w Nowej Dębie. Jesteś taka słodka, że chciałbym ci to obiecać, ale akurat na to nie będę miał wpływu Alfonsio chce odgrodzić POlskę od świata cywilizowanego (zaPOwiada wyPOwiedzenie traktatów i umów), zatem ma wpływ na to, że zamiast McDonald’s będą wyłącznie jadłodajnie Caritas z obowiązkową modlitwą... ...a POtem PiSlamiści dziwią się, że Alfonsiowi nie chce urosnąć POparcie nawet do POziomu mafii PiSlamskiej, która go promuje... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Alfonsio nagle dostrzegł brak kompetencji |
MALUTA DAJE ZŁE LEKI WILHELMOWI I ZABIJA WILHELMA I PIEKIELNY OSZUST DIABELSKI KRYMINALNY 17.V.21 13:00 MALUTA BEZ ULTRASONOGRAFII WILHELMA I SPECJALNIE WILHELMA MORDUJE 17.V.21 13:00 MALUTA OSZUST MNIE I WILHELMA NIEWINNEGO 17.V.21 18:00 MALUTA BEZ DIAGNOZY BEZBRONNEGO WILHELMA 17.V.21 13:00 MALUTA PRZYZNAJE SIĘ DO ZABICIA WILHELMA NIEWINNEGO: MIAŁAM KIEPSKI PONIEDZIAŁEK 19.V.21 RATUNKU POMOCY Sasza
|
|
Re: Alfonsio nagle dostrzegł brak kompetencji |
Młodzi jego wystąpienie podsumowali jako \"lanie wody\". — Zabrakło konkretów — stwierdził w rozmowie z nami 18-letni Mateusz. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |