Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści nawet kościelne sądy mają w d.... |
wKurski po raz drugi zawarł ślub kościelny pomimo zakazu wydanego przez Gdański Trybunał Metropolitarny. Według jego wyroku były prezes TVP nie mógł ponownie zawrzeć kościelnego małżeństwa. Zakaz ten uchylił jednak ówczesny metropolita gdański abp Sławoj Leszek Flaszka Głódź. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści nawet kościelne sądy mają w d.... |
Piszący po polsku paplak napisał- Cytat: Pytam o błazeństwa papalaka w kontekście znanych nam faktów- ![]() „rudy błazen z druhem” Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanił” znów. A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
paplik ty jesteś niemytym chvjem czy sprzedajną kvrwą ?
|
|
![]() W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Pracuję czasem nad tworzeniem ilustracji i chciałem znaleźć coś, co pomoże mi szybciej wizualizować pomysły. Kiedyś trafiłem na https://clothoff.pl/ai-nude-generator i od razu zauważyłem, że to coś dla mnie. Strona jest bardzo intuicyjna, a funkcje generowania naprawdę pomagają oszczędzać czas. Można też wybrać różne opcje modyfikacji, co sprawia, że jest bardzo wszechstronna. Podoba mi się, że działa online i nie wymaga skomplikowanej obsługi.
|
|
Najciekawsze było uzasadnienie unieważnienia małżeństwa. Kvrwski nie jest zdolny psychicznie do tworzenia rodziny. Czyli co? Jest PiSdnięty. I taki pievdolec wmówił milionom czopkom PiSdowski raj. I hvj czopkom PiSdowskim dał. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |