Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeśli latać, to totalnie. |
Jak narazie to tylko fordeo z sensem napisał :):) Czekam na dalsze wypowiedzi :):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeśli latać, to totalnie. |
ja myślę, że ty po prostu i po ludzku marudzisz;)
|
|
hejka! ;)
|
|
512114706
|
|
hej.wybieram sie 19 lutego na testy two i tsf.czy jest ktos,kto ma tego samego dnia testy?
|
|
Ale ja mówię,że się dostosuję do godzin pracy. Próbowałam w barze na dworcu ale pan potrzebował kogoś z łomży a do tej pory wisi ogłoszenie,że kogoś szukają. Ale nie o tym ten wątek. A tamto to sklep mięsny i naprawdę nie chcę podawać więcej szczegółów.
|
|
tak szukam dalej
|
|
A mi smakują z grubego benka bardziej niz np. Da grasso
|
|
wydaje mi się , że od strony organizacji , to było dobrze zorganizowane : plakaty, regulamin , plan akcji, itd .... może tylko cała akcja była ZA MAŁO nagłośniona, choćby ostatnio na Forum,
|
|
ale jedyny sposób na obniżenie cen to zmniejszenie akcyzy. Dlaczego w naszym kraju jest tak że ludzie w żadzie robią to co chcą a nie robią tego co chcą ludzie? Czasem mam ochotę powystrzelać ich wszystkich.. ;0
|
|
... a jak myślisz, chyba nie nad randką z Tobą ? jakie masz wykształcenie, umiejętności i zdolności, bo chyba doświadczenia żadnego ?
|
|
A byłeś dziś na proteście ??
|
|
Skonczcie juz z tymi zalosnymi protestami, majacymi na celu pokazanie siebie i swojego samochodu na zdjeciach. Zacznijmy protestowac w kazdej sprawie, bo przeciez wszystko drozeje, a pozatym zablokujmy Stokorotke, Kaufland itd., bo to obcy kapitał i pewnie szkodzi nam bardziej niz drogie paliwo. Tylko, ze w ten sposob utrudniamy zycie tylko sobie nawzajem..... celujac w mieszkancow. Wes sie jeden z drugim za nauke i jesli naprawde chcesz cos zrobic dla spolecznosci to zaangazuj sie w polityke czy to samorzadowa czy centralna(gdzie bedziecie mogli cos zdzialac), bo jesli naprawde macie w sobie tyle pasji i ochoty do dzialania to znalezienie sie tam nie bedzie dla was zadnym problemem. Liczebnosc ludzi powinna wam pokazac najlepiej, ze to do niczego nie prowadzi. facmen
|
|
Wielkie mi i nie wiadomo co ;P Nie da rady tego w internecie sprawdzić ;) Po za tym jeszcze Ci się znudzi ten dowód ;P facmen
|
|
Zgadza się, masakra!! kamasa, b.dawno temu miałam wątpliwą przyjemność dokonać zakupu za pomocą Bon prix, jakość marna, mocno odbiegająca od zdjęć zamieszczonych. Nie zwracałam towaru, więc nie wiem jak się to ma ze zwrotem kosztów. Być może coś się przez lata zmieniło, ale nie zaopiniuje pozytywnie.
|
|
no właśnie po co Ty tu właziłeś i się udzielałeś??? Twoje zachowanie jest żałosne, nie będę tego komentować.
|
|
kuruj się, kuruj zdrówka życzę !
|
|
Ok...oficjalnie tak, wiec na temat Stokrotki sprzeczac sie nie bede. Ja to wszystko rozumiem, ale odpowiedz sobie na jedno pytanie czy sam wierzysz w to, ze ta akcja jest wstanie przyniesc jakies pozytywne skutki? Czemu nie masz wyboru? Samochod jest tylko jednym z rozwiazan, skoro paliwo jest za drogie zostaje jeszcze komunikacja miejska i inni przewoznicy....to napewno rowniez zniweluje wydatki. Juz widze jak BP, Orlen i Statoil jutro zajda na 4zł/l bo na ich stacjach w Łomży pojawiło sie pare samochodow. Oczywiscie kazdy tak samo jak i ja z miła checia placilby za paliwo mniej, ale akcje tego typu nic nie wniosa. Poza utrudnianiem zycia ludziom, ktorzy placa za paliwo tyle co wy a do tego musza jeszcze tracic czas. Jesli madziqqq przeczytasz moj post wyzej to zobaczysz, ze nie marudze tylko proponuje konkretne rozwiazanie, wszyscy mamy otwarta droge do polityki, a co za tym idzie mozliwosc decydowania. Zapraszam. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
mam na mysli butiki,gdzie sa ciuchy,buty,perfumy,galanteria,bizuteria o takie sklepy mi chodzi ze jest taka kicha.Ludzie kasy niemaja czy co.
|
|
Też odkrycie. Ludzie niestety nie mają kasy na przepłacanie. Jak mam zapłacić za kaszkę dla dziecka 9 zł w sklepie osiedlowym, to wolę jechać do biedronki i wziąć dwie za 6. Kaszki są takie same, a ceny zupełnie różne. W skali roku to duża kasa.
|
|
Autor: Bunio (---.lomza.mm.pl) Data: 11-02-12 22:04 Andy czy jak Ci tam,czy ja Cię obrażam?Jesteś trolem internetowym i to cała prawda o Tobie.Na Twoje posty już nie odpowiadam-nie dam się strolować.Dzięki za uwagę Andy C czy T-obojętnie. A CO TO ZNACZY TROLL ???? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
noooooo ???? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Buniku ty jesteś trollikiem dziecko zastanów co piszesz żeby mama z tata nie musiała odpowiadać za twoje poczynania w necie. Chcesz uszczuplić budżet domowy taty i mamy to rozwiń myśl,,,,
|
|
Własnie wróciłem z kuligu, noc, pochodnie i super atmosfera po prostu bajera. Za tydzień powtórka. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
o a ona tu była ???? :(
|
|
no to ładny gips:( Jedni na kuligu, drudzy na tańcach a biedny maruda niedosyc że od trzepania odsunięty to jeszcze i mało ducha nie wyzionie :(
|
|
|
Przeinstaluje Ci za 2 dychy :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |