Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Następna zagadkowa śmierć |
Oddam Ci Figlarka całą lożę, wprawdzie nie vip ale to tylko zrobisz po lasce każdemu z loży i sprawa załatwiona :D Albo jak chcesz to za darmo gdzieś przy stoliku się możesz położyć, ubrań popilnujesz :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Następna zagadkowa śmierć |
używka max 800 zł W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
hahahahahahaha! przeciez mozna jeszcze normalnie zarezerwowac stoliki tylko trzeba isc. Wczoraj bylem. A posty gabi i licznika to taki chwyt marketingowy menagera amnesiimax tylko to jest tani chwyt:))) Chyba nie za wiele jest tych rezerwacji ale ide tam z ciekawosci i ze w Yamie nie moglem zarezerwoac stolika bo tam faktycznie wszystko juz jest zajete.
|
|
Skąd masz takie informacje Kola? Tak się składa, że przedwczoraj wieczorem byłem w Amnesi i już nie można na 12 do Amnesi Maxx zarezerwować miejsc. Bilety kupiłem i owszem, ale miejsc nie było. Mamy jedną loże gdzieś "na dole", a chciałem jeszcze jedną załatwić. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
e no faktycznie nie dziala wrzucik.pl juz;p
|
|
re.: Damodar Czyli jesteśmy ustawieni, dziś między 20 a 22 w "54", dla bezpieczeństwa gdyby było więcej chętnych z piórami w dupie, wsadz sobie dodatkowo palec serdeczny prawej ręki. A musisz wiedzieć, że bardzo niewiele osób w Polsce potrafi dobrze zrobić laskę. Poza tym jest to czynność znacznie bardziej pracochłonna, niż się powszechnie uważa. Tajemnica dobrej laski (podobnie jak np. dobrego loda), leży w jakości surowców. Dlatego powinieneś zacząć od wizyty w tartaku, by wybrać odpowiednio sezonowane drewno, czyli drzewo ścięte kilka miesięcy temu i właściwie magazynowane. Najlepiej bukowe. Twarde kije poddaj następnie zmiękczaniu w parniku - podgrzewanym pojemniku z parą wodną. Parowanie sprawia, że kij staje się elastyczny i można wygiąć go w laskę. Długość parowania jest tajemnicą zawodową ludzi i instytucji żyjących z robienia lasek. Będziesz więc musiał poeksperymentować, żeby wiedzieć, kiedy kij wyjąć. Odpowiednio wysuszoną laskę poddaj zabiegom kosmetycznym - wygładzaniu na szlifierce i bejcowaniu na dowolny kolor. Wreszcie na końcówkę laski załóż gumkę. Najbardziej trendowe są, jak wiadomo, gumki czarne.
|
|
hahaha konam
|
|
dzieki wszystkim juz kupilem :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Nie, szok jest bo Duńczycy wzięli się za reklamę naszej Łomży, i to wzięli się porządnie, spoty w TV, niezliczona ilość bilbordów w miastach(w Wawie co około 300 metrów widzę reklamy z tekstem "z pewnością nie pochodzi z gór" czy "możliwe że nie jest to duży browar" itp) I to jest dziwne;)
|
|
Na Twoim miejscu bałbym nawet pytać się o ta firmę tu, na forum! ...brrrrr........
|
|
wczoraj po 17godz zgubiono Nokię 5610 czerwoną w okolicach ul. Żeromskiego, Prusa. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt NAGRODA ze względu na kartę SIM i jej zawartość. Nagroda będzie zaj....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |