sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
agentura ruska nie śpi,

Drodzy Państwo, jak przykro, że nikt tu nie zauważył małego szczegółu...
Że ten przez Was "wyszydzany" i "skazany" za swe niecne uczynki /choć w sumie nie wiem o co Wam chodzi/ zrobił masę dobrej roboty dal tego miasta oczyszczając cały ten bałagan, który zastał na tej działce... Czy nikt tego nie docenia? Dlaczego nie zdazają się tematy na forum, kiedy ktoś pisze: Panie taki i taki...dziekujemy za cierpliwość do takich dupków jak my...ktorzy przez wiekszeość życia nic z siebie dla tego miejsca nie dadza...ale za to pieknie potrafia krytykowac jakakolwiek inicjatywe... Powinno Was to cieszyc, ze tacy jak Oni/Ci pogardzani przez Was biznesmeni nie powiedzieli sobie jeszcze mam to "gdzies".... Oni mogą pieniadze inwestowac wszedzie... A nie kazdy z Was, moi drodzy ma komfort zmiany miejsca zamieszkania wedle swego zyczenia... A ile mamy w naszej metropolii zakładów panstwowych, ktore dają pracę i utrzymanie temu miastu...? Czy to dlatego tak wielu z Was Oni/biznesmeni łomżysncy przeszkadzają...? Bo jeszcze sami chcą tu funkcjonowac?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: agentura ruska nie śpi,

Siemka, a co na tym WZ jest ciekawego? Jakie pytania mniej więcej padają, ile to trwa, co ogólnie trzeba wiedzieć? Trzeba przeczyta jakieś roty, ustawy o policji czy coś w tym stylu? Pozdro.

Madi, bo kobiety boją się cięcia lub rozerwania! Domyśl się gdzie!

Witam
Jeśli szukasz dobrego i taniego ubezpieczenia OC zadzwoń pod nr 086 473 54 04 lub 787586942 tam porównają Ci oferty kilku firm PZU, Uniqa, Generali, H4estia, Mtu... wybierzesz sobie najkorzystniejsze

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Wiecej wydasz na paliwo niż na tych butelkach zarobisz. Wynieś do kontenera ze szkłem, tak będzie najlepiej.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Kosciul zabrania jurz urzywac nazwy Jahwe dla Boga, jak Wy to pszyjmójecie?

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

MasaViV ok masz racje widowisko piłkarskie nie jest moze na miare pierwszej ligi
ale atmosfera panująca jest napewno ekstralklasa :)

Skoro w Łomzy i pozagranicami są tysiące ludzi którzy interesuje los ŁKSu kibicują mu to czemu nie moze byc 5 tematów moze nie kazdy zauwaza odrazu kazdy temat bo nie siedzi na forum 24h

osobiscie to jest prosta metoda metoda aby na stadion przyszło jaknajwiecej ludzi ?

I jeszcze takie ciekawe pytanie do Ciebie Czemu na forum nie moze byc 5 wątków o tym skoro jest to naprawde wazny dzien dla Łomzyniaków ?
W sumie klub powinien rozwiesic 1-2 plakaty na miescie bo po co rozwieszac 500 ?
Gdybysmy z takiej polityki wychodzili to byłoby jeszcze gorzej niz jest :)
Pozdro

WSZYSCY NA MECZ !!!

Tak że Kościół już od dawna steruje państwem:D Po drugie to Kościół takich rzeczy zabronić nie może bo każdy morze mówić to co chce. Po trzecie gdzie słyszałeś o takim zakazie?

lksowi kibice so tak potrzebni jak szahiscie publicznosc na wembley.
i jak dla mnie nie hodzi tylko te 5zl. na te 5zl trzeba sobie zasluzyc (na kibicow ruwniez). jak chco pozebrac to pod kosciul niech sie przejdo lub z prosbo do rydzyka.
w innym temacie nazekacie na czeczencow bo panstwo im kase daje, ale jak lks dostaje pieniondze wzamian ze kompromitacje to juz wszystko ok.

po co iść i tak przegrają, strata czasu

w górę!!!

Jest pan który prywatnie uczy każdego widziałem nieraz że trenują dzieci zajęcia są na skate parku na kortach

Myślę, że potrzebna jest edukacja, zarówno jednej jak i drugiej strony.
Napięcia między Polakami a wszelkimi uchodźcami wynikają po pierwsze z niewiedzy. Typowy polski obywatel nie wie, na jakich warunkach odbywa się tu pobyt uchodźcy, a najczęściej nie wie nawet skąd on tu się wziął. Stad hasła, że przyjeżdżają tu kraść i zabierać pracę, znajdują bardzo podatny grunt. Jeśli jeszcze grunt jest dodatkowo użyźniony małomiejskim marazmem i brakiem perspektyw, dochodzi do otwartych aktów wrogości.
Z drugiej jednak strony uchodźcy, szczególnie młodzi, nie przepuszczają okazji do manifestowania swojej odrębności kulturowej. A gdy dzieje się to w obszarze wyznawanych przez obie nacje wartości, dochodzi do poważnych nieporozumień. Stąd te oburzenie za zaczepki pod adresem dziewcząt. Niestety podobne zaczepki spotkają nasze dziewczyny na wycieczkach do Turcji, Egiptu czy Tunezji, ale nikt nie będzie z tego tam robił afery.
Kiedyś jechałem autobusem z pewnym Czeczenem, który w pewnej chwili wyciągnął nóż i zaczął go sobie ot tak ostrzyć. Moim zdaniem takie zachowanie jest niedopuszczalne. Ale gdyby ktokolwiek zadał sobie minimum trudu, aby tych ludzi wyedukować, że tu to nie Kaukaz, że tu obowiązują inne normy zachowań, myślę, że łatwiej by sobie zaskarbili zaufanie lokalnej społeczności.

A kupiła bo tanio było, nieprawdaż?
I nie sprawdziła na opakowaniu czy wyrób ma polski atest?
Ciężko było przeczytać parę linijek na opakowaniu?

jasiu_smietana - morda krótko i nie wypowiadaj się o sprawach o których nie masz zielonego pojęcia prowokatorze zasrany

i nie dyskutujcie z tymi, którzy specjalnie sieją ferment wokół ŁKSu, kto ma przyjść to napewno przyjdzie a reszta niech dalej siedzi przed monitorem i narzeka...

MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ TO ŁKS !!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org