Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ze strony związanej z Pogonią Sz. (o ŁKSie) |
http://www.pogon.v.pl/ to chyba jakiś głupi żart!!!???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ze strony związanej z Pogonią Sz. (o ŁKSie) |
oj to chyba żart, jacy biznesmeni są skupieni wokół ŁKSu, którzy chcieliby przeniesienia klubu do Szczecina? Browar, JBB?
|
|
Nie ma kasy na wyplaty dla zawodnikow, a raptem chcą Pogoń kupować. Jacy biznesmeni?? Jaka fuzja?? O co chodzi?? Skoro A. Ptak nie zarobil na Pogoni to po co "nasi" biznesmeni sie tam pchają. Być moze Browar Łomża kombinuje cos z Bosmanem. W sumie na mecz do Szczecina niedaleko.......(dalej chyba tylko do Zielonej Góry).
|
|
Myślę, że to ściema. W Szczecinie trochę kombinują co niektórzy przy Pogoni, więc potrzebna była jakaś sensacyjna wiadomość. W dodatku nikt chyba nie jest na tyle głupi z naszych działaczy i biznesmenów, aby ŁKS przenosić do Szczecina. Bezsens. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści... ![]()
|
|
Pogoń II liga , my II liga jaki sens kupowania? Jak jest kasa to zawodników i trenera zawsze można dokupić. Ubawiłem się niemiłosiernie , co kibice Pogoni na ten temat wypisują. Komedia wyśmienita!!! http://www.pogon.v.pl/ Jean-Jacques Rousseau "Pieniądz, który człowiek posiada, to swoboda; ten, za którym goni- to niewola."
|
|
Juz raz kupili Piotrcovie. Nie zdziwie sie jak ten Ptak pojdzie na uklad z Lomza. komentarze na stronie Pogonii sa wysmienite :D "NIEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! ŁOMZA TO STARA K**WA,PRYMITYWY I WIESNIAKI,WCZORAJ POD JEDNA Z PIZZERI POBILO MNIE 2 CWELI...A SKAD?...Z LOMZY..."
|
|
Wiceprezes Szymański dementuje te plotki.Mówi,że ŁKS to klub z Łomży a Pogoń ze Szczecina.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |