sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przyjaciel??? nie bo OSZUST

3 tygodnie temu sprzedałem kumplowi kome za 100zł i do tej pory jeszcze kasy nie zobaczyłem. Kumpel pierwszego maja jedzie do Hiszpani i muszę go "ścigac" zeby mi kase oddał. Jesli oszust mi kasy nie odda to wam napiszę jaki ma nick na forum 4lomza. Jak walczyć z takimi oszustami???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przyjaciel??? nie bo OSZUST

Jak to sprzedałeś kome za 100zł i kasy nie zobaczyłeś.
Chyba odrazu przy sprzedaży hajs się daje?

To musisz już działać

Kupić na rynku kalashnikova ak-47, zrobić wjazd do jego domu, zdemolować mu mieszkanie, zastrzelić jego zwierzaka a jak przyjdzie do domu to dostanie strzała w łeb ..... wogole co to za pytanie jak z nimi walczyć :/

www.level6.yoyo.pl

"sprzedałem kumplowi" czy tak robi kumpel??

no raczej jak dostanie strzała w łeb to kasy mu już nie odda

LoL jak można sprzedać i nie dostać kasy. Jak sprzedajesz to chyba kasa w łapę, a ty dajesz telefon. Nie wiem, ja w każdym razie telefonów nie rozdaję.

No myslał, że to jego kumpel. Nie czytacie. Jak wobec swoich najlepszych kumplów zrobiłbym tak samo...

...

Jakby dostał strzała w łeb wujek samo zło to nie problem trupowi z kieszeni zabrać :D

www.level6.yoyo.pl

za 100zł można zrobić wiele...

e tam szukacie dziury, ten pan wie co jak i gdzie http://4lomza.pl/forum/profile.php?f=2&id=1792

ściemka wszystkim

wydaje mi się, że wskazywanie kogoś paluchem bez konkretnych dowodów to bardzo nieładne zachowanie

czubku jeżeli to prawda to napisz wprost, a jak nie to przeprosić wypada Pontifexa...

Sprzedałem a kase mi objecał oddac za tydzień, to przeciez mój "najlepszy kumpel" ale się myliłem bo to oszust.
Jak kasy mi nie odda to odbiore mu siło!!!!!!!!!

Stalowa Łapo jak to zrobisz, to zniżysz się do "kumpla" poziomu.

ściemka wszystkim

i jak odebrales mu ta kase sila ??

czuubek zaczynasz ostro przeginać. Wskazujesz na mnie, że ja niby 'kupowałem' od 'Stalowej Łapy' telefon i mu za niego nie zapłaciłem?!
Jesteś porąbany, a jeśli na siłę szukasz spięcia to wypadałoby się spotkać... radzę na przyszłość nie oczerniać w taki sposób mnie ani nikogo innego bo to niby internet, ale nie trudno o spotkanie

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org