Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przyjaciel??? nie bo OSZUST |
3 tygodnie temu sprzedałem kumplowi kome za 100zł i do tej pory jeszcze kasy nie zobaczyłem. Kumpel pierwszego maja jedzie do Hiszpani i muszę go "ścigac" zeby mi kase oddał. Jesli oszust mi kasy nie odda to wam napiszę jaki ma nick na forum 4lomza. Jak walczyć z takimi oszustami???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przyjaciel??? nie bo OSZUST |
Jak to sprzedałeś kome za 100zł i kasy nie zobaczyłeś. Chyba odrazu przy sprzedaży hajs się daje?
|
|
To musisz już działać
|
|
Kupić na rynku kalashnikova ak-47, zrobić wjazd do jego domu, zdemolować mu mieszkanie, zastrzelić jego zwierzaka a jak przyjdzie do domu to dostanie strzała w łeb ..... wogole co to za pytanie jak z nimi walczyć :/ www.level6.yoyo.pl
|
|
"sprzedałem kumplowi" czy tak robi kumpel??
|
|
no raczej jak dostanie strzała w łeb to kasy mu już nie odda
|
|
LoL jak można sprzedać i nie dostać kasy. Jak sprzedajesz to chyba kasa w łapę, a ty dajesz telefon. Nie wiem, ja w każdym razie telefonów nie rozdaję.
|
|
No myslał, że to jego kumpel. Nie czytacie. Jak wobec swoich najlepszych kumplów zrobiłbym tak samo... ...
|
|
Jakby dostał strzała w łeb wujek samo zło to nie problem trupowi z kieszeni zabrać :D www.level6.yoyo.pl
|
|
za 100zł można zrobić wiele...
|
|
e tam szukacie dziury, ten pan wie co jak i gdzie http://4lomza.pl/forum/profile.php?f=2&id=1792 ściemka wszystkim
|
|
wydaje mi się, że wskazywanie kogoś paluchem bez konkretnych dowodów to bardzo nieładne zachowanie czubku jeżeli to prawda to napisz wprost, a jak nie to przeprosić wypada Pontifexa...
|
|
Sprzedałem a kase mi objecał oddac za tydzień, to przeciez mój "najlepszy kumpel" ale się myliłem bo to oszust. Jak kasy mi nie odda to odbiore mu siło!!!!!!!!!
|
|
Stalowa Łapo jak to zrobisz, to zniżysz się do "kumpla" poziomu. ściemka wszystkim
|
|
i jak odebrales mu ta kase sila ??
|
|
czuubek zaczynasz ostro przeginać. Wskazujesz na mnie, że ja niby 'kupowałem' od 'Stalowej Łapy' telefon i mu za niego nie zapłaciłem?! Jesteś porąbany, a jeśli na siłę szukasz spięcia to wypadałoby się spotkać... radzę na przyszłość nie oczerniać w taki sposób mnie ani nikogo innego bo to niby internet, ale nie trudno o spotkanie ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |