Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skąd szybką pożyczkę ? |
Witam, kto mi podpowie skąd wziąć szybką pożyczkę. Patrzyłem na vivusa, wonga i fairway i nie wiem. Może ktoś brał i podzieli się informacjami.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skąd szybką pożyczkę ? |
Potrzebujesz siana zadzwoń do bociana.
|
|
ile potrzebujesz?
|
|
Byle nie z firm które wymieniłeś i im podobnych, bo oddasz ze 2 razy więcej niż pożyczyłeś.
|
|
Ja jak potrzebowałem pieniędzy na samochód to skorzystałem z serwisu aniwus.com tam znalazłem wszystkie informację związane z kredytem na samochód i wiem że ogólnie można się tam dowiedzieć wszystkich informacji związanych z pożyczkami
|
|
a admin obiecał, że będzie usuwał wpisy reklamowe i pozycjonujące, takie jak ten zaczynające się dzejdzej086 a kończące mariusz28 ... jak zwykle obiecanki macanki. -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
|
Rondo z tego co pamietam to jesli odda w przeciagu 30-tu dni zaplaci 10 zl za pozyczke jesli chodzi o wonga
|
|
Mniejsza o to, jak się okazało chodziło tu tylko o wklejenie linka, a ja głupi dałem się nabrać...
|
|
Z tymi szybki pożyczkami to radzę uważać, bo nie wszystko złoto co się świeci. Dodatkowe koszta związane z opłatami za ubezpieczenie, rozpatrzenie wniosku, wysłanie monitu ponaglającego, gdy spóźnimy się jeden lub dwa dni ze spłatą to norma. Poczytajcie sobie co niektóre historie na http://www.forum-kredytowe.pl/f135/. A zresztą róbcie jak chcecie :)
|
|
Witam! Serdecznie zapraszam do zapoznania się z ofertą pożyczki w wonga.com Nasza oferta jest niezwykle atrakcyjna. Pierwsza pożyczka u Nas to koszt jedynie 10zł. Pożyczając np. 500zł do spłaty jest jedynie 510zł. Pieniądze można pożyczyć na okres aż do 60 dni, a maksymalna kwota takiej pożyczki to 750zł. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 30 70 599 lub skorzystania z chata na naszej stronie wonga.com. Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |