poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sprzedaż pierścionka zaręczynowego

Gdzie sprzedać pierścionek zaręczynowy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sprzedaż pierścionka zaręczynowego

Jaki rozmiar i jaki jego koszt można prosić zdjęcie może był bym zainteresowany odkupieniem

Rozmiar 8, kupiłem w aparcie za 1190, sprzedam za 640. Jest nowy. Proszę o maila to prześle zdjęcia, albo proszę do mnie napisać, mam w profilu maila.

Może jednak ktoś wie gdzie sprzedać?

Jeżeli kupiłeś go w APART, jak piszesz, to będzie problem ze sprzedażą. Nie jest po prostu tyle wart, za ile go nabyłeś. Liczy się marka APART, dlatego tyle kosztował. Wartość rynkowa jest znacznie niższa. Kupca szukaj tylko wśród nabywców metodą typu prywatne ogłoszenie. Są przecież inni zakochani, którzy kupią taki prezent. Warunek: komplet dokumentów potwierdzających zakup.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

No może i racja..Jestem w stanie spuścić z ceny.

Problemem jest cena biżuterii z Apartu ale w twoim przypadku większy problem to wielkość pierścionka . Rozmiar palca który ty masz świadczy że masz bardzo delikatne dłonie ( dziecka do pierwszej komunii ) . Rozmiarów ka w sklepach zaczyna się od 9. Mam nadzieje że jednak znajdziesz chętnego.

pozdrawiam Zbyszekp

Rozmiar to nie problem.Można powiększyć.

Rozmiar to jest problem . W 50% przypadków da się coś z tym zrobić , 30% jest z tym problem a 20% jest to niemożliwe . Zależy to od kilku czynników: sposób oprawy kamieni , jakie kamienie są w pierścionku , grubości szyny (spód pierścionka ), czy pierścionek jest od środka podebrany czy płaski . Pierścionek nowo kupiony w dużym rozmiarze da się powiększyć więcej a mały mniej chociaż nie zawsze i nie jest to regułą .

pozdrawiam Zbyszekp

zbyszekp: Ty umiesz czytać ze zrozumieniem ? A dlaczego to i na jakiej podstawie doznałeś olśnienia, że ręce jak dziecko do pierwszej komunii ma autor postu arekzegarek? On ten pierścionek po prostu kupił dla swojej narzeczonej ! Czy myślisz, że pierścionki zaręczynowe kupujemy sami dla siebie?? Jego dziewczyna ma takie delikatne dłonie !

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Moja wiedza wynika z doświadczenia . Pracuje w tej branży 30 lat.

peter życzę ci miłego dnia Zbyszekp

kolego podaj numer telefonu jestem chetny

jutro dzis

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org