Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego psy srają na chodniki? |
JA tym psom to sraki po zatykam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego psy srają na chodniki? |
psy srają na chodniki, bo nie mają ubikacji ! GG: 6447776 ---------------- °°° ------------------- miłujmy naszych nieprzyjaciół ---------------- ___ ------------------
|
|
ty michnik...a gdzie ty za przeproszeniem byś srał jakby Cie na sranie wyprowadzali na chodnik ? To tylko jedno takie pytanie....nasówa mi sie jeszcze jedno...a co to przeszkadza? Poprostu trzeba to omijac <bass>
|
|
Jak wdepniesz, to sam sobie odpowiesz na pytanie, co to przeszkadza. :-))) Pozdrawiam. grover
|
|
Michnik wbrew pozorom poruszył bardzo ważny temat. Osobiście mam już dość psów srających pod moim blokiem i na trawnikach wokół niego. Nie jestem przeciwko trzymaniu w blokach zwierząt takich jak pies/kot ale właściciele powinni po nich sprzątać. Jak widze takiego psa srającego pod moim blokiem to nieraz mam chęć podejść i zapier***** mu z kopyta. Jeszcze troche do chęci przełożę na czyny... Pozdrawiam. Mr S
|
|
quzwa, a te biedne pieski, ? co maja nieszczesne robic ? pampery ku....wa zakladac ? czy co ? Przeciez jak takiemu pieskowi chce sie srac, togdzies sie musi wysrac nie ? a jak goo wlasciciel wyprowadza na trqwanik, to piesek po prostu sra na trawniku nie ? no ! jakby piesek mial kibelek, to by swral w kibelek,n nie ? piesek, teZ ISTOTA i srac musi. a czlowiek, nie idiota wachac tego nie musi i wteptywac w to niemusi tez nie ? no ! a jak Ci przeskadza, to idz sie wysraj,mozeprzejdze !
|
|
Wlasciciele powinni sprzatac po swoich pupilach... czesto po tych trawnikach biegaja dzieci... czasem sie one przewracaja... Wogole dlaczego zwierzeta moga chodzi po trawnikach a ludzie z zasady nie powinni deptac trawnikow? Dlaczego, czlowiek gorszy od psa ? ;) R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
renata17: zaproś mnie do siebie, nasram Ci na środku dużego pokoju i powiem, że nie wiedziałem gdzie jest ubikacja :-) Pozdrawiam
|
|
Bo płacą 50 zł. podatku.
|
|
TEST!!!!!!!!!!1 MUTIzz
|
|
TO NIE JEST WINA TYCH PSOW TYLKO ICH WLASCICIELI POPROSTU BURACTWO !!!!!!!!!!!!! JA JAK WIDZE TAKIEGO BURAKA ZE ZWIERZECIEM NA SZNURKU,TO MAM NISKI SZACUNEK DO TEJ OSOBY . A GDY TEN BURAK POZWALA SRAC TEMU ZWIERZECIU W MIEJSCU NIEODPOWIEDNIM OSTRO ZWRACAM UWAGE.PIERDZIELOWI ZE SZNURKIEM W REKU . NAJCZESCIEJ POMAGA ,WLASCICIEL KULI OGON ,PRZEPRASZA I UCIEKA. MUTIzz
|
|
sraja nie tylko na chodnik psie gówn.. mamy na klatkach gówno tam gówno tu i gównem ta zasrana łomża stoi
|
|
No to przynajmniej ty nie rób na chodnik. Mniej gó...będzie w Łomży.
|
|
W cywilizowanych krajach - to właściciele psów chodzą z takimi szufelko-torbami i zabierają te gówienka pieskowe na bieżąco traktując to jako swoją własność. Natomiast kopanie zwierząt za to, że srają? Sprobuj raczej przylać właścicielowi, ale jak będzie silniejszy, to ..... :-(oo I znowu mamy problem z gównianą obyczajowością Polaków! Zbych
|
|
psy nie maja rozumu ale ich panowietak[ale czasami sie zastanawiam czy napewno]ZROBCIE COS Z TYM BO MNIE TO WK*****
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |