Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zalew w stawiskach |
witam. czy jest mozliwosc palenia grilla nad zalewem w stawiskach?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zalew w stawiskach |
mozna ;) ;]
|
|
grila można od strony molo, ognisko od wjazju
|
|
molo - szumnie powiedziane Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
można palić tam grilla jak ktoś chce to również ognisko :)
|
|
tylko czereśniaki palą grilla na plaży, nie każdy w 30sto stopniowym upale chce wąchać zapach kiełbachy z biedronki i siedzieć okopcony w dymie , dobrze że prania nie zabieracie ze sobą nad wodę
|
|
a co mnie obchodzi, jadę na cały dzień nad wodę to normalne że chce się coś zjeść, kanapek wozić nie będę... _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
a jak zachce ci się srać to walisz w wodzie?
|
|
no przecież do domu wiózł nie będzie
|
|
dzisiaj jeden cham z wiochy nawet rzygnął do wody! brak słów.....
|
|
tak niezadbanego zalewu jeszcze niebył zarośnięte cyba specjalnie to robią żeby tylko wędkarze korzystali z tego zalewu - wsyd kto tym bajorem zarządza powinien się zwolnić sport to zdrowie
|
|
Hanes, aż przykro że nie widzisz różnicy między sraniem a jedzeniem.
|
|
Hanes, do kobiety się tak wyrażać... ;] _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
gmina tonie w długach to i zalew obrasta, zaśmiecony, zaśmierdzony, itp... Mając taką żyłę złota i tego nie wykorzystac to trzeba miec nasrane we łbie
|
|
można tylko przy wyjeździe policja stoi a alkomatem
|
|
To bajoro i Stawiskowski wychodek nazywanie szumnie zalewem ?? No nieźle , nieźle :):):)
|
|
jak ktoś na środku plaży rozpala grila i każe wszystkim wąchać smród kiełbasy to dla mnie robi takie same świństwo jak by tam nasrał, rekordzista ostatnio na plaży mył swojego golfa IV (pewnie kasa z dotacji unijnych się skończyła i zabrakło na myjnię )
|
|
Hanes Gratuluje doboru miejsc na wypoczynek :):) Plaża w Stawiskach nad zalewem :):) hahahahahahaha i to jak szumnie nazwane , pomyslał by kto że to naprawdę atrakcyjne miejsce :) A to zwyczajny wychodek gdzie sraja i szczaja i poja krowy :):) A jak poja krowy to i wiadomo co te krowy tam robią :):):)
|
|
ostatnio byłem tam właśnie i co 5 osoba miała grila normka ;DDDD mozna mozna na 10000% pozdro :)
|
|
maruda a znasz jakieś miejsce "normalne" w okolicach Łomży? Bona, Stawiski, Jednaczewo (3/4 najebani) i plaża miejska wszystkie siebie warte ale innych nie znam a do Mikołajek nie będę zapierdalał 100km jak mam chęć posiedzieć 1,5 godz nad wodą z dzieckiem, a że krowy tam szczają? po Narwi zdechłe świnie pływają a z pól oborniki leją hektolitrami, że już prawie wszystkie ryby wytruli hehe ale ok wiem, że w/g czereśniaka prawdziwy wypad nad wodę jest tylko jak obok koca stoi gril, obok grila stoi samochód a w samochodzie leży krata piwska, ...zawsze można iść na basen pozdro
|
|
Hanes:) A krzewo a Bronowo ??
|
|
po pierwsze to gratuluje ze ktos nauczyl sie nowego slowa - szumnie.... a teraz do sedna. skoro komus nie pasuje miejsce i nie potrafi sie dostosowac to powinien wybrac egipt lub grecje a nie jakies tam stawiski czy plaze miejska gdzie smierdzi kielbasa i ktos myje samochod...lub sra i rzyga. ale ktos dobrze podsumowal, ze mylisz pojecia. i jeszcze cos...skoro woda brudna i krowy szcza to nie rozumiem co dziecko ma robic w tej wodzie. postaw sobie basen w ogrodzie i woda czysta i ludzie kielbasy nie zra i kilometrow nie trzeba robic i 1,5 godziny bez wychodzenia z domu w zasadzie.
|
|
mi osobiście przeszkadza smród kiełbasy jak ktoś ją smaży 1,5 metra obok, Tobie widać nie i ok, dla mnie możesz sobie tam i wędzarnię postawić, ja wtedy zmienię miejsce i tyle, nie przeszkadzają mi srające krowy :) tylko głupi ludzie maruda tam byłem tylko raz na rybach i jest git ;), ale plaży nie widziałem
|
|
jesli chodzi o odleglosc to i mnie przeszkadzaloby jesli ktos 1,5 m obok palilby grilla mimo tego, ze ja sam bym to robil . bo nie wiem tez gdzie mialby ktos palic tego grilla? na parkingu? z tego co zauwazylem jest tam miejsce do palenia i wcale nie trzeba nikomu przeszkadzac zapachem. jesli ktos pozniej tam przychodzi i sie rozklada 5 m dalej co uwazam za debilizm to juz chyba jego problem i jesli komus sie nie podoba to powinien sie przeniesc dalej
|
|
Hanes - dokładnie tak jak sam powiedziałeś, można iść na basen. Tam z pewnością nikt Ci grilla nie rozpali, a jak nasra to będzie widac i zdążysz się ewakuować. Nad zalewem można rozpalić grilla więc to Ty się dostosuj i jak Ci to przeszkadza to nikt na silę tam nie ciągnie. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
jeszcze rok temu było tam zadbane teraz to już więcej tam nie pojadę dobre miejsce i blisko Łomży niech ktoś o to zadba bo dużo osób tam jeździ przeważnie z dziećmi bo w narwi woda zimniejsza i prądy wodne więc dziecko raczej nie do narwi sport to zdrowie
|
|
Powiem wam jedno, MARUDA gada głupoty!!!!!!!!!!! NIGDY nie widziałem aby ktoś tam poił krowy.Po drugie , woda która wpływa do zalewu jest ze zbiornika ekologicznego chronionego prawem który znajduje się daleko w lesie. A pozatym nie gadajcie takich glupot że tam poja krowy!!!!!
|
|
tylko ze wpływa ze zbiornika przy ktorym pasa sie krowy. ale najwazniejszy jest fakt ze w wodzie gnije cala roslinnosc jaka wyrosla gdy woda byla spuszczona, gdy zapuszczali nikt wczesniej nie zrobil z tym porzadku. wiele lat temu od strony molo po calej szerokosci rozciagala sie plaza, dzis jest juz tylko pare metrow, co bedzie za pare lat? zapuszczony staw...
|
|
NIGDY nie widziałem aby pasły się krowy tam gdzie woda wpływa do zalewu!!!!!!!!!!!!hee, owszem pasly sie ale na łace gdzie woda wyplywa z zalewu!!także niee gadajcie takich glupot gdyż ja nigdy nie widziałem aby krowy sie pasły na tamie bobrów bo to jest nie możliwe he.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |