Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pan kolakowski jakbyłby prezydentem koksownik stałby na kazdym rogu |
a tak coz Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pan kolakowski jakbyłby prezydentem koksownik stałby na kazdym rogu |
A tak to nocą powracający w domowe pielesze mieszkańcy naszego zacnego grodu , nie maja nawet gdzie rozgrzać zziębniętych polików :)
|
|
zaczal mi sie wyswietlac fimlm z dziecinstwa >>>>>>>> Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a co ? Polikami dawałeś czadu ?
|
|
oddawaj koks Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jak mam oddać kiedy już się nakoksiłem ?? no powiedz jak i skąd mam wziąć ???
|
|
mam nadzieje ze ktos wladny czyta i osadzi Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
bo jak nie, to WSZYSCY NA RATUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MY CHCEMY WIĘCEJ KOKSU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
mrozem cha prawde wyplewić Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
posadzimy was nocą na zimnych koksownikach łobuzy!!!!!!!!!
|
|
maruda to nie ty o 2. 03 wyciagqales koks kulasem przez zebra koksownika? przyznaj sie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
to nie ja , to młody wykrz szalał bo nie mógł dostać się do klatki komunistycznego bloku. domofony szelmy założyli:(
|
|
widazialem was 2 jednak mrosz nie pozwolłi mi wezwac odp sluzb. ps. w oddali krecila sie zepicha c małym uspawanym koksownikiem. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a no widzisz sam kto próbował ograbić nas z naszego wspólnego dobra. szelma a niby taka patriotka żarliwa, a jak trochę dobra przed oczami błyśnie to od razu huzia na koksownik .
|
|
jesli nadłozylbym pare metry interwenijac odszedl bym w zzswaity. wiec tylko ptrzylem jak koks wyciaga ratujac zycie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Coż znaczy życie marnej rzepichy? Dobro ojczyzny naszej umiłowanej jest zbożnym li tylko celem i sensem istnienia naszego . Na pohybel wszystkim grabieżcom naszego wspólnego koksu!!!!! W każdą noc będę z młodym wykrz. czuwał aby nawet jedna kulka koksu nie została obrócona w niwecz i nie wylądowała w prywatnym kosowniku.!!!!! Tak mi dopomóż ....a może i nie bo jak przysnę którejś nocy to i na marne sie obrócą moje słowa.
|
|
moje zacie ona była w tęgich waciakach pewnie ukradzinych ale to inna historia Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wszędzie tylko prywata i warcholstwo . Nic dla ziemi rodzinnej i kraju.:(
|
|
chcieli wykończyć dzis powtorze łapiac sprawce. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ale się naj...bałeś
|
|
adamosxx jestem z tobą całym sercem i duszą . Wszak to nasze wspólne dobro łomżyńskie więc brońmy go tak aby nasze dzieci mogły z niego korzystać w przyszłości i cieszyć się nocami z miejsc szczególnie ogrzewanych w te straszne dni.
|
|
ja sie moge i ciebie buhaha Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
powinni ci ten koksownik w odbyt wepchnąć
|
|
zamknij się pool !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest poważna rozmowa a nie sraty pierdaty!!!!!
|
|
Wszystko fajnie pięknie, ale raz to nie miejsce na uprawianie polityki (adamosxx nie starcza ci już miejsca na forum o politycznym?), dwa czy to rozsądne jest na gwałtowny atak zimy zareagować równie gwałtownie? Moim zdaniem co do koksowników zadowala mnie ilość taka jaka jest, cud w ogóle, że im ktoś wbił ten pomysł do głowy bo sami by na to nie wpadli, no i w końcu ta zima minie tak szybko jak przyszła i nie ma co wydawać pieniędzy. Ciekawi mnie bardziej jak rozdysponował by "Prezydent Kołakowski Premie Dla Urzędników i Oczywiście Dla SIEBIE???" PS: Proste że bym wolał żeby ukochaną Łomżą rządził poseł Kołakowski 1 Wie jak najmniejszymi kosztami zarządzać swoimi sklepami wie to każdy kto tam pracował. Wiec ma surowe podejście do każdej złotówki co jest złotą cechą dla prezydenta. 2 Wole jego niż starego członka parit komunistycznej (moja osobista ocena 'starego komucha') 3 Głosowałem na Kołakowskiego i wiem że młodzi pseudo-politycy PO nawet przy pomocy rządu zdziałali by mniej niż on sam przeciw nim. Z tego co wiem Kołakowski był za podpisaniem ACTA bo nie umiał poradzić sobie z presją opinii otaczających go polityków z wielu państw europejskich. Wiec wnioskuje że byłby takim samym *złodziejem co radny z PO Maciej B. czy prezydent Stanisław Cz. *Tłumacze słowo 'złodziej' człowiek który przyznaje sobie pieniądze z budżetu państwa/miasta pod pretekstem zasług których nie ma. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
przypominam są to postacie fikcyjne o czym świadczy . kropka ?)@.)%.!(*(.?
|
|
poczułeś smród koło du.py, czy strach Cię obleciał ?
|
|
niedawno rozmawiałem z człowiekiem którego obsmarowałem i nie chodzi tu o prezydenta, zmieniam troszeczkę zdanie P.S: Człowiek uczy się na błędach elloo pozdro ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |