Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: Hymn pracownika. |
Smutne, ale coraz bardziej prawdziwe? Czy ktoś w Łomży spotkał sie z mobbingiem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Hymn pracownika. |
Nie chcę podwyżki, po co trzynastki; To wszystko nędzne szczęścia namiastki, A szczęście dla mnie to praca szczera; Dwanaście godzin przy komputerach! Nie wzbraniaj ojcze! Precz z oczu, matko! Nie dla mnie żona i dzieci stadko, Jeść, spać, dorastać – ja pragnę w biurze I umrzeć – z dłońmi na klawiaturze. Lecz zanim zejdę, normę wykonam, Godzin piętnaście – także podołam! nie chcę obiadu, nie chcę kolacji, walczę o wartość firmowych akcji! A kiedy umrę – tak się rozmarzę, Nad trumną ujrzę zarządu twarze... Nie, tak nie będzie, prawda to szczera, Ci będą znowu szukać frajera! Pozdrowienia. P.s. To nie ja jestem autorem.
|
|
hehe dobre :D
|
|
1.Zmusza nas do kłamstwa - Chcę rozmawiać z dyrektorem! - Dyrektora nie ma. - Przecież przed chwilą widziałem go w oknie? -Dyrektor też pana widział. 2.Zawsze ma wytłumaczenie żeby nie dać urlopu Szef: czy lubi pan spocone dziewczyny? Pracownik: No, nie bardzo... Szef: A ciepłą wódkę? Pracownik: Tez nie. Szef: To, po jaka cholerę chce pan urlop w lipcu 3.Premia niby jest a jednak jej nie ma ;) Dyrektor firmy do przebywającego na wczasach pracownika napisał pismo: PPPPPPP W odpowiedzi otrzymał list od tego pracownika: **** Po powrocie dyrektor zaprasza go na dywanik... To ja pisze elegancko Po Przyznaną Premię Proszę Przyjechać Pociągiem Pospiesznym, a Pan mi tu wulgaryzmy? Ja? Ależ jak? Ja odpisałem Dziękuję Uprzejmie Przyjadę Autobusem. Czy to można nazwać mobbingiem??? Pozdrawiam
|
|
Nie, no skądże znowu :D ![]() -= i feel You =-
|
|
Czy sie stoi czy się leży 2 tysiące się należy :D Tak to bywa,wiatru nie ma krzak się kiwa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |