Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cyndzas-technolog drewna i Kierownik ARiMR CO WY NATO !!!!!!!!! |
Jestem w szoku, kierownik Powiatowego ARiMR to technolog drewna, dlaczego nikt nie wyciąga konsekwencji ...................................... a może ja jako lekarz weterynarii będę ginekologiem, przecież mała różnica CHORY KRAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cyndzas-technolog drewna i Kierownik ARiMR CO WY NATO !!!!!!!!! |
No drewno jakby nie było jest otrzymywane z drzewa ,drzewo rosnie w lesie ,las po za miastem na wsi .a wies to juz bardzo bardzo blisko,a tak przy okazji teraz wystarczy jakies dodatkowe zarzadzanie na studiach i jakbys polonistyke skonczył to mozesz byc kierownikiem firmy badajacej teorie kwantowa.A i jeszcze zapomniałem -bardzo wielki plecy sa potrzebne zeby tak było.Ty jako lekarz weterynarii mozesz byc jedynie....kierownikiem oddziału ginekologii,jak to pojmiesz to zrozumiesz wszystko
|
|
jak sie ma nazwisko...
|
|
Cyndzas to jest lekarzem w przychodzni rodzinej nr.3 na ul.Reymonta i jest moim lekarzem może o tego chodzi ?? :| jest tak to ja w szoku jestem =/ bym wiedział z kąd bierze na nowego Mercedesa i nowiutkie komóreczki.
|
|
A my NATO: ONZ.
|
|
Każdy ma jakis zawód :D
|
|
Bo nieważne kto kim jest tylko do czego nalezy i pod kogo jest podczepiony (wytłumaczenie w "Alternatywy 4" ustami Pana Gospodarza Domu).
|
|
ARiMR to schronienie dla czerwonego betonu. To hibernator dla czerwonych dający im szanse przetrwania ciezkich czasów stanisław
|
|
Czyżbyś się tam schronił?
|
|
Nie rozumiem to technolog drewna jest lekarzem a czerwoni trzymają z kułakami dziwne układy.
|
|
Forpol jesli juz to schronienie dla juniorów -zeby sie za duzo nie wysilali.Tatusie i mamusie zawsze pomoga w drodze kariery stołkowej.Sam budynek juz mi sie zle kojarzy nie mówiac o samej nazwie AGENCJIA (nazwa powinna byc zastrzezona wyłącznie dla agencji towarzyskich)choc z drugiej strony patrzac to tu i tu załatwia sie wszystko w kure..wski sposób
|
|
lekarz Cyndzas to ma jedynie Fiata Uno rocznik 1990, a nie nowiutkiego mercedesa. Nie przesadzajmy więc. bazyk1
|
|
Keicam piszesz o czymś o czym nie masz bladego pojęcia. Przestań korzystać z usług towarzyskich, a dowiedz się najpierw czegoś, a potem pisz. Bo na razie to o co piszesz, to stek bzdur. Napisz jaką sprawę załatwiałeś kiedykolwiek w ARiMR.
|
|
Blad w zrozumieniu mojej sarkastycznej ,przepojonej piwem wypowiedzi.Oczywiscie chodzi mi o załatwianie stołków a nie o załatwianie spraw delikwentów oczekujacych na dopłaty z kochanej uni.Trzymajac sie tematu załatwia sie stołki w takich AGENCJACH na zasadzie pocałuj mnie w d.u.p.e a bedziesz wyzej niz sekretarka.WL rozumiem ze znasz sytuacje w ww agenturze ,wiec odpowiedz kto zasiada w komisji dobierajacej swiezych agenturowiczów czy przypadkiem nie głowny dowodzacy i jego swita?Sprawy nie załatwiałem zadnej i nie mam narazie ochoty tam nic załatwiac bo jakos mi ten budynek nie po drodze.A pojecie mam bardzo duze bo ptaki na miescie czesto cwierkaja,ale nie lubie powtarzac plot wiec nie zawracajmy sobie tym głowy moze co?
|
|
bazyk1: lekarz Cyndzas to ma jedynie Fiata Uno rocznik 1990 tipo :D nie uno ;P
|
|
a ja go widzialem w mercedesie .
|
|
Kochani forumowicze otóż z Cyndzasami było tak : Był sobie raz ubogi Grek co mieszkał w Grecji chciał mieć więcej więc zapisał się do komunistów ( mieli dawać tym co nic nie mieli) Partyzantka komunistyczna dostała w dupę w Grecji więc bratnie kraje przygarnęły do siebie podobnych jak Cyndzas Starszy nieszczęśników tu został lekjarzem i spłodził dwóch synów - starszy został lekarzem, młodszy skończył technologię drewnawna na SGGW( mgr stolarz) ,a że biznes się nie układał postanowił zapisać się się do SLD ( proszę zauważyć ,że historia się powtórzyła tak jak z ojcem)wraz z kolegomi na poczatku nosili Czerniawskiemu ulotki ( to ten od głosowania na dwie ręce) a ,że dużo ich rozniósł to został kerownikiem ARIMR - też było fajnie -zatrudniał czerwonych towarzyszy i kolesiów - ciągle przychodzili do niego dawali pod stołem to i tamto . Ale nasz bohater głupi nie jest i se pomyślał - wybory idą toć mnie te liberały jak nic z roboty wypierd ...... i kolesiów moich też a może by tak w posły iść . I tu szybciutko policzył swój elektorat - tylu kolesiów przyjął , a tyle wniosków o dopłaty podpisał i jak nic wyszło mu , że posłem zostanie .To tyle resztę dopisze życie mam nadzieję ,że Łomżyniaki głupie nie są i na cwaniaków łapowników głosować nie będą . A tak na marginesie to start w wyborach panów z SLD to szczyt bezczelności : Strzaliński ( pzpr) Ochryciuk(antykwariusz) Cyndzas (stolarz) Szczepkowski (mao tse tung) Sami zasłużeni zaslużeni w dorabianiu się pod stołem wystarczy spojrzeć na ich majątki .Cyndzas nawet wynajał sobie ochronę. I tu gorąca prośba do forumowiczów . Łomza jest malym miastem każdy każdego zna . Zróbmy listę osób które zostały przyjęte do pracy przez tych panów po lini partyjnej , znajomości lub podstołowej . i prześlijmy dla tych przyszłych ojców narodu z zapytaniem czy tak samo beda rządzić Polską.?
|
|
dobry pomysł nie bądźmy barany informujmy się nawzajem niech nie myślą że im wszystko wolno Agencja Restrukt i Modern Rolnictwa Pani Sielawa - Specjalistka od mówienia "niestety nie mamy etatów- a za drzwiami stoi koleżanka która zatrudniają " SLD Pan Piechociński Zenon -SLD - naniego szkoda słów -imbecyl Tomaszewski -SLD chyba każdy to wie Prus Irena- Ludzie ta baba nigdzie nie pracowała i została Inspektorem oczywiście również SLD Szczepkowski - SLD za wszystko odpowiedzialny ale oczywiście żadnych uchybień nie widzi Śmiarowski R. -SLD- synalek P. śmiarowskiej zgadnijcie skąd - z PUP A MOŻE ZNACIE INNYCH CWANIAKÓW TEGO TYPU LUB PRZYPADKI NARSZENIA ZWYKŁEJ PRZYZWOITOŚCI W INNYCH INSTYTUCJACH Z SLD-SKĄ OBSADĄ. PISZCIE SPYTAMY ICH NA WIECU WYBORCZYM Proszę o podawanie informacji o towarzyszach na skrzynke pabloz4@op.pl bo przyszli ojcowie narodu mogą się czuć urażeni za naruszenie ich DUP OSOBISTYCH WASZ ŚLEDCZY
|
|
hehe nawiązując do tematu Agencji Restrukturyzacji niejaki Adam Dębski - koleś Cyndzasa za jego namową wstąpił do SLD został jego zastępcą ukończone technikum budowlane teraz robi jakiś kierunek ekonomiczny w białymstoku co to ma wspólnego z rolnictwem ? nic
|
|
Wyżej wymieniony pan latał za posłem M.Cz. i nosił mu teczkę ,żeby tylko żonie pomógł załatwić pracę , a w ramach alkoholowo-partyjnych biesiad on też otrzymał posadkę w ARiMR. Nic dodać nic ująć.
|
|
Kolejna osoba w ARiMR SLD - Grażyna Piaścik - wykształcenie policealne i co ma wspólnego z rolnictwem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |