Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
opalanie "natryskowe" |
Ile kosztuje sztuczne opalanie, tak zwane "natryskowe" ?Ile razy trzeba pójść, by uzyskać efekt? I gdzie? (nie mogę pójść na zwykłe solarium) Ele
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: opalanie "natryskowe" |
Czytałem gdzieś, ale nie pamiętam gdzie. Bezpośrednio po "opryskach" efekt jest podobno rewelacyjny, ale potem bywa różnie. U niektórych schodzi równo, a inni przez parę dni skazani są na los łaciatej panterki i klną na czym świat stoi To rzeczywiście jest samoopalacz, jedyna różnica to sposób nakładania na ciało. _________________________________________________________ ![]()
|
|
zgadzam sie pachnie mi dulszczyzna
|
|
a potem skóra zejdzie ci płatami!
|
|
samoopalaczem się smaruj ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
trzeba być glupim zeby nanosić na siebie barwnik , 21 wiek a kobiety dalej glupie, sztuczne rzęsy , sztuczne wlosy, sztuczne opalanie, dla mnie to są sztuczne kobiety , słonce mocno grzało miałaś czas sie opalić jak normalny czlowiek, kocham naturalne kobiety nawet jesli nie są opalone.
|
|
opal sie naturalnie
|
|
okolo 60 zl podaj mi swoj email to wysle ci namiary osoby ktora wykonuje takie uslugi
|
|
już przegapiła słońce:)
|
|
Salon Kosmetyczny Nicole - 86 473 07 89
|
|
![]()
|
|
weż jakieś piwko i każdy lakiernik samochodowy cię pryśnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |