sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Reklama na 4lomza

Dlaczego pojawiają się reklamy które zasłaniają stronę lub tekst i nie można tego usunąć za pomocą"x". Chodzi mi o reklamę "gratuluję, byłeś pierwszy itd. Czy zarządca 4lomza nie jest w stanie nic zrobić i nie ma na to wpływu?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Reklama na 4lomza

polecam na niechciane reklamy http://www.admuncher.com/

przed chwilą założyłem podobny wątek, też byłem dziś pierwszy z 10 razy :D , a dlaczego pojawia się ta reklama, bo portal dostaje od każdego kliknięcia ok. jednego , dwóch groszy - taką jałmużnę. zablokowanie "x" powoduje , że nie jeden z braku cierpliwości kliknie i da zarobić grosika portalowi 4lomza. tym bardziej śmieszny jest dla mnie baner zamieszczony na górze forum ile to tysięcy użytkowników korzysta z portalu 4lomza. co z tego, że korzysta, otwierające marne okno pop-up jest najlepszym dowodem na chyba zaczyna brakować reklamodawców lokalnych. przy takim poziomie zarządzania wcale się nie dziwię
dziękuję za uwagę

PS: wykasuje czy nie wykasuje ? ;p

Aby rozwiać wątpliwości niektórych użytkowników, informuje, ze owa reklama była "efektem ubocznym" zakończenia współpracy z brokerem reklamowym. Już została zablokowana.
Pozdrawiam
Marek Maliszewski

hahhaa

ależ dziękuję serdecznie :D

No w końcu, bo zrobiła się nachalna;)

Panie Administratorze "efektem ubocznym" powrócił :( !!!

"efektem ubocznym" poszedł , jest już ok :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org