Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie zapomnijcie poległych w boju… |
Szkoda tylko że na wspomnianym koncercie było około 60 osób.... "Brawa" dla organizatorów imprezy za zrobienie wszystkiego żeby nikt się o niej nie dowiedział... prawie się udało. Stara wiara wymarła bądź zdziadziała a młoda się nie narodziła......lub słucha disco polo......... Podziękowania dla zespołu PROLETARYAT dzięki któremu wczoraj miałem 15 lat mniej. AZAZEL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie zapomnijcie poległych w boju… |
To fakt , nawet słowa nie słyszałem o tej imprezie , żadnych plakatów , żadnych zapowiedzi w prasie lub tv poprostu NIC !!! gratuluje organizatorom !!!!!! szpenio - człenio!!!!
|
|
|
Aaaaaa skoro była informacja na Serwisie Historycznym Ziemi Łomżyńskiej to PRZEPRASZAM.... Może to była impreza zamknięta? ops To znaczy że byłem na wkręta? W takim razie było jeszcze fajniej. AZAZEL
|
|
ja widziałem plakaty np - duży na kiosku przy Prusa , było w "Współczesnej ", na stronie Zawad , Stronie Stowarzyszenia Wizna 1939 i jeszcze na innych stronach , w TV Skorpion ..była też poczta pantoflowa ,
|
|
Szkoda, że nic nie wiedziałem chociaż ostatnio koledzy na rybach coś wspominali. człowiek lasu
|
|
To prawda azazel ;gdybym na oficjalnej stronie zespołu nie zobaczyła że to ten Proletaryat to bym nie uwierzyła widząc tę garstkę ludzi brak słów 15 lat temu sala urzędu wojewódzkiego była wypełniona po brzegi ,żal ale za to grali właśnie dla nas . „My nie damy nigdy się, nie złapiecie nas za łeb, nie zniszczycie marzeń”.
|
|
Byłem fajny koncert szkoda że mało ludzi ale na końcu niezłe pogo było :D ;)
|
|
Wszystko było i się pięknie w życiu zmyło , kiedyś były Czerwone Gitary i się tyż zmydliły.
|
|
Taak, liczba publiczności nie była zachwycająca, w porywach do 80 osób, smutne... Za to, kto był - nie żałuje :) Koncerty świetne i rozgrzewające w ten zimny wieczórrr A na przyszłość może więcej plakatów i info w mediach powinno się znaleźć.
|
|
Wiem bezpośrdnio od organizatorów,że TVP Białystok odmówiła im reklamy uroczystości programie Gośc dnia, a także nie było informacji na wrotach podlasia, choć o to prosili.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |