niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Turniej Bilardowy

Witam,

W imieniu organizatorów zapraszam na turniej bilardowy do klubu Hattrick (al. Legionów 94). Gramy w popularną ósemkę. Zaczynamy o 19.
Wpisowe 20 zł.

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Turniej Bilardowy

A w jaki dzień ten turniej?

w Hattricku na plakatach pisze PONIEDZIAŁEK o ile to o ten sam turniej chodzi.

Oczywiście mowa tu o Turnieju poniedziałkowym.

Pozdrawiam

Zapraszam także na turnieje bilardowe do klubu "Centrum" , w każda ostatnia niedziele miesiąca, czeka wiele atrakcyjnych nagród
Zapraszam także w każdy poniedziałek na miniturniej systemem każdy z każdym, wpisowe 9 zł do wygrania karnet na 5 godzin bilarda
Zapraszam i pozdrawiam

CENTRUM

Panie AMozel autor wątku wyraźnie napisał: "W imieniu organizatorów zapraszam na turniej bilardowy do klubu Hattrick (al. Legionów 94)" , więc mógłby Pan założyć nowy wątek dla swojego klubu a nie robić komuś koło pióra. Pozwolę sobie jeszcze raz w imieniu organizatorów zaprosić wszystkich na poniedziałkowe turnieje bilardowe w klubie Hattrick oraz środowe turnieje w klubie 54. Nie w imieniu organizatorów, tylko swoim własnym nie zapraszam nikogo na turniej bilardowy do klubu Centrum (jeszcze ktoś Was tam pobije albo kupicie przeterminowane piwo).

PS: Gdyby burczymucha chciał się wypowiedzieć w temacie, to przypominam kijem celuje się w białą bilę a nie każdą ;)

i w biala nie celnisz bo kij krzywy

tytul tematu jest "Turniej bilardowy", wiec jeden zaprasza do Hattricka, drugi do Centrum, prawda jest taka ze wszedzie lipa i kazdy szuka darmowej reklamy :)

Soho tytuł odnosi się do wątku na temat turnieju bilardowego w Hattricku, gdybyś czytał ze zrozumieniem to wiedziałbyś co autor ma na myśli. Pojechałem po Centrum z jednego powodu, nie ładnie podpinać się pod czyjąś reklamę nawet jeśli jest ona darmowa. To tak jak ja bym założył wątek "noże, nożyczki ostrzę" a jakiś cwaniaczek podpiął się pod mój temat i napisał post "ja też, ja też noże, nożyczki ostrzę, ostrzcie u mnie, u mnie".

ja wiem co zalozyciel tematu mial na mysli, jednak w temacie tego nie podkreslil, rozumiesz? czy dalej tlumaczyc?

tłumacz dalej

weź koło..............

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org